130

Мая

преди 4 години

Ангел,казах ти днес да звъннеш на Корнелия ще ни подкрепи ли? Защо не си го направил още,какво се туткаш още,чакаш тя първо да ни потърси ли? Нали знаеш че първата крачка...кавалерът я прави,а накрая ние жените...РЕШАВАМЕ КАКВО ЩЕ Е..Само ми се туткаш ти...:))

129

Анонимен

преди 4 години

Тя нали беше малко болна и двете с Фандъкова преживяха успешно рак на гърдата,защо не си гледат здравето ,а се занимават с толкова сериозни неща за мъже?

128

Bлк

преди 4 години

Антони Гълъбов-Слагачът. Той си е за ГЕРБ и Боко. Човек на хранилката. Видно е от всичко, сътворено и казано от него в годините. Май ги е страх, А?

127

ПроСоТо

преди 4 години

До Анонименне си в състояние да бъдеш "компетентен" кой кога и защо "угасва"!ЦЯЛАТА ВИ ПРОСТОТИЯ идва от ФАКТА,че за вас-гробарите и техните слуги,"СМИСЪЛЪТ" на съществуването ви се свежда до..."ИЗБОРИ".НИЩО ДРУГО!!!САМО за "ИЗБОРИ" дрънкате,а неща като "Национална стратегия","Национален интерес",някаква,дори и смешна "Стратегия за развитие на България",НЯМАТЕ!!!!ОПРОСТАЧИХТЕ "политиката" САМО до "избори",НИЩО ДРУГО!!...Е,и тоталните КРАЖБИ въведохте като "дневен ред" за "държавата"

126

mntr

преди 4 години

Ще гласувам за Мая, защото е по-добрата ***.

125

ааа

преди 4 години

Ако ГЕРБ загуби изборите за кмет на София, ни очакват предсрочни парламентарни избори !

124

Циркаджийки

преди 4 години

Манолова има ли членска книжка от БСП - има.Подавала ли е молба за напущане на БСП - не е.За какъв независим кандидат говорим тогава??Това си е чиста партийна кандидатура!Ами тя Манолова спокойно можеше да е на председателското място на Курлеля,с присъщата на двете хиперактивност та чак запенване...като видят микрофон... или нещо с подобна форма.Гледай Манолова - мисли за Курлеля!Ламята е двуглава,и на двете глави - петолъчки!Къде са тръгнали през просото в Синя София-не е Червения площад

123

ПроСоТо

преди 4 години

До Анонименточно така!..А за да има БЪЛГАРСКИ партии,първо трябва да се събудим!Да разберем,че.."Делото на давещите се е в ръцете на самите давещи се"...но,за зла участ,май нямаме тая настройка за себесъхранение..Все чакаме някой друг да реши проблемите ни..ТОВА Е ИСТОРИЧЕСКИ ФАКТ!Защо е така,аз не знам..Но знам,че тая нагласа НЯМА да ни доведе до нищо добро..

122

Анонимен

преди 4 години

До ПроСоТо - Ентусиазъм имате , но много бързо угасва ( в 20.00 в деня на изборите ).

121

Анонимен

преди 4 години

До ПроСоТо -" СЪБУДИ СЕ БЪЛГАРИНО!!!!!! " Като се събуди българина ще иска да гласува за български партии ,а не за БСП , АТАКА и вся другая своло4ь .

120

Да ви светна:

преди 4 години

БОКО КАЗА, ЧЕ ЩЕ Е НА ВЛАСТ ОЩЕ1000-г.!!!!! ПОСЛЕ АКО ИСКА, МОЖЕ И *** ДА ДОЙДЕ.... ХАХАХААААА...!!!!!!

119

ПроСоТо

преди 4 години

що се отнася до ИЗМИШЛѝОТИНАТА "герп ще е пак водеща сила след изборите",то всеки,който не е в кома знае,че НЯМА КАК С 10 /ДЕСЕТ!!!/ процента КУПЕНА ПОДКРЕПА,да бъдеш "водеща сила"!!!..От 100 човека като гласуват САМО ДВАМА,тая дивотия с "водещата роля на герп" ще се ветрее на воля..СЪБУДИ СЕ,БЪЛГАРИНО!!!!!

118

Хахахааааа.

преди 4 години

АЗ, НЕ УМИРАМ , ЗАЩОТО СЪМ ВЕЧЕН... ХАХАХААААА....... *** УМИРА ОТ СТРАХ, ЗА ПОСТА СИ!!!!

117

ПЕНКО

преди 4 години

"ВОДЕЩИОТ" ОФИЦЕР ОТ КГБ-ФСБ НЯМА ДА РАЗРЕШИ РИСКА И БЕ-СИ-ПИ- " ЩЕ СЕ УАПАТ ПО ГЪЗОУУ " !!!!!!!!!!!!!!!!

116

ПроСоТо

преди 4 години

ще се поакат от плюене гробоагитаторите....кандидатира ли се май,ще закънти:..-"БЪЛГАРИЯ ЦЯЛА СЕГА Мая ГЛЕДА"..Измитането на гробопасмината трябва да започне от някъде!!като начало-Мая е най-подходящата..ЗА МОМЕНТА!

115

Анонимен

преди 4 години

До Ами така е..Ама ти за Корни и БСП ли те е грижа ...или умирате от страх герберската мафия ?

114

Ами така е..

преди 4 години

ГРЕШКАТА ЩЕ Е ФАТАЛНА!!!!ПРОПАДНЕ ЛИ НА ИЗБОРИТЕ--МАЯ СИ ОТИВА ДОМА.КОРНИ, НЯМА ДА ИСКА НОВА СИЛНА КОНКУРЕНЦИЯ ЗА ШЕФ НА БСП. И БЕЗ ТОВА КРАКАТА И СЕ КЛАТЯТ!

113

Анонимен

преди 4 години

Чак пък фатална. Тази е толкова нагла, че ще я гледаме по ефира още 20 години, срама нема, до дупка.

112

Анонимен

преди 4 години

Живея на Графа и от прозореца си непрекъснато виждам доказателства, че при Фандъкова се работи здраво.

111

Анонимен

преди 4 години

Мисля,че се търси по- малкото зло.Нямакритерии за възможности на човека,заобещания(премълчавани),като посока идействия за развитието на града.Маяумее да дипли проблеми на средно ниво,което и дава предимство.Фани краде иторпилира софиянци,като опитни зай-чета.Ако дойде човек с етикет,бих гласу-вал за него.Отделно,хитреците първозлепоставят кмета,с подло поднесенподпис и за да си мълчат,той започвада слушка цял мандат.Така,че каквоизбираме?