97

Анонимен

преди 4 години

И годишен технически преглед. Винетки също.

96

До 96

преди 4 години

Донякъде не си прав. Не е добре всичко ,да е урегулирано. Много от западняците повечето възрастни, вече напускат страните си ,защото им е писнало цял живот ,да са ограничени във всичко .

95

Да бе

преди 4 години

Малко е само книжка и каска, трябва и аптечка, пожарогасител и триъгълен знак.

94

12 годишен

преди 4 години

Значи, щом карам колело надолу по хълма с 50 км/ч мога да съм на 12 и да правя каквото си искам, обаче ако му сложа мотор трябва да минавам курсове и да държа изпит, че и да се съобразявам с останалите участници в движението, така ли?

93

az

преди 4 години

До АнонименПремахват, за да го няма.

92

Анонимен

преди 4 години

Книжка за тротинетка-играчка? Ееех, а колко по-хубаво би било ако милиционерите бяха прочели малко повече книжки...

91

Discovery

преди 4 години

Кефи ме как в БГ, когато става въпрос за някакви регулации и правила да се наложат и всичкото народ почва да реве... До такава степен не ни се спазват правила, че си живеем в една хубава и приятна кочинна на анархията и т.н... и тъппия *** не чатва, че обществото прави държавата, не некви политици и т.н... *** го мързи една жилетка и каска да сложи, да не го згазят и реве, че му налагат елементарни правила на движение... а беее мъка, мъка...

90

Анонимен

преди 4 години

И триъгълник и резервна гума!

89

Saki

преди 4 години

Не сте щедри към собствената си държава. Никой не иска нищо да даде. Нали сме един народ и живеем заедно, а всеки се е стиснал. Едно време хората ,са давали живота си ,за родината,а днес никой нищо не дава. За да сме единни и силно общество,трябва всеки да дава. Колкото може повече. И още и още. Но и обратното ,който краде от общото.......най тежкото наказание ....брадвата.

88

До 89

преди 4 години

Ще ти трябва категория Т (трамвай, тролей, трактор, танк и тротинетка).

87

Анонимен

преди 4 години

В законите на нормалните държави (България определено не е сред тях) за МПС е дефинирано средство с двигател НАД ОПРЕДЕЛЕНА МОЩНОСТ. Родната милиция отново не мисли.

86

До 85

преди 4 години

Ами ако е голям колкото длан? Къде ще сложиш границата и как ще я формулираш законово?

85

Анонимен

преди 4 години

Аз само да попитам - каква е категорията за тротинетка? А, Б, С....? На моята книжка не пише "тротинетка". ***-и-и-и-и-и

84

Анонимен

преди 4 години

От МВР за пореден път доказаха, че са бавноразвиващи се. За жалост, всяка година от нашите в техните джобове изтичат по близо милиард и половина. Срещу това получаваме едно голямо нищо!

83

Анонимен

преди 4 години

АЗ пък ще внеса законопроект всички каруци с вътрешно и външно горене да се изселят от населените места. Горивата да се вдигнат до 20 евро литъра и всички таралясници над 5 години на скрап. Всяка каруца със задължителен катализатор клас 6 и ако вдига шум повече от 40 dB на скрап и 2 години обществено полезен труд. А на пистаркаджиите направо у панделата за предумишлени убийства.

82

Анонимен

преди 4 години

А за инвалидните колички с електромотор колко ли ще поискат, щото инвалидите трябва да плащат повече данъци, нали?

81

Ами ще искат

преди 4 години

До Анонимен 78Ако е голям колкото Чесна и е снабден с ракети земя-въздух. Пък и метър на метър да е като го пуснеш над жилищен квартал и падне на някое дете на главата, какво правим?Прекалено много "играчки", от които файда няма, а са опасни и искат поне някакъв елементарен курс за безопасност, взеха да се продават на недорасли за тях симпатяги. Не визирам теб конкретно.:)

80

Дръндер

преди 4 години

До Анонимен 73Ти анонимен и*диот ли си? Анонимен и*диот си! Значи нямаш право на мнение. За твое сведение има колелета с двигател, които не се облагат с нищо. Изобщо чуваш ли се кви глупости говориш?

79

Mudyu

преди 4 години

А данък за пешеходците, те се превозват с крака. А бягащите с над 25 км за автобуса, а тези в парка, ако нямат грейфер на маратонките

78

РАДОСТ!

преди 4 години

Днес, за точно 20 минути видях на бул. "Шипченски проход" да минават ДВЕ КАРУЦИ! Тротинетка не видях. Разбира се, каруците ги кара електората на ГЕРБ и за тях закони няма, а тротинетките ги карат ***, за които трябва да има строги правила.