138

Христин

преди 4 години

До АнонименДа, Мисля точно като теб. Не ми е ясно защо има толкова минуси,....това платени хора на милиардера ли са .....

137

Анонимен

преди 4 години

А бе тия от прокуратурата не ги ли е срам да побликуват такива глупости,"Ало Ваньо" беше къде,къде по стойностно от този буламач дето съдийте въобще няма да го приемат за доказателство...

136

Анонимен

преди 4 години

Вижда се че Божков е развързал кесията за *** дето да го защитават из форумите. С откраднатите 500 милиона може да плати на целия български народ да пише коментари в негова полза. И пак ще му останат повечето пари. Продажен народ еййй.

135

Анонимен

преди 4 години

Защо трябва да съм ***,другар или червен,щом виждам,че обвиненията на ГЕРБ, прокарвани чрез каскета ,нямат никакви основания според представените до сега доказателства.

134

Тонката

преди 4 години

Кои са честните Български бизнесмени бе?:):):)Миню и Ветко с нелегалните цехове за цигари и алкохол без бандерол или Банев къде наряза няколко завода на скрап за да си купи Майбах и хеликоптер?:):):):)За Черепа пък по добре да не говорим,че той сигурно е от най,ама най-честните бизнесмени:):):):)

133

Анонимен

преди 4 години

Ако няна нищо друго в записите,то не виждам нищо освен бизнесмени не можещи да работят вече заедно и преговарящи за подялба на бизнеса. Единия иска едно,другия друго. А за изнудване и убийство ни дума, освен от водещия в тази посока разговора,който е и обвинителя на Божков. Не знам колко е стока Божков,ама в тея разговори няма нищо незаконно.

132

Анонимен

преди 4 години

Божков е патриот,влагаше парите си в артефакти от България и ги узаконяваше,за да не излизат в чужбина,купувал е и български артефакти от чужбина,поиска да прави музей и да изложи артефактите в София,за да са достъпни за всички хора,но Рашидов е отказъл да му подпише за музея и така се проваля идеята му и нещо добро за България.А тези двама горе какво са направили за България?Нищо,освен да сплетничат за пари!

131

Анонимен

преди 4 години

До ТонкатаТова е терор над българските бизнесмени,а не е правосъдие,преследвате дори роднините на набелязаните от вас хора,което дори и нацистите не са правили,вие повече няма да управлявате,БСП ще се върне на власт!

130

Анонимен

преди 4 години

Поглеждайки коментарите става ясно, че Божков е платил на PR агенция да го защитават с ***. България стана от 9 на 7 милиона защото милиони българи не искат да живеят в държава без ред и справедливост. Най-накрая подгониха хора като Божков и изведнъж се появиха негови защитници. На мен не ми пука дали държавата е правова и дали методите са гестаповски. На мен ми пука да има ред и справедливост. На Божков мястото му е в затвора и това е справедливо. Дори ако е сложно да го вкарат по закон.

129

Хойнелия Нинова

преди 4 години

помощ, искат да осъдят черепа, не може така, той е наш човек, оставка

128

Тонката

преди 4 години

Весело ми става като гледам другарите пишещи тук как го защитават Черепа:):):):)Жалка картинка:):):):)Той човека не платил 500 милиона данъци за година те обаче го защитават:):):):)Но както се казва кучетата лаят,керванът си върви:):):):)Имаше Череп сега няма Череп,както няма Миню,Вълчо и другаря Банев:):):):)Гешев работи:):):):)

127

Анонимен

преди 4 години

Цеките са пуснати УМИШЛЕНО И ПРЕДНАМЕРЕНО СЪС ЗАДАДЕНА ИМ ЗАДАЧКА И КЛЮЧОВА ДУМА УБИЙСТВО, УБИЙЦИ, ЗА ДА МОЖЕ ВАСИЛ БОЖКОВ ДА БЪДЕ НАБУТАН!Обаче Васил Божков очевадно личи, че не е от Левуново!И не се вързва на нито една ключова дума подадена от ченгета и прокурори на Цеките, за да го уличат преднамерено в готвене на убийство или заплахи за такова.От СРС лъсва просто позора на прокуратурата

126

Анонимен

преди 4 години

записите на Цеките,които са направени с указания и под диктовка на ченгета и прокурори със зададена им ключова думаОт СРС става категорично ясно,дори и за балъците,че ПРЕДНАМЕРЕНО ЦЕКИТЕ СА ПУСНАТИ С КЛЮЧОВА ДУМА ЗА ДА БЪДЕ ОПАКОВАН ВАСИЛ БОЖКОВВсеки,който прочете внимателно така наречените СРС,да не говорим за ченгетата,които ги четат,е наясно как Цеките са пуснати УМИШЛЕНО И ПРЕДНАМЕРЕНО СЪС ЗАДАДЕНА ИМ ЗАДАЧКА И КЛЮЧОВА ДУМА УБИЙСТВО,УБИЙЦИ,ЗА ДА МОЖЕ ВАСИЛ БОЖКОВ ДА БЪДЕ НАБУТАН

125

Koko

преди 4 години

-Как не ни мачкаш?-Не искам да ви мачкам.-Е кой ни мачка?-Аз не ви мачкам.Тоя диалог си го представих като монолог на Марто от Под прикритие и щях да умра от скука. Следващия път наемете някой сценарист от шоуто на слави да ви измисли малко по- умна тъпня

124

Анонимен

преди 4 години

Гербери,прекалявате,баба му,стрина му,прадядо му,балдъзата,на баба Злата шурея,на приятелката приятеля преди 20 години,прапрапрабаба му,няма ли да преследвате?А бе вие номални ли сте?Защо преследавте хората без причина?Какви са тези фашистки методи?

123

Анонимен

преди 4 години

Тия Цеките няма ли и те да влязат в затвора за по 20-25 годинки. Като им гледам кривите глави ми приличат на бездомни кучета....

122

Анонимен

преди 4 години

Доста слабо. Държавната мафия се опитва да насъска мат'ряла срещу доскоро техен човек. Смех гоуем. Някой много дебел иска черепашкия бизнес и е дал поръчка на държавната бухалка да симулира малко дейност.

121

Гьон сурати

преди 4 години

Български мутрагенски безнесмени

120

Анонимен

преди 4 години

за съжаление в България е пълно с такива Божковци, купуват си политици и после колят и бесят, държавата все едно е тяхна, затова над 50% от обикновените българи се махнаха, просто гръбнака на страната вече го няма, обикновените хора. като го няма гръбнака и Божковци изчезват.

119

тиква

преди 4 години

тук не е важно какви безмисленни реплики си отправят участниците а е важно как и под чие управленско крило се е стигнало до възхода който се е оказал незаконен както обяви прокуратуратаот началото на цялата тази история не е ясно какво е нарушението или криминалното деяние на божков? законно притежаванети експонати ли? липсата за заплаха с убийство ли? тва че държавата го е подгонила за тва че е използвал закона вратичка за хазарта ли....? всичко е една мъгла и слухове