72

До 79

преди 4 години

Това е защото децата са ги раждали да помагат. Защото една бедна държава съсипана от война, не може да си позволи пенсии и помощи за деца. А ти като си дърт сам не може да живееш, едно дете остава и те гледа, и наследява имуществото ти. Да копаят, да шетат, да работят. Ей за това да ги раждали децата. Просто тези блага от развития свят развалиха всичко.

71

Радослав

преди 4 години

До 71Какви ти заучени фрази бе цоцалист от младежкото БКП?Кое от казаното не е вярно бе цоцалисте?Като си толкова "умен" и не ти плащат защо не докажеш с факти, че греша?Ама това можете само горките цоцалисти!Да ревете, че които не е с вас е лош и да му преписвате вашите грехове! Кажи колко струваш да те наема за една вечер,споко няма да те ползвам аз, няма да се мърся като се докосвам до теб,ще те метна на любимите ти "братя" които браниш, да видиш колко струва любовта им към тебеподобните ти

70

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 73А твоя капацитет е разпространение на опорките, спуснати от Централата. Няма лошо. Толкова си можеш.

69

Анонимен

преди 4 години

Излиза, че човекът е странно животно....колкото по-добре живее, толкова по-малко деца иска да има, за да не му развалят рахатлъка. Почва да иска все повече удобства и кандъррми, за да им роди деца на тия.Статистиката е, че най-голямата раждаемост е именно в най-бедните държави. Огромна е и раждаемоста след войни и други бедствия. У нас не е изключение...множали сме се най-много именно в моменти на бедност и кризи.

68

Анонимен

преди 4 години

Само парвенюта като Цветанов и Цачева избират да живеят в многофамилен блок, лишен от пространство и зеленина наоколо, при положение. че са червиви с пари. По природа всяко същество има нужда от дистанция; културните същества, включително културните растения - от по-голяма дистанция.

67

Анонимен

преди 4 години

До Радослав 71Стига си повтарял заучени готови фрази!Вадиш избирателно някакви пропагандни факти, тълкуваш ги както ти е удобно и ги разпространяваш по форумите. Манипулация чиста. Пак да попитам- добре ли ти плащат?

66

Анонимен

преди 4 години

Гласувайте с опцията "Не подкрепям никого!", защото за 30 години всички - политици, бизнес, синдикати, държавна и общинска администрация доказаха, че са против народа.

65

Радослав

преди 4 години

До 626. След 1989 до сега цоцалистите не са слизали от властта било то, чрез дъртото БКП (БСП) или младежкото БКП (ГЕРБ).7. Ще бъдат нужни поколения за да се създаде индустриална класа и това е в нормална държава, в цоцалистическа България никога няма да има, ще изчезне дълго преди това! 8. Цоцалистическата държава стимулира развъждането на мързеливи гласоподаватели които си продават гласа за 50 лева и наказва данъкоплатеца.9. Цоцализма изтръгна инициативността и отговорността от хората.

64

Анонимен

преди 4 години

на хората им се живее собствения живот - екскурзийки, айфончета, автомобилчета, забавления, пийване, хапване, спорт.Не им се занимава с ревливи насиращи се бебета.Това е проблемът.

63

Анонимен

преди 4 години

до 62Промени, просто ти нямаш капацитет да го видиш и проумееш. Няма лошо, някой трябва и да работи на конвейра.

62

Анонимен

преди 4 години

Струпването на много индивиди на едно място се прави от СТРАХ при опасност.

61

Радослав

преди 4 години

До 62Точно цоцализма е виновен за срива на България!1. 1944г избива всички индустриалци2. 1944г. национализира всички заводи и им слага по една червена звезда и един див комунистически *** за началник.3. Цоцализма фалира 3 пъти и продава над 10 пъти от златния резерв трупан от 1887 до 1944г., резерв които дори след Национални катастрофи не се пипа!4. Стимулира мързела и наказва трудолюбието като дава еднакви заплати на работливия и мързела5. Внася "братята"

60

Анонимен

преди 4 години

Струпването на много хора в определени места и обезлюдяването на други НЕ поради природни катаклизми е признак на СЛАБО развита цивилизация. Във всички страни в Африка и Южна Америка е така. България съзнателно системно се обезлюдява, за да дойдат тук други.

59

68

преди 4 години

Всичко това беше при цар Борис. След като дойдоха комунистите, край! Даже и раждаемостта съсипаха, от 170 Хил. Деца родени при царя. Бързо спадат до 50те и с легализацията на аборта.

58

Радослав

преди 4 години

До 57Няма нужда да ми плащат за да се дразня, че с МОИТЕ пари от МОИТЕ данъци държавата развъжда био-маса, която е напълно безполезна за обществото, а в същото време, същата тази държава ми казва на мен, че аз които на година плащам хиляди левове данъци, за мен нямало и 1 стотинка за каквото и да е! Ето там ми е проблема! Че хрантутим здрави индивиди с нулев принос за обществото! А на теб колко ти плащат за да благославяш и защитаваш ***? Които плаща да ползва, които не да се оправя!

57

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 68Поправям- промяна на начина на мислене и манталитет на българина.

56

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 59Преди Освобождението може всички да са били от село. След Освобождението започват процеси, които създават условия за ограмотяване, образоване, промяна начина на манталитет на българина. Създава се буржоазия, интелигенция, банкери, учени..., макар да нямаме аристокрация. Започни да четеш следосвобожденска история с РАЗБИРАНЕ, а не само съветска пропаганда.

55

ДАЛИ И ЗАЩО?

преди 4 години

все повече български мигранти заделят спестяванията си, за да могат на стари години да се върнат в селата ПЪЛНИ ИЗМИСЛИЦИ И ПРАЗНИ ПРИКАЗКИСЕМЕЙСТВАТА ЕМИГРАНТИ ОСТАРЯВАТ ОКОЛО ДЕЦАТА СИ В ЧУЖБИНАТАМ ОСТАВАТ И СЛЕД СМЪРТА СИНА НИКОЙ В ГЛАВАТА НЕ МУ МИНАВА ИДЕЯТА ЗА СЕЛСКА ИДИЛИЯАКО ИМА ТАКИВА - ТЕ СЕ БРОЯТ НА ПРЪСТИСЪЩОТО Е И С РЕАЛНИЯ БРОЙ ЗАВРЪЩАИ СЕ - ВЕСТНИКАРСКИ ИЗМИСЛИЦИКАЧЕСТВЕНАТА ЧАСТ ОТ АБИТУРЕНТИТЕ ЗАМИНАВАТ ДА СЛЕДВАТ В ЧУЖБИНАПРИШЧИНА- НЕПРИЗНАТИ УНИВЕРСИТЕТСКИ ДИПЛОМИ

54

Анонимен

преди 4 години

да да тоя история не е ли чел, празни пространства не остават, винаги се заселват с хора които променят правилата и си създават държава. бай *** връзкарски велиия чорбаджия ще го разбере но ще е късно

53

Анонимен

преди 4 години

Много е модерно да лишиш хората от поминък, образование и здравеопазване и да го принудиш да отиде в града, така ли? А там разходите за наем, транспорт, храна, здраве и образование, сметки и т.н. надвишават двойно и повече заплатите. За да се оцелее - кредити, които рано или късно съсипват хората до безизходици и още по-голяма мизерия. Един безсмислен омагьосан кръг....