160

Анонимен

преди 4 години

Ха ха... тоя интерконектор и прословутия "хъб Балкан" са поредната измама и голяма набутвация!Нормално хъбове и тръбопроводи строят доставчиците на горивото. То си е тяхна грижа. Обаче в името на нашата "енергийна независимост" Тиквата се скъса да обяснява калко много ни трябвали двете тъпотии - да строим за наша сметка интерконектор с Гърция и химерата "хъб Балкан".Чак сега лъсна какъв е зора.За наша сметка строим тръба, та да ни точат непродаваема стока по нея от САЩ.Фантастично набутване

159

Анонимен

преди 4 години

След като възможно най-скъпата газ от САЩ стигне до Хърватия или Гърция, тя трябва да стигне до нас. Тоест, трябва някой да изгради тръбопровод и компресорни станции.Това нито е безплатно, нито е евтино.Кой ще плаща тръбата? Смятай каква цена ще имаме на края на бъдещата тръба, след като на входа влиза най-скъпата световна цена на газ, а на изхода има и цена на тръба, компрресори и печалба за гърци или хървати.Десет години ни мътиха главите с интерконектора и чак сега разбрах какъв е зора.

158

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

След всичките злини и мизерии, които са ни причинили руснаците... - трябва до живот да ни дават безплатна газ...

157

Разумен

преди 4 години

Дайте да мислим НИЕ как ще изнасяме газа си от Черно Море, после да мислим за ВНОС на газ.... Да ама нашия газ сме си го дали на концесия на САЩ и сега сигурно ще се пробват да ни внасят български газ.

156

Анонимен

преди 4 години

Дъмпингът е забранен в пазарната икономика. Държавно регулираната американска икономика води политика с цените на петрола и газа. Някъде прави дъмпинг, а където може - принуждава насила васалите да купуват по-скъп газ от САЩ.

155

Данъкоплатец

преди 4 години

Какъв газ от САЩ бе, вие добре ли сте?! Как ще ни го докарат точно?! С газопровод 18000км ли?

154

До 157

преди 4 години

Може руската газ за нас да е най-скъпата в Европа и това сме си го изработили лично ние. След поредицата от заплювки срещу руснаците и всички напъни да им пречим във всичко, след базите срещу тях на американците на наша територия, за които ние плащаме. Тоест ние ги заплашваме с чужда сила. След масовата русофобия тук и поколението национални предатели на власт, постоянно рамотещи срещу Русия?И въпреки, че руската газ за нас е според както сме си постлали, ТЯ Е В ПЪТИ ПО-ЕВТИНА от американската.

153

истината

преди 4 години

да спомена нещо важно. Тази "по-евтината" американска газ, няма как да е по-евтина.Просто това е газ от фракинг, което я прави автоматично пъти по-скъпа още в момента на добива, после има транспорт който е много скъп, има и време за доставка, което я прави още по-скъпа При това има процеси по втечняване и газификация, които са много скъпиТоест, по-евтина ама на куково лято

152

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Щатите могат да си позволят да продават и много чо евтино от реалната цена... - да накарат жужето да кандиса и да продава на нормални цени... - това ще преговарят...

151

Анонимен

преди 4 години

Бойка е поредната държанка на Тръмп. Наредена е до Ивана. Бойка Тръмп.

150

Анонимен

преди 4 години

Тодор Живков отиваше в Москва при Брежнев за подкрепа и общи проекти в ядрената, газовата индустрия.

149

Анонимен

преди 4 години

Полегнала е Тодора(бойко)за всички които я пожелаха!

148

Анонимен

преди 4 години

Ние мяма как да купуваме директно втечнена газ. Турция е забранила отдавна преминаването на LNG кораби през Босфора. Ние ще трябва да я купуваме от Гърция или Хърватия по тръба. Това добавя цената на транспорта към и без това скъпата втечнена газ. Само че руската газ в България е най-скъпата в Европа. За това американската може да се окаже и по-евтина. Ако руснаците не кандисат да ни намалят цената.

147

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Но момата излезе глупава... - тя ще не е разбрала, че този брак не е по любов, а по сметка... - заради зестрата...

146

СТЕНОГРАМАТА

преди 4 години

Т: - Хелоу, Бойко, Норт Маседония!Б: - А, не Норт Маседония, ноу!Т: - Оуу, Бойко фром Сербия!Б: - Ноу Сербия, Херо Мустафа!Т: - Оу, йес, Бойко фром Албания!Б: - Ноу Албания, Булгерия, газов хъб Балкан!Т: - Сори, Бойко фром Болканс!Б: - Йес, йес, газов хъб Балкан!

145

Анонимен

преди 4 години

Хубаво е че се напъвате тук да давате акъл и да анализирате,поне имате свобода на изказа и словото и може да псувате на воля.

144

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Такава силна любов аз не съм виждал в днешно време... - булка Путенка не изневери на своя мил съпруг Ердоган ефенди, дори тогава, когато той се изгаври с нея и свали бойния и самолет и уби пилота, а след това и посланика, а за награда тя се зарови в дъното *** Черно море и му прекара чисто нов, новиничък газопровод... - така разбирам аз истинската любов...

143

Анонимен

преди 4 години

Супер, още един заробващ договор за България. След обира с американските матрици, сега ще ни обират с американски втечнен газ. Щото нали знаете че това е най-скъпата възможност за доставка на газ.

142

Анонимен

преди 4 години

Безплатна газ няма да има, а и да има все тая - пак ще сме най-бедните в ЕС.

141

PERNIK

преди 4 години

Бойко , да не ни забравиш , Обеща - договаряй с Тръм внос на замразена Вода за нас .