157

Shark

преди 4 години

Може би противорадиационен костюм, противогаз или защо не направо скафандър. А? Ненормалници!! Хората в нормалните страни в ЕВРОПА, където САМО СИ МИСЛИМ ЧЕ СМЕ, гледат как да стимулират подобни возила, че да намаляват автомобилите, а нашите се чудят какви ограничения да сложат. Абе, селчовциии, като ще ме карате да взимам книжка, да слагам каска и жилетка, за кому к...ра ще ви карам тротинетката бе?! Ами като ще ми слагате подобни затруднения няма да слезна от колата бе, пръчки млуумнииии!!!!

156

все таз

преди 4 години

До АнонименТе ако ще ги правят по тротоарите за какво са ни

155

Floro

преди 4 години

Във Виена тротинетките по пътищата са хиляди, но нито един не видях с каска или жилетка.

154

Анонимен

преди 4 години

Да вземат, да направят повече вело алеи, че да си караме тротинетките.

153

Анонимен

преди 4 години

Не е достатъчно, но е добро начало. При сериозно нарушение да може да бъдат отнемани точки и книжката, предлагам аз.

152

сминдух енд чесън

преди 4 години

Това ППС ще навлиза все повече,непонятна е съпротивата срещу него,да не коментирам тази на пътя.Срещу простотията и лошото възпитание не виждам подобна нетърпимост даже нещо повече делегираме и все повече властови правомощия.

151

Анонимен

преди 4 години

абе за тези няма ли казарма?!

150

БГ ТАТКО

преди 4 години

На двегодишното ми дете подариха едно електрическо моторче, мига, пее... шарено едно такова, но и се движи! Изнасяме го на площадката, много се радва милото. Явно сме били в нарушение на закона защото това нещо има мотор, СЛЕДОВАТЕЛНО Е МПС! Искам да попитам къде да го занеса да го регистрират и в коя детска ясла има курсове за водачи на такива МПС, щото в нашата няма.

149

Анонимен

преди 4 години

Т е за трактор бе батка!

148

Наблюдател

преди 4 години

Книжката трябва да бъде категория Т - за тротинетка, за лица над 14 г.

147

Анонимен

преди 4 години

Регистрация- 20 лв такса в КАТ и един ден на опашка.Застраховка- 20 - 30 лв годишно, скромно, но от сърце.Пътен данък (всички МПС плащат) още 10-20 лв годишно.Честито овце! Пак ще ви стрижат.

146

Анонимен

преди 4 години

А кухненските ножове кога ще ги лицензират?! През ден четем, че някой е заклал някого с кухненски нож, а не съм чул някой през ден да убива с тротинетка?

145

Анонимен

преди 4 години

Важното е администрцията да има работа, пък това че е чисто и не задръства е много вредно за Лукойл. Пушилката отзад е като благословен тамян за управниците ни.

144

дърт

преди 4 години

И възглавници за лична безопасност!

143

Анонимен

преди 4 години

И от Делян, за всеки случай!

142

Анонимен

преди 4 години

И Свидетелство за съдимост. И разрешение от Бойко!

141

Анонимен

преди 4 години

Един дембел дето не е бил в казармата стана министър на отбраната, че даже иска и казармата да връща.Една компютърно неграмотна тьотка (с IT-card?!) отговаря за киберсигурността на цяла България.Някаква си, завършила аграрна икономика във Враца с диплома 3,85 стана член на СЕМ.За тротинетка обаче трябва книжка.

140

42

преди 4 години

Да, ама колко пътници вози автобуса и прави постоянни курсове и колко извозва една тротинетка. Освен това един автобус може да се експлоатира 20-30г. Намериха се много гратисчии да им плащаме и тока по Ел. станциите, и такива мислители като теб.

139

Анонимен

преди 4 години

И с висше образование.

138

Анонимен

преди 4 години

И данък и данък ще има не бойте се! Важното е да се плащат повече данъци. Сега и данък ще ви начислят за телевизора и за радиото-който има електромер, значи гледа кошлуковата (на Пеевски/Доган) БНТ и трябва да плаща. И за радиото на Пеевски също данък за да ви спират сигнала и да гонят журналистите... Повече данъци трябват за да има за копанята на прасeтата!