180

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

HhПостроени са военни бази, които ни пазят от случаи, като Крим и Донбас... - и сега можеш да драскаш на компа...

179

До 185

преди 4 години

Да има. Макар и едно единствено - построиха си посолството в забранено за строеж място, в парка, в нарушение на всички закони на България.А иначе има и още нещо, което имаме благодарение на техните прислужници от СДС и разлигавения Паси (той май е от Мосад?) - построиха си паметник USA пилотите, които бомбардираха София и избиха над 5000 невинни мирни граждани на България.Това са ни придобивките.Поне на паметника може човек да фотографира националните предатели, като носят цветя там.

178

по-прост

преди 4 години

До СТРАНДЖАТА На инат ли пишщеш бе ***! Върви в краварника където ти е мястото. Ние си искаме държавата. Искаме я от узурпатора, колонизатор!

177

Анонимен

преди 4 години

До До 182Сега нали всички се убедихте,че Странджата е предател и работи срещу интереса на хората и държавата!

176

Разумен

преди 4 години

Бойко Бахлисов да поиска туба вазелин и мокри кърпички за срещата. И задължително да го целунат, преди да го наeбът там! Поне да покажат, че ни обичат братята американци.

175

Hh

преди 4 години

Имаме ли нещо построено от USA ? Нямам в пред вид точенето на златните мини ,, някой завод или нещо което да е полезно за нас ? Ако някой знае да пише

174

До 182

преди 4 години

Кога това бе, ПРОФЕСИОНАЛНИ ЛЪЖЕЦО?Пак ли се пробваш да лъжеш директно и нагло, както само ти можеш в този форум?По-нагъл слугинаж и грабеж на националните богатства не е имало в цялата ни история.

173

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Ако е нужно и от Луната ще вземем газ... - но ще прекратим този политически и икономически рекет упражняван от ***... - това ще иска Държавникът Борисов от господаря на света...

172

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Мазохисти сте вие от Позитано... - дадохте 31 тона злато без пари на ушанките...

171

Анонимен

преди 4 години

Всичките тези концесии са си един пладнешки грабеж.И концесията за тока и за водата и за какво ли не.Идва някой, дават му нашето богатство на безценица, изнася си го в къщи а тук оставя разгромена инфраструктура и природа, жули ни с баснословни цени за нашите ресурси и дава по някой лев комисионни на националните предатели, които са му уредили концесията.Чудно как сме оцелели 1300 години без концесии, а сега от 15 години всичко ни е на концесия? Чудна работа...

170

Българин

преди 4 години

Това е като да носиш вода от другия край на селото, като си имаш кладенец с чиста и бистра вода в двора.

169

Анонимен

преди 4 години

Един от най удобните на САЩ генерал-губернатори Бойко Борисов,в стремежа си да остане на власт е готов на всичко!Дупе да ни е яко!

168

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Ами ха извадете го тоя газ от Черно море... - разбира се, че ще го дадат на концесия, като не разполагаме с технологии... - но ще го дадат на приятелска, съюзническа държава, а не на вражеска каквато е Русия... - Плевнелиев ви го каза много ясно за хибридната война...

167

До 173

преди 4 години

Ех, ако бях мазохист като СТРАНДЖАТА, силно щеше да ме кефи това "приятелство" и "сътрудничество" с краварника!Значи се готвят да ни приложат същия номер като със златните ни мини. За нас "приятелски" и "много демократично", като за роби - по 1%, а за тях останалото. Отровите и разходите за производство също за нас, за да сме "свободни" и "незасими" (от нас нищо да не зависи).Ей така - съвсем демократично, смучат ни в корените и ни правят сянка отгоре, за да растем както си можем...

166

Данъкоплатец

преди 4 години

ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ! БОЙКО С ВЪРЗАНИ РЪЦЕ, ЩЕ ВНАСЯ ГАЗ ОТ САЩЦаря Тиква ни загроби тотално

165

До 161

преди 4 години

Можели да си го позволят?!?Може и да може, ха дано, ама на дали, нали?Я дай поне един пример през последните 100 години където САЩ са продавали по-ниско от себестойност само и само някакво дждже да му станело кофти????Ако дадеш поне един истински пример, а не твоите всекидневни лъжи, ще те предложа за нобелова награда по икономика.Чувстваш ли какви глупости ти се мотаят в главата?

164

Анонимен

преди 4 години

Поредното предателство на герберите,пълно отчаяние!Десните ни докараха до кривата круша,копаем дъното,а алтернативата(опозицията) също не е оптимистична,шах и мат.Бойко е страхлив,не става за управленец и държавник,разори България и я постави във васално положение.

163

Истината

преди 4 години

АМЕРИКАНЦИТЕ ИСКАТ ДА ВНАСЯТ В БЪЛГАРИЯ БЪЛГАРСКИ ГАЗ, ДОБИТ ОТ БЪЛГАРСКАТА АКВАТОРИЯ НА ЧЕРНО МОРЕ И ПОСПЕЦИАЛНО НАХОДИЩАТА ХАН АСПАРУХ, ТЕРЕС И СИЛИСТАР!!!!!!!!!!!!!!!ДАДЕНИ СА ИЛИ ЩЕ БЪДАТ ДАДЕНИ НА КОНЦЕСИЯ НА САЩЕТО ВИ ЕНЕРГИЙНА НЕЗАВИСИМОСТ И СВОБОДА! ИДВАТ ДА НИ ДАДАТ НЕЗАВИСИМОСТ! ЧЕСТИТО БЪЛГАРИ!

162

Анонимен

преди 4 години

Юруш народе,на йовтината Същиянска демократична газ!

161

Анонимен

преди 4 години

Борисов беше прав за едно - матряла у нас кофти, но не знам дали си дава сметка че ако матряла не беше кофти, той нямаше да е на власт, а БСП щеше да се разпадне като СДС.