260

Айн/один,цвай/два

преди 4 години

Сесдрдн поток 2 и северен поток 1 и турски поток... Всичко това е проДаване руски газ на 30 процента по евтини цени на двете суперсили на Европа, Германия 90 милиона население и Турция 85 млн. От Първата супер сила на Европа, това е Раша с население над 150 млн. Страхожни сделки за Трите икономики на Европа.

259

Хинглиш

преди 4 години

1. Руският добив на газ е с 30 процента по евтин от американският. Ако не е така украинското правителство щеше да се е отказаало от руския агресивен газ. Но не се отказва от руския газ в полза на нашите американски Освободители от османско робство.2. Свтовната екология протестира. Американският газ разрушава земната ***, което ни води към природни аномалии и катастрофи в световен мащаб.3. Германия предпочита да разруши американската дружба чрез купуване нс евтин руски газ чрез Северен поток 2

258

Анонимен

преди 4 години

Писна ми от напълно неграмотни изказващи се тук!Първо,и от далечен Китай се карат с кораби стоки па са по евтини от други такива и второ,американците продават своята газ с около25-30% по евтинйо от руската и ми е през дедовия защо,важното е че е по евтина!И трето,България за 2019 е купила около 20% от нуждите си за газ от американците!Най малкото когато има конкуренция цените падат!!!

257

Анонимен

преди 4 години

Освен това вероятно ще ни дадат нещо като част от офсета по сделката с изтребителите.

256

Сата Н

преди 4 години

Тръбата на Турски поток след влизането в Гърция може да бъде само 50% за руски газ. Останалото ще дойде от САЩ през Александруполис и от ТАНАП. Хранилищата ни ще бъдат винаги пълни и готови да парират всеки путински каприз. България повече няма да зависи от Кремъл ПО НИКАКЪВ НАЧИН. А приходите на Газпром падат с 30%.

255

6

преди 4 години

Искайте от "нашите " управници всичко каквото си пожелаете и ще бъде изпълнено на 100% ! Уверяваме ви ! Ние сме с тях !...Никога България в своята 1300 години история не е била толкова ниско , на колене ! Срам и позор ! Орбан и Ердоган са истинските патриоти !Не скланят глава пред никого !

254

ще е съгласен ББ

преди 4 години

Боко пак ще клекне пред краварите,щото иначе много бързо ще го уволнят началниците му и то без право на банкови сметки.

253

Анонимен

преди 4 години

Още един ... нали туй е големият проблем.Че руснаците искат земята под тръбите да е тяхна и те да си я защитават. Затуй навсякъде боксуват руските тЪрби.

252

Анонимен

преди 4 години

При положение че тръбата с руски газ минава през средата на България,какъв газ през Гърция,ще купуваме и защо? Тръмп подбива цената и толкоз!

251

Анонимен

преди 4 години

Гръцкото руско лоби беше силно, докато Русия не помогна на Турция.

250

General WESLEY CLARK

преди 4 години

В ГЪРЦИЯ ИМА РУСКО ЛОБИ ОТ НАД 300 ГОДИНИ..ОТ ВРЕМЕТО НА ПЕТЪР 1-ВИ ВЕЛИКИ !!И МОЖЕ ДА НАПРАВЯТ УСЛУГА НА РОССИЯ , КАТО БЛОКИРАТ ТОВА ГАЗОВО ТРАСЕ .САМИТЕ ГЪРЦИ НЕ СА БАЛАМИ , И СА В ''А'' ГРУПА , И В ТЕЖКАТА КАТЕГОРИА НА СВЕТА, ЧЕ ДА ОТКАЖАТ ТОЗИ ТЕРМИНАЛ ЗА ГАЗ НА ТРЪМПЕТА..ГЪРЦИЯ ЩЕ ГО ПУСНЕ , САМО АКО ИМА ПРЯКА ПОЛЗА ЗА СЕБЕ СИ ПО ТРИ ДРУГИ ВЪПРОСА !НЯМА ДА КАЖА ПОВЕЧЕ .

249

Анонимен

преди 4 години

Вие продължавате да си мислите, че парите са най-важните.... ако беше така Тръмп никога нямаше да срещне Бойко.

248

Един от Северозапада

преди 4 години

Напълно съм съгласен, с диверсификацията, стига шистовия газ , добиван и втечнен в Америка, превозен с кораби през океана, регазифициран в плаващ терминал в Гърция, отново напомпан в тръба и доставен у нас, да е поне еднакъв по цена с този, дето щеше да идва не по Турски, а по Южен поток, или поне с 1 стотинка по-евтин от този руски газ, турска собственост, който ще тече по турския поток. Останалото е демагогия и послешание, за да Го държат още на власт "началниците".

247

Анонимен

преди 4 години

Същевременно, в международен план се праща сигнал на Турция. Щото Инджирлик може да е в България. А силата на Турция, която граничи със своенравие, може да се замести с българска дисциплина, което е другото име на овчедушието.Америка може да промени България за 5 години до неузнаваемост. Даже аз може да се върна.

246

Анонимен

преди 4 години

Според мен Америка за първи път ни обръща серьозно внимание. В рамките на месец бяха привикани прокурори и силоваци. Беше сменен послника, а ся Бойко ще ходи да се отчита.Според мен туй е разултат на последните избори.Ако вие си мислите, че американците не знаят, че викаме на руснаците освободители и братушки жестоко се лъжете. Същевременно се вижда, че народа не ще миналото. А и руснаците интервенират... та направо си трябва Американски отговор.Чудя се с кво ще наградят Бойко?

245

Американ

преди 4 години

Втечнен газ от Америка? Ще да е лесно и евтино, като може да е трудно и скъпо!?

244

Анонимен

преди 4 години

американският е по скъп от руският газ борисов ще види газ от русия на куково лято бг като на украйна не искат русгаз ами реват че транзита няма да е от украйна щее северен поток-2.колко сте послушни и мирни деца на ес инато

243

Анонимен

преди 4 години

Само че Тръмп и Борисов първо трябва да питат гърците дали са съгласни на тяхна територия чужди фирми да въртят бизнес с газ!Защото за сега не са съгласни и прословутият терминал в Александрополис ще се построи на,, куково лято",освен ,ако не искаме да пълним джобовете на елините!Остава Турция ,в Тегирдаг може да се построи терминал,но с обтегнатите отношения САЩ-Турция и това изглежда мираж!

242

Iozeff

преди 4 години

До СТРАНДЖАТАБорисофф остана последния на който Доналд може нарежда! Какво става с тази америка!?Май вече никой не я иска! Северен поток вече е готов!Немците са прагматични!Газ от Америка! Да бе да! Пълни глупости!

241

Дядо Петър

преди 4 години

Няма какво да обсъжда!Ако иска наистина да ни помогне да го вкара в пандиза направо от самолета.И да ни изпрати един отбор от прокурори и друг отбор от шерифи.Та белки разбишкат това мафиотско блато, начело с КАПО ДИ ТУТИ КАПИ (известен още като Рапона и Бай Х---.