230

Софиянец

преди 4 години

Генерал Владимиров да си припомни защо бе принуден да си подаде оставката,и тогава да коментира!

229

Анонимен

преди 4 години

Беше яснп, на-добрия шофьор, пък избегнал с усилия челен сблъсък, пък няма нарушение с коланите... Нещо много взеха да се оправдват.

228

Анонимен

преди 4 години

Щом НСО нямат специално разписано правило, се прилага общото правило от ЗДвП, познайте какво е то.

227

Анонимен

преди 4 години

А билал ли е Пекинката ,заедно с кмета на Силистра ,в ресторанта на хотел ДРЪСТЪР и после до 3-4 часа сутринта в дискотека РУЖ ? Имало ли е чалга и са ,са ,са ....?

226

Анонимен

преди 4 години

Дайте да й съберем капачки!!!

225

Анонимен

преди 4 години

А дали е била с *** тая ПAЧA?

224

Анонимен

преди 4 години

То за ТЕЗИ от ГЕРБ правила няма. Правят си квото си искат. Ама тка е - *** народ - слаба държава.

223

Shark

преди 4 години

"Шофьорите от службата пък задължително са без колани, защото трябва да реагират бързо при необходимост" - Така лииии, ами и ние искаме да реагираме бързо при необходимост. И това возене с хеликоптер, дали за обикновен човек щеше да има хеликоптер, дори и да е наложително. Писна ми от двойните герберастки стандарти. Губите моят глас на всякакви бъдещи избори! Пожелавам ви да изгубите в София, Пловдив и Варна. И другаде де, но в тези три града изгубят ли, значи са си отишли.

222

Анонимен

преди 4 години

Какви правила бе налъми?Правилото е едно и го пише в закона-коланите са задължителни за всички!Защо пекинската *** и подобните и юрдечки и всякаква там *** закона не ги лови!

221

Софиянец

преди 4 години

А защо Камелия Цветанова не потърси и другия участник в ПТП то?Да разберем позицията и на другата страна!Това ли ви е "обективната" журналистика?Или от УБО/НСО/ не ви позволяват?Докажете,че сте независими,или не е вярно?!

220

Анонимен

преди 4 години

Пекинската паица е била без колан със сигурност, друг е въпросът, че сега ще излъже както обикновено го прави всеки комунист-гербаджия !

219

БГ 123

преди 4 години

Според някои източници + АФЕРА :1.Караянчева е купонясвала до 3ч. в Силистра,включително с ориенталски танци в скута на местния кмет2.Колата на НСО е изпреварвала ТИР в забранен участък3.Логично колата на причинилата сблъсъка се е озовала срещу колата на НСО и тя е отбила встрани за да избегне челен сблъсък.4.Караянчева е била без предпазен колан

218

До 224 Джендьо

преди 4 години

Не може да се влезне в сайта 'Афера' от сутринта, блокиран е. Цвета яла, пила цяла нощ, после юрнала кортежа, кой да ти внимава след таква нощ, а и карат като бесни, защото возят тиквите на Тиквата. Народът е бесен за хеликоптера и за скриването на истината за катастрофата. Вижте, че никъде не се дава думата на блъснатите от кортежа. Нагли репресори!

217

Анонимен

преди 4 години

Абе стига сте се чудили за тия колани, ясно че не слагат колани. Всеки си преценява дали да слага колан или не. И, дали да се предпазва или да си живее на хазарт.

216

Скитник

преди 4 години

Защо не е в болницата в Шумен, там не е ли за хора?

215

Joko

преди 4 години

Абе Моме Янчева, оти не си сиде у с.Болярово ? Оти ти требеше да сменяш волската кОла с вран нески жребец...... ? Ама на... простотия, лакомив и накрая Видов ден.

214

Анонимен

преди 4 години

Не ни интересува нито ЦК, нито колко заслуги има шофьрчето й. Интересуват ни хората, оказали се на грешното място в грешното време, които ще изкарате виновни. Искаме да чуем тяхната версия, т.е. истината. Ви може да си дрънкате мутренската си пропаганда колкото си искате.

213

Джендю

преди 4 години

Празнува ли са до сутринта в Силистра, и после се качили в колите... Това са Факти! Влезте в сайта на Афера, да научите истината... *** ***!

212

Те се смятат за Бого

преди 4 години

ве, но са си обикновени *** и Господ ги наказва!

211

Ръгби клубо

преди 4 години

И пред и сега Гешев значи свобода!