210

Гошо тъпото

преди 4 години

Демек тя и шофьора са били без колан.

209

ля ля

преди 4 години

избегнал челен сблъсък шофьора!!! никой не ги спира тези нехранимайковци!!! за жената "специалната" не е нужно да се вози с колан!!!

208

Анонимен

преди 4 години

В Норвегия колкото си по-известен и значим в обществото глобата за нарушения на пътя расте главоломно. За най-големите им хора може сигурно и 100 000 евро да стане. Тук всякакви Пуцаджии стигнали до власт променили занона за Тях така, че да не ги лови. 50 лева са много за депутатин я. Тежко живее умен човек сред тоз наш елит, всичко живо с IQ na 65, ще напусне нашата прекрасна територия.

207

Анонимен

преди 4 години

От статията разбираме, че виновна е транспортната инфраструктура защото не била щадяща и предразполагала към грешки. Очаквам да повдигнат обвинение срещу пътното платно и да го осъдят като причинител на катастрофата.

206

Анонимен

преди 4 години

Няма ли правило за коланите - кога отмениха Закона за движение по пътищата?

205

Анонимен

преди 4 години

Всички внасяме здравни осигуровки и всички сме данъкоплатци, което означава, че по принцип здравната система трябва да разглежда нуждаещите се от лечение по еднакъв начин, независимо дали са политици или обикновени граждани. Очевидно е обаче, че това не е така - обикновен гражданин нямаше да получи лечението и вниманието, което получава Караянчева. А ни убеждаваха, че сме направили преход към демокрация - кое му е демократичното, привилегиите са си както при соца, че и по-зле.

204

Анонимен

преди 4 години

Какви колани ? Махмурлия от купоните в хотел Дръстър и после в дискотека Руж и колани ? Пушела и главата ,какви колани ?До 3-4 часа ,сутринта . Колани ??? АФЕРА ПАК ГИ РАЗКАТА .ЧЕ И С ВИДЕО .

203

Анонимен

преди 4 години

Казаха, че колата на НСО е изпреварлава в участък, където изпреварването е разрешено. Обаче показаха снимки от мястото на катастрофата и от маркировката на пътя се вижда, че изпреварването е забранено. Та като говорят за правилата - има ли правило за приказването на лъжи или не?

202

параван

преди 4 години

Карачанчева била ли е изобщо в колата, или е била на фризьор? В Пекин, република Виетнам?

201

Анонимен

преди 4 години

Истината е, че в България има кастово делене. Кастата на простолюдието за което са в сила законите и правилата и кастата на политическия елит, който е извън всякакви закони, с лична гвардия НСО, с отделна система за пенсиониране, в която няма таван, с отделно здравеопазване - правителствена болница, с облаги, високи доходи, смяна на возилата всеки две години. Самозабравили се негодници, живеещи охолно за наша сметка, точно като преди 89-та година - тогава какво точно се е променило през прехода?

200

Анонимен

преди 4 години

Те не ползват колани, за да реагират бързо, а ние сме задължени да слагаме колани, за да пукнем по-сигурно?

199

Анонимен

преди 4 години

Защо за останалите граждани има правила за движение по пътищата, а тези са извън правилата. Защо ако катастрофира обикновен гражданин и си счупи ключицата, ще го лекуват в Шумен, а примадоната с хеликоптер я карат в правителствена болница?

198

Анонимен

преди 4 години

Продължавайте да гласувате за гробокопачите на българския народ.

197

Само питам

преди 4 години

Нали купихме самолети Ф-16, защо не се придвижва председателя на парламента с тях?

196

Анонимен

преди 4 години

До хиксОт какво се пазят другарите? От народната обич ли? Бъркат в кацата с меда, ама гледат да не стане някое събитие докато са се наввели над нея...Не знам дали и те си вярват на това в което убеждават хората.

195

Алов

преди 4 години

Депутати = БОгове. Няма правила няма закони без колани без ограничения в скоростта, само сирени и това в аварийната няма червено , няма задръстване хеликоптер и толкоз.

194

Анонимен

преди 4 години

Че откога НСО са над Закона за движение по пътищата и задължението за колани не важи за тях и пътниците им? И откога коланите пречат да се реагира бързо при необходимост?Не може да има специални правила за богопомазани, това си е чиста плутокрация!

193

Анонимен

преди 4 години

Толкова прасета избиха, сега за една счупена председателка ли да плачем?

192

АнонимеН

преди 4 години

БОЙКО БОРИСОВ Е ГЛАСУВАЛ ЗАКОНИ, ЧЕ НА НСО ВСИЧКИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СА ИМ ПОЗВОЛЕНИ НА ПЪТЯ ПО ЗАКОН!!!!НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА ИМАМЕ АБСОЛЮТЕН ДОКАЗАН ПРЕСТЪПНИК !!!!

191

АнонимеН

преди 4 години

ХА ХА ХА ХА ХАТИЯ ВЕРНО СИ МИСЛЯТ, ЧЕ ЩЕ СЕ ВЪРЖЕМ НА СМЕШНИТЕ ИМ ОБЯСНЕНИЯ!!!ВИЖТЕ САМО КАКВО БЕЗОБРАЗИЯ СА СИ ГЛАСУВАЛИ ОТ ГЕРБ ЗА ДА СА НАД ЗАКОНА!!!