17

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ са прегърнали девиза "От всяка тротинетка по един суджук"...

16

Чичко Тревичко

преди 4 години

Аз на колело мога да дигна 30км/ч по Малинов в София без проблем, ама няма да ми искат книжка. Що за *** имаме за законотворци...

15

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 13Грижата не е да не си сцепят главата ако паднат, а да има повод за някаква глоба. Ако се грижеха толкова за сигурността Караянчева и шофьора й щяха да са в автомобила на НСО с колани, както всички шофьори и пътници в България са длъжни да го правят. Сигурността ги интересува само ако неспазването на мерките може да е повод за глоба.

14

Анонимен

преди 4 години

това за книжката кога се появи?

13

HeinrichHimmler

преди 4 години

*** от ГЕРБ няма какво повече да измислят освен как да се вземе някой лев! Нека всички от тротинетките да се имат пак на колите и задръстванията да започнат сега! Бойко нали минава с нсо на сирени и не го еня за хората. *** ще умреш и ти и тогава ще бъдеш съден както подобава !

12

Анонимен

преди 4 години

Водачите на тротинетки ще се задължат да се държат с два пръста за ухото и да подскачат на един крак докато карат. Ако не го правят КАТ ще налага глоба.

11

Пустиняк

преди 4 години

Кратунистан трябва да умре!

10

Анонимен

преди 4 години

Тая държава е ненаситна. Иска да скубе пари от всичко. Сега се канят да въведат данък телевизор. И понеже няма как да знаят къде има телевизор са решили въпроса по соломоновски - на всеки електромер ще се плаща данък телевизор, щом имаш електромер, значи имаш телевизор и гледаш националната телевизия. Това си плаче за протест, ама тука няма кой...

9

Анонимен

преди 4 години

От МВР за пореден път доказват, че са бавноразвиващи. За каква книжка става дума? Щото ако е за мотопед, там те учат да караш МОТОПЕД, не електрическа тротинетка. Апропо, защо да няма книжка и за велосипед?Милиционерска работа!

8

Анонимен

преди 4 години

Типично българско мислене е щом се появи проблем, вместо да мислиш как да го разрешиш, да мислиш за забрана - дали директна или като съчиниш безумни изисквания, все едно.

7

Край на Lime

преди 4 години

Тези нови правила автоматично означават, че тези споделени тротинетки вече няма да бъдат споделяни. Просто няма кой да носи със себе си каска и светлоотразителна жилетка за да се вози от блока до метрото например.Така ли не разбрахте, че тези тротинетки предимно се използват за забавление, от туристи, и който ги смята за алтернативен начин на транспорт вече си е купил една.На Lime им е през онази работа. Те купуват бройката за 100-150 евро, избиват парите за месец, и хвърлят след два.

6

Анонимен

преди 4 години

Ха сега,сложете и гражданска и винетка!Нямате насита Еййй!

5

Анонимен

преди 4 години

Наколенки, налакътници, шнорхел, плавници, спсителен пояс и бронежилетка са пропуснали да добавят, а тези неща са жизнено важни!

4

Анонимен

преди 4 години

Да въведат изискване тротинетките да се карат само с тежководолазен скафандър, това със сигурност ще има успех.

3

Анонимен

преди 4 години

Също и пожaрoгaсител трябвa дa имaт aптечкa и резервни гуми, винетки и технически преглед.

2

Поредната тъпотия

преди 4 години

Законодателните май са пушили нещо. Защо не вземат да и копират законите на една нормална Европейска държава, вместо да симулират процесът Мислене?!

1

Анонимен

преди 4 години

Браво !