200

Анонимен

преди 4 години

Какав Европа те гони бе ***?Какво общо има по темата с натрапването на неизгодни и грабителски условия за България от САЩ твоята Европа?Просто видя, че аватарчето ти странджата стана за смях и гледаш да смениш темата, нали?

199

НЕКОЙ

преди 4 години

Бай Тръмпе, набий канчето на нашият дебеланчо, за да се спре позора и зависимостта от рАсия.

198

Анонимен

преди 4 години

Абе русофилите реват, че Америка е най-велика.Неведнъж и Путин казва, че чака американците какво ще кажат, защото е независим само в собствената си ко4ина,...ама не вярвам !

197

Анонимен

преди 4 години

Значи според форумния *** - Странджата,не трябвало да сме зависими от руската газ а от американската,сигурно защото ще е по-скъпа от руската или щото епо-демократична.Ех да му имам логиката.

196

Анонимен

преди 4 години

До АнонименРусия е в Европа,бе,какви глупости пишеш?Русия е била европейска държава много преди да се родят и много други държави в Европа,Русия е една от най-старите европейски държави.

195

Анонимен

преди 4 години

Винаги с Европа, никога с руския Гулаг !...темата е приключила.

194

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

След случая с предателя и агент Малинов, а сега и със Сърбия не стана ли ясно на рушофилията, че ушанките не ни желаят доброто и саботират демократичните промени у нас...

193

До 192

преди 4 години

За жалост не е само Костов. Борисов лично направи такава сделка с друга златна мина, преди няколко месеца.

192

ПроСоТо

преди 4 години

и така,ония отвъд Океана вече не се и опитват да скрият интересите зад изрази като "демокрация","свободно пазарно пространство","свободна пазарна конкуренция" и такива...Просто казват:-"Целта ни е да попречим на Русия..С какви методи и средства,нема значение.."..А знаете ,че "Когато атовете се ритат,страдат магаретата"....Е,в случая "МАГАРЕТО" е нашата "Изстрадала географска територия".....ако краварите колонизират Марс очаквайте да ни ЗАПОВЯДАТ да внасяме от там газа...

191

Активист на БКП

преди 4 години

Нищо няма да обсъждат! На пристанището в Черна гора вече пристигат танкери с втечнен шистов газ с 4 пъти по-висока цена от руския !!!

190

до 196

преди 4 години

С уважение?!?Абе, какив ги плещиш?Трамп не признава своите най-близки съветници за равни и а шукне някой, бие му шута със засилка. Съветника му по национална сигурност го изрита, защото имал нахалството да му опонира при среща насаме.Гледай малко американските телевизионни канали, да ти светне за уважението.Също е добре да видиш контактите на Зеленски - президент на Украйна (с над 45 милиона население) с Трамп и краварите. Стоеше като препикано мушкато в белия дом.Нашия сигурно ще пълзи там

189

ПроСоТо

преди 4 години

свежо!..Тръмпича щял "ДА ОБСЪДИ" въпросите с вноса на втечнен газ от Щатите....На обикновен език това означава:-Тиквата ще получи три листа с написани заповеди и нареждания,ще си стиснат ръцете и нашия ше побърза да изпълни депешата..е,може и некоя частна далаверка да завърти там,но..Оня ше си затвори очите..

188

Гошо

преди 4 години

Няма как втечнен газ, превозван през Океана да е по-евтин от добиван газ. Точка. Тръмп няма да ни обяви война ако откажем. Тъй като в БГ има много американски компании те биха изгубили милиарди, ако ни наложат санкции за отказ. Въпросът е, че нашите политици са продажни ***. Ще стане както със златото в Челопеч. 0.3% за България; 99.7% за частна мултинационална корпорация... Костов сигурно си ги бута в *** пачките, които още прибира от комисионни. Пази боже.

187

Анонимен

преди 4 години

Поляците са искали да се свържят със Северен поток,но троловете и предателите ги излъгали,че щяла да бъде по-скъпа цената,защото щели да плащат на немците газа и поляците са се вързали на лъжата,сега поляците са крайно отчаяни и се молят за руска газ.Това е положението,днес го гледах в Тубата.

186

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Тръмп винаги се е отнасял с уважение към България и отношенията ни се крепят на взаимоизгодно сътрудничество... - а Путин ни удари звучен шамар, като окичи предателя Малинов с тенекия на ревера...

185

Анонимен

преди 4 години

Странджа за 20 години експлоатация Дънди колко злато е изнесла и каква концесионна такса е внесена в бюджета? За справка в България-1.5%За справка в Румъния-38%

184

До 191

преди 4 години

Не позна за цената.Само изчакай, ще видиш съвсем друга цена.Чувам от познати в Полша и Прибалтика как им се е отразило вкарването на американската газ. Пълна трагедия е настанала.Сега прибалтийците, които дупе дават срещу Русия, са тръгнали да молят за руска газ. Прави сметка!

183

До 192

преди 4 години

Мазохисте, базите са построени от бай ти Тошо. Няма как да не го знаеш това, въпреки, че се правиш на глупав в случая.Тези бази краварите прости ни ги ЗАГРАБИХА и ни накараха да им плащаме за това добро дело, защото уж съвместно ги ползваме. Тоест магарето плаща на ездача, че го язди.А твоето пазене всъщност се състои в ръчкане в дупката на мечока, където накрая като излезе ние ще отнесем боя, а твоите пазители ще гледат от САЩ по телевизията.Те това ти е ползата мазохисте.

182

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Борисов е първият истински държавник на България. Внасяйки газ от супер-икономиката САЩ ще гарантира на България независимост и ще намали цените на газа. Рассия ще бъде принудена да клекне и всичко в държавата ни ще тръгне по-добре.

181

Анонимен

преди 4 години

Проблемът е,че шистовия газ не става за автомобилите,защото има примеси и унищожава двигателя за кратко време.А за бита излиза много скъпа.Наскоро обаче пожарникарите забраниха на бензиностанции зареждащи руска газ в бутилки да зареждат за бита.А на тези където има американска им е разрешено но цената вместо0.89 е 1.29.Та американска ще се зарежда вероятно само за домакинства.Разликата е 0.40 ст за литър(0.80 ст.за килограм)За фирмите нямам представа.