170

ко?

преди 4 години

минал е през всички стадии на развитие - шофьор, по-шофьор, най-шофьор, ултрасвръхсупербаш шофьор.

169

Соросоид

преди 4 години

Подозирам, че Госпожата е мноооого пpocтa.Защо във времето когато ще си бъде в къщи не премине един тест за интелигентност и да публикува резултатите публично.

168

ЮнкерИшиаса

преди 4 години

какво НСО в неделя бе? от кого я пазим тази булка? о много трием бе модеразт. замитай им след насраните газове. ше висиш със тех скоро.

167

ЮнкерИшиаса

преди 4 години

нейно величество, началничката на парлимента. отивам да паля свещ да и мине по бързо. добре че кафъта е празна да не стане некое комоцио.

166

Иван

преди 4 години

*** гласуват за тея .... затова ги пазят ... а нас кучета ни яли!

165

Анонимен

преди 4 години

За тази ме е еня толкова, колкото за чумата по прасетата!

164

Анонимен

преди 4 години

ПИТАЙ ПРОФЕСОР КОНСТАНТИНОВ ,ТОЯ Е МАШАТА НА ГЕРБ В ИЗБИРАТЕЛНАТА КОМИСИЯ ТОЙ ГИ КЪДРИ РЕЗУЛТАТИТЕ ,ТАКИВА КАКВИТО БАЦЕ ИСКА ДА СА !

163

Анонимен

преди 4 години

Не мога да разбера кой гласува за тия!

162

писна ми

преди 4 години

Хеликоптер за една ключица? Тая пропищя ушите на цялата страна за една скапана ключица. А пенсионерите ровят по кофите... Чупил съм 4 пъти крак, 2 пъти ръка, пукнати ребра и т.н. ама нямаше даже скапана линейка за мене... Висиш 3 часа и чакаш да те гипсират като всички други. Не я ли я поне малко срам тая? И как шофьор от НСО ще е виновен? Сега другият ще го изкарат наркоман-педофил-сериен убиец с 10 промила в кръвта.

161

Анонимен

преди 4 години

Ами то ако има черепно-мозъчна травма няма как да се разбере,те все така си изглеждат-и преди,и след

160

Анонимен

преди 4 години

Това е днес здравеопазването ,защото и там шефовете като навсякъде вземат по 50 000 на месец а останалите работят по за 800 лв.и затова дойде ли някой от властта началниците нареждат и всички търчат и за тях няма такси ,нищо не плащат защото и здр. ни система е оакана до уши и ако решат да се разровят е ще вони....цялата система вони. Аз съм лежала до майката на бивш депутат и този срамен слугинаж който видях за тази жена и как минаваха покрай всички останали като покрай стълбове ,не е за приказ

159

Анонимен

преди 4 години

Ами нали е "Закон за движение по пътищата"?Значи има над закона или извън него,как да се разбира?Може ли вътрешна разпоредба на МВР да отменя закон?Ами тогава с вътрешна разпоредба на дом.съвета ще отменяме и ние закони!Я слагай Цвето колана!

158

Радослав

преди 4 години

Някои журналист да отиде и да я пита дали е наясно колко народна пара е потрошена за глезотията и? После я питайте дали е наясно, че има сума ти деца които чакат за животоспасяващи операции в чужбина? Да си направи сметката пред всички колко живота е можело да се спасят за сметка на лукса и! После я пратете да каже в очите на децата и родителите им, че тя и нейното удобство са в пъти по ценни за държавата от животите на тези деца! И после да излъчите в ефир този разговор с тези деца!

157

ПроСоТо

преди 4 години

"Шофьорът на колата й бил един от най-добрите, избегнал челен сблъсък"....?!?!шофьора й е ПРОВОКИРАЛ ПРЕДПОСТАВКА ЗА ЧЕЛЕН СБЛЪСЪК,защото тия карат като бесни и според "правилника",всички "трябва" да се махат от пътя им,защот видите ли,те са "боговете и богините"...Що се отнася до "правилото за колана на задната седалка"...:Че за тия НЯМА НИКАКВИ ПРАВИЛА бе!!!!ПРАВИЛАТА И ОГРАНИЧЕНИЯТА СА ЗА.."плебса",тия са "богоизбрани"..

156

Анонимен

преди 4 години

Е ръка, то и няма как да е черепно мозъчна травма. От де мозък у гербер.Като няма правила, защо Ушевите глобяват пътници на задната седалка по 50 кинта? Никъде не е опоменато, че автомобилите със специален режим на движение (ако е надлежно сигнализиран иначе са си обикновени участници в движението), не трябва да се подчиняват на правилника за движение по пътищата, освен в делегираните им функции

155

Анонимен

преди 4 години

До аманА те мирнаха ли ,спряха ли с тяхната наглост и лакомия ? Каквото повикало това се обадило !

154

Резултати

преди 4 години

Напишете за резултатите от аутопсията. Останалото не представлява обществен интерес.

153

аман

преди 4 години

Оставете жената на мира.И на нея едва ли е приятно да ни съобщавате всяка минута какво става.Нека си оздравява на спокойствие

152

Стефан Христов

преди 4 години

Вече втори ден чета за Поцинкованата Кофа, да й дава Господ здраве и дълъг живот в полза на заГРОБването на ГЕРБ! И дано след възстановяването все пак да си спомни къде е Хитрино - в Китай, във Виетнам или на Хийтроу?! Макар че за нея това си е все едно и също...

151

Анонимен

преди 4 години

Знаем, че гербаджиите винаги са били скарани са правилата и законите.Какво казваше Баце? "- Законът не го позволява, но ние го правим"Оня от горе си знае работата.... Кой си счупи тиквата, кой утрепа сина си....