158

Щерю

преди 4 години

Занимават живите с разни мъртъвци - с някакви череп и кости...

157

Българ

преди 4 години

Не оправдавам Божков, ама тия лигльовци не виждам кой ги заплашва от записите и се хилят като ***. И са се мислили за някав фактор, пък то се вижда, че Божков им казва, че просто са имали протекция дали от него дали от някой друг и са живеели подхлупак. И ся реват като ученички щото са предатели.

156

Tangra

преди 4 години

Ами по добре от тефтерчето, което изчезна

155

Анонимен

преди 4 години

Как така и паспорти имат ..министърката и заместника ,мънкаха ,и какво да си мисли човек..явно и в това министерства имало чадърче

154

Из нета

преди 4 години

Тия Найденови не бяха ли ДС ченгета цялата фамилия доносници!Гошев?

153

Анонимен

преди 4 години

Нищо не значи ...човека е на плаж

152

Анонимен

преди 4 години

Ако дойдат комунистите от 09.09.45г. Божков направо ще го разстрелят и после ще го обесят. *** сегашните комунисти са бизнесмени и всички мутри са им приятели.

151

Анонимен

преди 4 години

Тия с казината са циреи, болест от която България трябва да се отърве. С нищо не допринасят за народа ни. Нищо не придават, само вземат , лъжат , и мамят. И лотарията го доказа.

150

Анонимен

преди 4 години

Направо си ги заплашва с убийство. Такава им била съдбата. Трябва държавата да смачка този бандит за назидание. И да му вземе всичко. И казина и имоти. Макар че и братята май са същите мутри.

149

K

преди 4 години

Малее сега чак го чух....Няма тякава нагласена работа...И ония братята се хилят кат ......

148

Г

преди 4 години

Искаме и записите с ББ

147

Герберско чадърче

преди 4 години

До АнонименВижда се че Божков е развързал кесията за *** дето да го защитават из форумите...Смяташ че той плаща повече от колкото на теб ти плащат за да поддържаш версията на Герберастите ли ? За това ли се нервиш такъв ? Успокой малко топките .ПОМИСЛИ. - Говори така ,Черепа и заплашва ако се е чувствал недосегаем. А се е чувствал недосегаем единствено защото е имал разпънато греберско чадърче над бизнеса .Полакомил се е и затова сега го "отлюспват" .Ще си вземат каквото са му дали...

146

смях извън залата

преди 4 години

А тези от БКП,които още си пазят партийната книжка в джоба и са охранявали "безпартийния" бай Тошо ще има ли последствия

145

Анонимен

преди 4 години

Понеже троловете копи - пействат от предните кометнари и аз ще копи - пейстна да ви разясна как стоят нещата , белким има българи , които си ползват мозъкаБеСеПарските олигарси са дали доста от откраднатите пари за *** ,които защитават престъпления и заобикаляне на ДДС-то.. После да не се чудите защо някакви 5 хигиенистки искат оставка и народен съд по време на епидемия в цял свят . Трябва веднъж завинаги да се забранят БСП и всичките им членове да бъдат съдени за държавна измяна.

144

Тонката

преди 4 години

Са май скоро ше свалят имунитета на Радев и ше го грабнат за Грипените и къде покри проверката за Деса с двата договора:):):):):)Все си мисля,че като отиде на 9 Май да гледа руските танкове и ракети на парада дали ше се върне:):):):)

143

Тонката

преди 4 години

Значи да не платиш 500 милиона данък не е никакво основание да те тикнат у кауша?:):):):)Браво другарю:):):):)На другите герои им намериха нелегалните цехове и ги показаха даже по ТВ и пак не е никакво доказателство и не е основание да са на топло:):):)

142

Анонимен

преди 4 години

Коко е абсолютно прав. Следващият път, когато решите да понапишете нещо се постарайте повече.

141

Анонимен

преди 4 години

споко бре аз като ви казах че всички политически противници ще се окажат виновнимай така става е и някой икономически противник като божковсега една торба мошеници чрез божков се опитват да залъжат хората че не са мошениците по нищо не се различават от него-единствно че са на власт-което е съществено преимущество- на ред са президента и останалите проинвници на банкянското комунист-а мазния каскет кара по списака дето са му далие вчера и една баба копнаха със 100 кила ракия- голям удар

140

Анонимен

преди 4 години

Ало, другаря Гешев. Каскетът да не ти запушва ушите случайно и да ти затулва очите?!Какви доказателства са това, какви пет лева.?! Срам голям срам за прокуратурата.Не се излагайте повече с подобни глупости

139

Анонимен

преди 4 години

До ТонкатаКъда са ви доказателствата,Тонка?Къде?Набелязвате някой като Божков,смазвате го чрез институциите,полицията и съда,без основание,преследвате родините,близките,работниците му,това е ТОТАЛНА ДИКТАТУРА!Това не е съд.Къде са ти някакви доказателства,Тонкаааа?Къде?