117

До 120

преди 4 години

А за електрически/моторен трион или косачка? С тях какво правим? Знаеш ли колко хора годишно се осакатяват?! Осакатяват и други.

116

Анонимен

преди 4 години

Трябва да се въведе данък тротинетка, поне 1000 лв годишно, а за дизели над 15 години без катализатор да се премахне. Трябва да се уважават желанията на хората в неравностойно интелектуално положение.

115

Ами как...

преди 4 години

До До 85Ако колкото длан, значи до 25 см. без лиценз(или регистрация) и курс. Ако е по-голям от длан, значи над 25 см. диаметър - лиценз(или регистрация) за какво ще се ползва и курс. Който е ентусиаст фотограф си пише - ще го ползвам да правя снимки и му дават лиценз(или го регистрира) за ползване извън населени места и кара три дни курс за безопасно използване на дрон. Какво страшно или лошо има?:)

114

Да допълня...

преди 4 години

Майната и на екологията.Важното е да ни е гадно.

113

!

преди 4 години

моята е дизелова и не попада в регулирането

112

СС

преди 4 години

Да ва таковам в тротинеткаджиите ще си купя матор над 1100 кубика и ша брамча с него вии си карайте миксерите.

111

Анонимен

преди 4 години

Идва зима. Трябва да гласуват и закон всички софиянци да напускаме домовете си задължително с противогаз и кислородна бутилка. Това ще е за наше добро, за нашата безопасност и здраве!

110

Анонимен

преди 4 години

Предлагам тези, дето карат тротинетките, да им се забоде по едно пауново перо там, където слънце не огрява, та да ги отличаваме от околните участници в движението!

109

Анонимен

преди 4 години

подкрепям на 100%

108

р

преди 4 години

До До 96На някои от старите соц носталгици в българия точно тоталитарния стил им харесва в западна европа, и знаят колко било хубаво там, защото имало ред и контрол.

107

Така е ..

преди 4 години

Ако това се приеме, обезсмисля цялата идея.Край на тротинетките. Който се минал , минал.Дано Борисов се намеси , както винаги.

106

Анонимен

преди 4 години

А кога ще се забрани на индивиди с IQ<100 да пишат и гласуват закони?! Държавата заприлича на цирк от тия клоуни.

105

4444

преди 4 години

Няма друга такава тъ_панарска държава. Наистина

104

Анонимен

преди 4 години

#107 Направо може да се местим в Париж

103

Анонимен

преди 4 години

Зaдължителнo дa се обличaт със шушляци дa не прoстинaт със тез трoтинeтки.

102

ГЕРБЕРСТАПО

преди 4 години

Предлагам да гласуваме закон всички навсякъде целодневно да ходим с светлоотражателни жилетки и каски, наколенки и налакътници все пак мислим за здравето на хората.

101

Wind

преди 4 години

До Анонимен"Апропо, защо да няма книжка и за велосипед?"А ТРЯБВА ДА ИМА

100

въпрос

преди 4 години

Защо се въвежда задължително изискване за каска, когато това засяга само собствената безопасност на каращия? Защо има глоби за неща, които не застрашават околни лица?

99

БГ ТАТКО

преди 4 години

На двегодишното ми дете подариха едно електрическо моторче, мига, пее... шарено едно такова, но и се движи! Изнасяме го на площадката, много се радва милото. Явно сме били в нарушение на закона защото това нещо има мотор, СЛЕДОВАТЕЛНО Е МПС! Искам да попитам къде да го занеса да го регистрират и в коя детска ясла има курсове за водачи на такива МПС, щото в нашата няма.

98

@94

преди 4 години

Минусът ти е от мен. Не става въпрос, че не искаме да даваме на държавата. Ние вече даваме премного. Най-високо средно ДДС за храните в ЕС (и от най-високите за всички продукит), липса на необлагаем минимум, липса на данъчни облегчения за книги и лекарства, да продължавам ли да изреждам? Чисто процентно данъчната тежест в БГ под формата на всякакви такси и таксички е ОГРОМНА. А за МПС-та, ще плащаме едновременно данък, винетка и ТОЛ такса. За всички пътища от магистрали до пътеки. Не даваме ли?