10

Анонимен

преди 4 години

Когато нарушителите се изкарват жертви...., типично оо гробарско-герберски модел!Нас ни интересуват истинските жертви и пострадали - обикновените хора, които са били премазани от колите на управляващите!!!

9

Бръм

преди 4 години

...настоя, че шофьорът на Караянчева е един от най-добрите в НСО......Назначен е през 2003 г, минал е през всички стадии на развитие, возил е председател на парламента, зам.- председател, министри депутати и това е изиграло ключова роля......Щом по това се определя колко е добър шофьора.... значи кака Пена ватманката що народ е извозила... е готова за бързи и яростни хихих

8

анонимен

преди 4 години

министри на Швеция мисля ходеха с колело на работа без охрана тия защо им е охрана

7

Анонимен

преди 4 години

Как да не е важна фигура? шеф на парламентарна група на управляващата партия, това значи, че тя е 5-6 по значение в по- ранг. След Президента, Председателя на Парламента и е най-важната фигура, дори преди Премиера, а тя е първи зам-председедател. В четоворката по -значение е.И това че не спазва правилата и й се разминава влияе на Герб. Показва, че ГЕРБ са всичките такива.

6

ай сиктир

преди 4 години

Празни приказки коментира се всичко друго, но не и това била ли е колата на НСО в насрещното при условие, че е завой и освен очертания остров има двойна плътна непресечена линия тоест изпреварването е забранено по всички правилници.

5

Анонимен

преди 4 години

Има, има правила и даже закони, но те се нарушават именно от управляващите...., а санкции за тях няма.

4

ТикваСъм

преди 4 години

След като вече е ясно, че е само с една пукната ключица, сега да си плати от личните средства за скенер, хеликоптер, избор на оперативен екип и всички останали разходи, които е направила принцесата при отказа и да я лекуват в Шумен.

3

Бум

преди 4 години

Как не е важна тя е шефка на бардака НС...

2

Бау

преди 4 години

Спрете бе хора .. Катастрофирала е жената. Добре е. Не толкова важна фигура да се пишат 10 статии за това всеки ден....

1

Анонимен

преди 4 години

Как да няма правило? ако някой от нас е без колан отзад го глобяват. Не важно дали е от НСО или не е от НСО - глобяват го. Според най-новият правилник за движение, колани се слагат и отзад.