177

Вело..вело..абе

преди 4 години

колело!Трябва да имат каски шофьорски книжки свелоотразителни жилетки и.....50 лева у джоб за катаджия!!!😀😁😂

176

предлагам

преди 4 години

задължително да имат винтки и граждабска отговорност

175

kirasirrav

преди 4 години

еми от всичко казано дотук правя следните изводи - от една страна си връзват гащите, от друга гледат да смъкнат някой лев; остава един много важен въпрос/проблем - инфраструктурата, по тротоара паркирани коли понякога и пешеходци не могат да минават, по тесните улички се движат и тротинетки и деца с колела, и разните ел.возила вкл. инвалиди, това ще се оправи ли с някакъв закон изобщо и кога ще стане?

174

Анонимен

преди 4 години

НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!! Когато фактите говорят!!!! Коментарите са излишни!!!

173

Анонимен

преди 4 години

Ако си бримчат само по велоалеите, аз нямам проблем - карайте си ги.Ама се съгласете, че ако почнат да минават на червено, плашат/газят пешеходци, трябват санкции. Каски и светлоотразители - ако им е мил животеца, както искат. Тъкалят без ... и после дайте да съберем за лечението, нали? Тука не е съвсем безплатно лечението, ако се сещате.Ама не се зверете, паднаха градусите, догодина ще дискутираме.

172

Девета глуха

преди 4 години

В Южна Америка (Аржентина, Уругвай, Парагвай и Бразилия) където бях навсякъде е без книжка, каска и жилетка.За велосипедистите е задължително каска и жилетка!Вечв 5 години съм тук, най вече в Аржентина - Буенос Айрес, Мендоса и в Бразилия - Сау Пауло, Флоранополис, Куритиба и няма пострадали.Единственият проблем е че ги оставят по тротоарите и някак неестетично и пречвщо е иначе чак такива правила само кухи герберски пиявици могат да измислят, че се ненаядоха....

171

От 172

преди 4 години

Не знам, защо не ми харесвате коментара, когато е самата истина.

170

Анонимен

преди 4 години

До FloroЕми да, ама не сме дорасли за до там :)

169

ШибиРиби

преди 4 години

Не съм чул и видял едно ново нещо да е поощрено в БГ. Всичко ново се посреща на нож. Убери, скутери, техники и т.н и т.н Ретрограден народ. Само разни алкохолизирани фосили със статут на шамани са на почит.

168

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 165Ами ... те това се опитват да направят, върпеки, че ако минат 100 тротинетки една улица, никой няма да ги усети, а ако минат 100 мотопедчета, ще осмърдят живота на околията и ще събудят и глухите.

167

Анонимен

преди 4 години

До ЧччЗа справка, в Дания можеш да си караш електрически скутер, стига да си над 18, да е с максимална скорост 20 км/с и да си пускаш светлините по тъмно. Устройствата се ползва със стату на колела. Не са много популярни, защото вече всеки има колело. Но все пак, редовно виждам хора, да ги карат. Е, децата, най-прекаляват, защото ползват регистрацията на някой "батко" и карат тея под наем, ама година, няма жертви и сериозно пострадали.

166

Анонимен

преди 4 години

книжки за каруци кога??

165

Ччч

преди 4 години

Към 162. Не навсякъде в Европа стимулират ел. тротинетките. За справка потърси инфо за Париж, Германия, Дания и т.н. Там са се видяли в чудо. Аз подкрепям като цяло проекта, но трябва да има правила.

164

Бау

преди 4 години

Подигравате ли се ........ Това НЕ Е по-бързо от .. колело. Да не би велосипедистите да имат нужда от книжки... Ей, смотани хора ... Просто им сложете правила като на велосипедите и това е.

163

@(°У°)@

преди 4 години

Махнете ги вече тези смотани тротинетки. Нали има Лукойл, стига сте ги пробутвали, не ги щем! По-притеснително е липсата наинформация за статуса на Гуспоужа Цвета Караянчева. Жива ли е, как е пулса, кръвното, храни ли се добре? А? Шофьора на НСО как е, готов ли е пак да я вози? Бавареца на НСО как е, ремонтираха ли го? Това е важната новина за нас, а не някакви вредни тротинетки! И аз да ви кажа нещо важно, в Калфлана има промо %! бири, качвайте се по колите и отивайте докато има.

162

Анонимен

преди 4 години

Е, това ще удари жестоко по джоба фирмите, които ги предлагат. Между другото, сериозно видях бабичка с торби, която явно отиваше на пазар с такава тротинетка.

161

Коки

преди 4 години

В България се внасят, регистрират и преминават технически преглед откровени гробници.Регистрират се коли с десен волан, което е тотално безумие, но тротинетките са големият проблем, да бе да.

160

Анонимен

преди 4 години

Що просто не ги приравнят към мотопедите до 50 куб и готово

159

Анонимен

преди 4 години

Споко! Строгостта на законите ни се компенсира с тяхната незадължителност и накрая с някой либерален съдия любител на австралийци с дълги ножове.

158

Анонимен

преди 4 години

Поредната чутовна тъпотия, зародила се *** глави на управляващата ни мутромилиционерска каста.Тези създадоха цяла агенция за безопасност на движението. Уредиха за шеф и една калинка-Малинка. Да сте чули тея да са свършили нещо? Бас ловя, че половината не знаете и, че съществува такава хранилка. Да са намалели жертвите по пътищата? Малинка и другите калинки обаче си лапкат, а вие лапкайте мухи и ходете на курсове за тротинетки и висете на километрични опашки за да ги регистрирате.ОВЦЕ!