118

Анонимен

преди 4 години

Гербери,оставете хората на мира,това да не ви е фашистката Гестапо,че да преследвате хората?

117

Анонимен

преди 4 години

Мястото на всички престъпници, мафиоти, политически предатели и всякакви други криминални лица е в затвора. Без изключение. Но още я няма тази държава...

116

маус

преди 4 години

някой да разбра че нещо не редно се случва в този разговор ?аз не схванах нищо

115

Можков

преди 4 години

Каква стана тя - то не идвало от прокуратората, а било разчистване на сметки.

114

Анонимен

преди 4 години

Божков показа,че е един много умен бизнесмен.Такъв трябва да ръководи държавата,а не мутри от миналото,които се изживяват като богове.

113

Анонимен

преди 4 години

и сега всеки начинаещ адвокат ще поиска да знае имало ли е разрешение от съда за използване на СРС спрямо Божков? Ако не е имало, както мисля, че е станало, то тези записи просто заминават за кошчето за отпадъци.

112

Анонимен

преди 4 години

До вчера яли и пили с него,а днес го изкарват по-черен и от дявола.Дори му приписват убийства и изнасилвания,само и само да си намерят причини да го вкарат за дълго в пандиза.Ейййй,човек с толкова много пари може да си купи всичко-и бизнес и жени.За какво му е да убива и изнасилва.

111

и

преди 4 години

Горките, Божков ги е подгонил добрите хора, а те ни лук яли , ни лук мирисали. Тези братя и те не са стока, особено баща им. Престъпник от комунистическо време, вербуван от тайните служби, доносник, взел пари от комунистите и казино направил, децата му - въпросните братя - живот си живеят. Единият брат до скоро живееше в 3 етажен мезонет в Лозенец с чистачки, гледачки и т.н. Хайде стига вече

110

Анонимен

преди 4 години

Управниците са създали вратички в закона,за да могат такива като Божков и техни приближени бизнесмени да плащат данъци по по-изгодна тарифа.Божков се е възползвал от това,както би го направил всеки друг.Е сега,той ли е виновен или тези,които творят недоносчета като този закон?

109

Анонимен

преди 4 години

Прокуратурата публикува разговори, за които се предполага, че са на Васил Божков...Не съм му приятел, а и не мога да го уважавам този Божков, но такива публикации са от времето на римското право! Добре дошли в правовата държава България!Рабирай като иронийка, метафорка и пр. за тези с едноцифреното IQ.

108

Анонимен

преди 4 години

Властта завидя на Божков за лотарията и скъпите артефакти,които бяха публично достояние и реши да го смачка с едно недотам интелигентно подставено лице,което покрай Божков се е замогнало,създавайки паралелен бизнес /ефбет и др./и сега се изживява като жертва,каквато не е.Властта знае ли колко е чист бизнеса на това лице или крадеца вика дръжте крадеца?

107

Анонимен

преди 4 години

Ще му хванете цървулите на Божков.

106

цитат от Афера

преди 4 години

"Всеки, който прочете внимателно така наречените СРС, да не говорим за ченгетата, които ги четат, е наясно как Цеките са пуснати УМИШЛЕНО И ПРЕДНАМЕРЕНО СЪС ЗАДАДЕНА ИМ ЗАДАЧКА И КЛЮЧОВА ДУМА УБИЙСТВО, УБИЙЦИ, ЗА ДА МОЖЕ ВАСИЛ БОЖКОВ ДА БЪДЕ НАБУТАН!Обаче Васил Божков очевадно личи, че не е от Левуново!"Записа,без да е накъсан на парчета е в Афера.Оставете Божков на мира,интриганти!

105

Анонимен

преди 4 години

И тези записи ще останат в историята като записите на "ало Танов" и "ало Банов съм".Върви едно преразпределение на откраднатото от народа от една мафиотска структура към друга мафиотска структура,както случая с КТБ. За правосъдие не става дума. Всичката пара отива в свирката,а локомотива върти на място.

104

Анонимен

преди 4 години

Прокуратурата публикува... Опитите на прокуратурата, да пробута на обществото такива бaламски "улики" е подигравка с човешкия интелект. Но пък като юристи стават най-вече връзкари...е донякъде разбираемо.

103

До Ха-ха

преди 4 години

Скоро развод ще има, заедното име си се притеснил

102

Ха-ха

преди 4 години

А да попитам, Ива Софиянска - Божкова защо смени името си само на Ива Софиянска?

101

Кроки

преди 4 години

По-скоро от записите се чува как те пробват да му вкарат убийства и ликвидиране в устата.Аз заплахи и рекет от негова страна не чух.

100

Анонимен

преди 4 години

До KokoЧерепа си е и много умен. Това тука е за нашенец потребилел... :)) Кво му трябва на българина... Хляб, луканка, ракия, кючек и сеир... Тея гимнастики са за гласуващите, дето чакат да ги Упраят... :)

99

Гьобелс

преди 4 години

И къде точно е заплахата за убийство. Кое изречение.