78

Анонимен

преди 4 години

Гешев наистина беше се заел с някакви крадци на България да съди,но когато погна не който трябваше,а Божков,Ковачки,Овчаров(специалиста ни в енергетиката),тогава побеснях,защото не тези хора са престъпниците в България,други са вредителите в България!

77

Анонимен

преди 4 години

за Божков разбрахме , я кажете кой стои зад Агрион , па и друга лотария имаше ,май и тя няма да плаща печалби .С един куршум два заека !

76

ПроСоТо

преди 4 години

и как едно ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ,че гласът бил на Божков, се превърна в "КОНСТАТАЦИЯ":-"Божков изнудва братята мангасарови"..?!..КАК И НАЙ-ВЕЧЕ:-ЗАЩО?..отговорете си сами..

75

Гоше

преди 4 години

Смехотворни улики! Некакви се опитват да изпързалят некой като му слагат разни думи ама онзи казва, че нема такова нещо. С такива глупости ни заливат та чак ме е яд да им ги чета. И това ако са доказателствата им да вземат да се гръмнат.

74

Мнение

преди 4 години

Всеки професионален юрист ще ви отговори, че запитването на гл.прок. Гешев третира материал, който се изучава по време на следването и не подлежи на приемане от КС. Очевидно тази тема не е в кръга на правните познания на г-н гл.прокурор. За публикуване на материали предмет на досъдебното производство. И това е забранено, но в Полицейската школа-Симеоново не е наблегнато на тази забрана.

73

ПроСоТо

преди 4 години

да повърнеш!...-"Бизнис-битките" на двама далавераджии били..според "прокуратурата" "В ЦЕНТЪРА НА ОБЩЕСТВЕНИЯ ИНТЕРЕС" и за това "требало" да са пускат записи и да са прават внушения..Алоу,ПОЛИРАНИТЕ,българина изобщо не се интересува от тия двамата!..Проблемите на България са ужасната корупция,официализираните КРАЖБИ на евро-и други средства,липсата на законност,трагичното "здравеопазване", ТОТАЛНАТА ЕМИГРАЦИЯ на младите и не чак толкова млади българи,трагедията в земеделието и промишлеността

72

ЗНАЧИ БИЗНЕС

преди 4 години

а защо тези НАЙДЕНОВИ, които са разследвани и гонени от цяла ЕВРОПА не са в Следствието като жената и сина на БОЖКОВ

71

Анонимен

преди 4 години

От тоя толкова много хора се страхуват!А колко ли душички е затрил и съдби съсипал?!И колко много не знаят за него.Над 150 знакови убийства през прехода,а той още жив и все по богат ставаше?!

70

МОЖЕ БИ БОРИСОВ

преди 4 години

също участва в разговора, но е изрязан. Нали все ги събираше разни алкохолни и бензинови босове на договорки. А когато се чуха записи с ТИКВАТА , ОН въртя, осуква , кой го бил записал. Един път не каза като мъж Аз бях

69

(-_-)

преди 4 години

И какво излиза, че спец-прокуратурата обслужва частен интерес.. С какво точно тия Найденови са по-различни от черепа?

68

Гешев

преди 4 години

няма ли да поразледва малко гадината Иво Прокопов.та да стане яско как Пантпфльо стана милионер !?сугурно не, от посолството на САЩ едва ли ще разрешат

67

Анонимен

преди 4 години

Божков може да не е бил идеален,но той беше патриот и събираше артефактите и ги узаконяваше ,за да останат в България и не излизат в чужбина,а тези двама тюф.лека,какво са напрвили за България,освен да печелят пари?Искали са рекет от Божков,той им отказва,тогава те го заплашват и той им връща заплахата обратно,ето това се е случило.Освен това,пише, че Божков е дал документи на гърка от ЕП за кражбите на европари от Бойко и сега става неудобен.

66

Пян_Гъ

преди 4 години

До Анонимен 62Така, де, но не казваш нищо за Първанов, откъдето идва ПРОБЛЕМА. И не само ти, което говори за "обективното" ви отношение. А защо не се запиташ: Абе как така президент ще пуска чадър надолигарси? Какво става тук? Я го дайте този президент и всички по веригата след него. НО НЕ КАЗВАТЕ, ЧЕРВЕНИ *УПЕНЦА! МЪЛЧИТЕ!

65

Анонимен

преди 4 години

Цветанов се върна от САЩ...и долетя новината че напуска политическите длъжностиПреди години в секретна стенограма на Байърли до хилъри Клинтън името на Божков бе обявено като номер 1 в списъка на ЦРУ за най-големиет олигарси в България.

64

истина

преди 4 години

Един чичко има картинна галерия. Той е ГОЛЯМ художник. Рисувал е човекът или пък...

63

Анонимен

преди 4 години

Американците щом са се загрижили значи нещата у нас са нетърпимиМиналата година американският посланик се видя с правителството и още същия ден (сряда) смениха подуправителя на БНБВ четвъртък дойде новината че Европол е снело обвинененията от дъщерята и жената на Цв.Василев, и че това се е знаело ОТ ДВА МЕСЕЦА, но те го пускат точно в този момента.В петък "Свободна европа" обяви ситуацията за имотите на Цветанов и Артекс."Знам откъде идва атаката" каза Цветанов и отиде в САЩ...

62

глухото куче

преди 4 години

тези тарикати ,цеките ,не са ли наясно ,че щом спрат да плащат на захарчук,са следващите ,бежанци.

61

Анонимен

преди 4 години

59 - все едно по коя инициатива е било - Бойко е на върха на държавата и носи отговрността. Имал е правото да откаже на Първанов. Факта че не го е сторил по прави отговорен и го превръща в престъпник, който прилага двойни стандарти за някои контрабандисти.

60

Анонимен

преди 4 години

.трябваше американския посланик да ни го посочи, за да има реакция.Брех тези американци много се загрижили за правовият ред в чужди държави, а в тяхната си се отстрелват като шопари. И наркотиците вървят с пълна права - САЩ най - големият пазар, на най-големият пласьор Мексико!Отивай да целуваш дупараната на прокопито!

59

Анонимен

преди 4 години

дори и престъпниците имат права. Всеки е невинен до доказване на противното. Щом искат да го осъдят Гешев е длъжен да спазва процедурите. Видяхме как ги спазваше с Иванчева и с ТАД груп. Не може за задържаш хора по подозрение, не може да подслушваш по подозрение...освен това щом е имало чадър над Божков от Сметната палата толкова години, Горанов трябва да е в затвора, защото той е шеф на сметна палата. не може Нено Димов да го хващаш за шията че носи отгвороност, а Горанов - не.