190

Анонимен

преди 4 години

За Караянчева няма правила това е изводът

189

pikachu

преди 4 години

Не съм специалист по сигурност, но съм наблюдателен и много пътувам. Тази анархична слободия, с която се ползва НСО е съпоставима може би само с ....охраната на Рамзан Кадиров (президента на Чечня). Същия мутренски, показен стил, същата разсипия и грандиозни разходи без причина, размахване на оръжие през прозорците, стресиране и малтретиране на всички останали участници в движението (отново с цел сплашване и показност), тотална безнаказаност и въобще ...ПРОИЗВОЛ И ЛИПСА НА КАКВАТО И ДА Е ОТГОВОР

188

pikachu

преди 4 години

За милиони (и за политици) може да няма закони, но има Господ! Когато съвестта ти е мръзна като клозета на автогарата, колкото и пари и власт да имаш, трудно ще им се нарадваш. А Той гледа. Рано или късно, всеки минава през касата..

187

Анонимен

преди 4 години

И как става -на мен ми искаха направление от личния и здравната книжка,върнах се,после чаках лекарите да си сменят смените,след 3ч ми дойде реда и ме пратиха на рентген на друг етаж,там пак чаках,доктора беше объркал и лаборанта искаше да ми снима здравото рамо...изобщо история по география!...А Цвета с хеликоптера и готова!

186

Анонимен

преди 4 години

Гаважите от УБО са карали сигурно със 150 км щот са КОРТЕЖ..Изпреварвали са тир ,където им скимне и са навлезли в насрещното. Женицата отсреща ,за да избегне сблъсъка се е изнесла на банкета и извън него и се е поднесла. Отнесла го е Пекинската патица. Няма ли да закриват тая служба, бе!?

185

Анонимен

преди 4 години

А бе,с другата жена какво става?Не,че нещо ама.....Тя Цвета ясна-ша я упраят.

184

Анонимен

преди 4 години

Ми като няма правило да се лекува сега.

183

обобщение

преди 4 години

Всички коментатори са прави, че : 1. Нарушен е ЗДвП 2. НСО се държат като мутри/ те всъщност са такива/ 3. Да се харчат пари за счупена ключица е цинизъм ,като се знае как хората умират буквално, защото няма пари за хляб, лекарства и техника в болниците. 4. И тези които се мислят, че са над законът умират и то понякога по бързо. Извод: На изборите пак гласувайте в строй : за Винету и Пекин -столица на Виетнам. Нищо няма да се промени, защото хората харесват да ги управляват ***.

182

Тито

преди 4 години

Колите на НСО не се движат по пътя,те прелитат ниско над замята,защото в тях се возят безсмъртните. За останалите е ясно- виновни по рождение.

181

Я па я..!

преди 4 години

Охранявания обект изпочупен , а на гардовете нищо им няма. Интересно....

180

Питам

преди 4 години

До писна ми 173 Ти да не си бил каскадьор, че си бил потрошен толкова много пъти ?Поне има с какво да се похвалиш.

179

Анонимен

преди 4 години

закона не важи за ромите и управляващите...

178

Анонимен

преди 4 години

по-добре да са без колани наистина, може пък да се отървем по-скоро от тах

177

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 184Излъгали са те. Едно време, така лъгаме младите шофьорчета и пъутниците им. ООО, нямш колани на пътниците отзаде! 200 лева е глобата и 8 точни, а за пътниците е по 150 лева на човек. И след малко "хънтъмънтъ", по 50 лева на мене и колегата. Еххх.... хубави времена бяха!

176

Анонимен

преди 4 години

"Шофьорите от службата пък задължително са без колани, защото трябва да реагират бързо при необходимост, обясни бившият директор на НСО ген"Демек - да мрът шофьорите ...Много долно отношение, към хората наели се, да те бранят с живота си.

175

закона

преди 4 години

На несеото колите са извънземни- нямало нужда от колан... е бре! Няма нужда щото тия мушмороци в храсталаците от кат не ги контролират... инак къде пише, че тия са над закона. Е видя се колко са над закона- ще утрепат председателката....

174

закон

преди 4 години

Мълчание за това с каква скорост е бил автомобилът на НСО. Предполагам с над 150км/ч.Законът за движение по пътищата явно не важи за НСО .Има ли изобщо закони, които управляващите трябва да спазват?

173

Анонимен

преди 4 години

Била ли е Караянчева с колан в колата? Няма правило за товаИнтересно тогава мен по кой закон ме глобиха за непоставен колан на задната седалка!

172

тотален цинизъм

преди 4 години

сега миниму седмица ще ни занимават с травмата и и как се лекува депутат от управлението

171

реалист

преди 4 години

Тая защо не я ликуват в Шумен или някоя друга провинциална болница за да опита здравеопазването, което са сътворили, а се "телепортира" веднага в Правителствената болница?