90

Анонимен

преди 4 години

В момента през последният мандат на Фандъкова София се върна ТОЛКОВА назад, заради гигантската корупция, че вече и Албания е по-напред от нас. като в СТроителството има 9-10 фирми на Герб, те печелят винаги вършат адски калпава работа, туткат се с месеци, оставят си пръстите, глобиет са смешни, предвид че взимат милиони и накрая не влизат в "черен списък" и пак кандидатстват.

89

Анонимен

преди 4 години

Да се казва че Фандъкова е направила нещо за метрото е смешно, жалко, абсудрно.Та то се развива ВЪПРЕКИ Фандъкова.Метрото е проект започнат още 70-те години. Спирката на НДК е била готова, спирката на Орлов мост - проектирана, но руснаците не са я позволили.Софиянски направи 7 спирки и проектира още 2, но тогава не бяхме в ЕС и затова с държавно финансиране бавно ставаха нещата.Днес Фандъкова получава парите направо от ЕС, а бюджета на София надмина В ПЪТИ този от времето на Софиянски.

88

Анонимен

преди 4 години

Тука трябва да спечели парламентарните избори БСП,за да може тяхната Манолова да стане кмет на София! Който разбира от икономика и знае как се разпределят парите за общините, знае че при Манолова евентуално,кранчето за София спира и се насочва към Пловдив например! Точно за една година София ще се върне с десет години назад!

87

Анонимен

преди 4 години

Фандъкова трябва да е в затвора. Манолова не е най-подходящият кандидат, но аз ще гласувам за всеки кандидат, който може да изгони веднъж завинаги Герб от София.

86

Анонимен

преди 4 години

германците строятмост, той изтрайва 70 години, минава световна война, комунизъм, но те си знаят, че в едно забутано село в българия са строили нещо и то има гаранция! А на "Витошка" правим ремонт на плочките и след 1 седмица плочките са нацепени.На НДК правим ремонта на плочките за евпроседателство и след 1 седмица те са нацепени.Ами по -добре да бяхме със старите плочки. Поне пари нямаше да даваме.

85

Sicht Punkt

преди 4 години

Мая Манолова, да си стои на сладката работа и да не си вре гагата там където не и е работа. Омбудсмана е диаметрално противоположна на кмет на София. Ако иска да не я изгонят с камъни... Нищо не може да стане с магическа пръчка, все ще има недоволни!

84

Анонимен

преди 4 години

80 - тя София в момента защото е много напред. Всяка година се прави ремонт, на ремонта, на ремонта на ремонта.Като направят ремонт той изтрайва точно 3 месеца. като направят ремонти в Германия той изтрайва 10 години - в най-лошия случай. наскоро четох за писмо, което едно наше село получилоот немска фирма. Германциет строили мост в селото през втората световна война и пратили писмо, че 70 годишният срок на моста е изтекъл и не носят отговорност за него повече!!!!Уникум!

83

Анонимен

преди 4 години

Фандъкова преведе София в следващия век и в Европа. Особено със строителството на метрото , което революционизира транспорта .Дотогава градът бе кошмарен.

82

Анонимен

преди 4 години

А бе как си представяте кмет на София без поддръжката на правителството и общинарите! За какви инициативни Трифоновци и амбициозни Маноловици пишете?

81

Анонимен

преди 4 години

Строеж на втория лъч на метрото - Само по Хемус пропада ДВА пъти. Във всяка от двеет дупки можеше да влезе кола. Интересно как първия лъч, строен от Софиянски и фирмата "Тайсей" не пропадаше. Но Софиянски всеки ден обикаляше и проверяваше качеството на строежите. фандъкова само плюе Софиянски но само административна работа върши, тя е чиновничка.Минете в предградията, идете в Красно Село, в Овча Купел...има цели квартали на София без канализация. в кой век сме!

80

до 68

преди 4 години

До АнонименП.Стоянов загуби заради предателството си към СДС и заиграването с мадридската ДСкукла на конци .Но Бонев бе пинчер на БСП -не участваше да спечели , а да провали кандидата на десницата.За благодарност го взе на работа другаря Гергов за шеп на ПМП.

79

Анонимен

преди 4 години

Ако зъблата стане кмет,ще върне София с години назад!

78

Анонимен

преди 4 години

Фандъкова си върши работата съвестно и след себе си не оставя проблеми! Не търсете под вола теле! Погледнете транспорта, метрото,детските градини,училищата,центъра на София,Борисовата градина,Южния парк,строи се Аква парк,погледнете Бизнес парка и т. н.!

77

Анонимен

преди 4 години

Предишните избори бяха последните на Цв.Цв. за ГАРГ. Резултатът - 8%.На изпроводяк същият каза, че сега ще гледа отстрани. И няма да има 8-10 % преброени +Ще видим...

76

Анонимен

преди 4 години

Гарибалди - слагат "надгробна плоча" която загрозява всичко три пъти по-голяма е от паметника на Гарибалди и въобще не е в унисон с мястото. А за цвета - да не говорим.Александър невски - слагат "плочки тип тоалетна чиния"фирми издънили се на определени места печелят пак поръчки.

75

Татко

преди 4 години

До Анонимен 67. Подрепям колегата от 69. И ще ви попитам : Какво направи Фандъкова с презастрояването на София ? Какво направи с липсата на достатъчно детски заведения ? С мръсния въздух, който дишаме ? Със стотиците неасфалтирани и неремонтирани улици ? Вие въобще в София разходжал ли сте се ? Или само по Витошка и Графа ? Искате ли да ви връча детската количка, с която возя детето всеки ден, за да видите през какви безумия трябва да премина, за да стигна до детска площадка ?

74

Анонимен

преди 4 години

Граф игнатиев - ремонтът е удължен безкрайно. Фирмата почти не работи. Като е топло - не работи защото е топло. Като е дъжд - не работи защото е дъжд. Накрая слагат перки от акули в които да се препъват пенсионерите. Фирмата взима 20 милиона, наказана е със сто хиляди и не влиза в никакъв черен списък.Витошка - правят нови плочки цепят се след седмица. Фирмата пак печели конкурси на общината.

73

да ама не

преди 4 години

Мая може да спечели САМО ако Бойко Борисов поиска ,както стана за Радев.Но не вярвам да поиска за Мая ,въпреки че стана омбудсман с негова благословия.

72

Анонимен

преди 4 години

Ларгото - според ЮНЕСКО културни забележителности, не можеш да ги реставрираш /надстрояваш без да сложиш желязо дотам където е автеничното. Което не бе спазено. 2. Снимат филм. Рушат жълтите павета. КОЙ е дал разрешение да се снима. това е работа на общината. Ама не знаели какво ще се снима. Ами да знаят. Това е тяхна работа. А продуцентите на филма сигурно са им дали пари. Освен това плочките не могат вече да се възстановят.

71

Анонимен

преди 4 години

Учин дол и Кюстендил в битка за Софийското корито!