70

Анонимен

преди 4 години

Хайде, Гълъби на амбразурата!Да се готвят Г. Харизанов, Коларова и сие. Страххх...

69

Sicht Punkt

преди 4 години

Радев стана кмет,Влез в час! Президент е Румен Радев, а не кмет!Това "напук", показва колко е неузрял (емоционален) българският избирател.Като гласувахте за Радев, сега защо го плюете? Той е вашият президент!!

68

Анонимен

преди 4 години

67 - това нали е виц?Ларгото - проблемиГраф игнатиев - проблемиГарибалди - надгробна плочамахнаха 6-цата трамвай на Хемус въпреки че обещаваха обратнотозастрояват Ловния паркЗА Александър Невски да не говорим.

67

Анонимен

преди 4 години

П.Стоянов беше мъж на годината, с рейтиниг 70 процента. Предвиждаше се пак да стане президент, Бонев да е втори.ИЗлезе Богомил Бонев, взеха да се замерят с някакив папки."Ти беше на една яхта с олигарси.Ама и ти беше на яхтата.Да, ама и ти бе там, на яхтата"Първанов който не влизаше в сметките стана президент.очернянето вреди и на този който очерня.

66

Анонимен

преди 4 години

Фандъкова си върши работата успешно и не виждам проблем,който е нерешен! Преди всичко има подкрепата на правителството,а това значи много! Има партия и партийки, за които важното е деструкция и скандали,дори кмета не е важно кой ще е! За Нинова е важно да ослаби Герб дотолкова за да може евентуално на следващи избори...и т.н.!

65

КОЙ го поръча

преди 4 години

НСО нарочно премахнаха охраната на омбудсман Манолова и хоп днеска атентат!

64

Счети

преди 4 години

До Анонимен 53. Да знам, че не е била бомбандирана, но сега ГЕРБ доста добре я бомбандират, просто използвах сравнение, защото всички са виждали снимки от техни бомбандировки.

63

Анонимен

преди 4 години

Тази година БСП излеез с негативна кампания за евроизборите - след май месец Борисов ще падне!БСП падна със 7 процентане може да правиш НЕГАТИВНА кампания и да заплашваш народа си какво ще стане ако не гласуват за теб. Това се връща като бумеранг.

62

Анонимен

преди 4 години

Радев стана кмет, защото Борисов направи една голяма глу-пост . позволи си да поставя ултиматуми на народа. Или гласувате за Ц.Ц. - или поздавам оставка. И нароад гласува напук! - Подавай оставка. Той каза - Ако и на втори тур не гласувате за Ц..Ц. - подавам оставка и идват краят на света, спират евпроектите и т.н. .....Румен Радев УБИ Ц.Ц. на втори тур.Преди години СДС развяваха карта с черепи. Във всички райони където бяха показали черепи би БСП.

61

пързул

преди 4 години

като иска Мая- пчеличката, нека си начеше ... самочувствието

60

Анонимен

преди 4 години

Очевидно е, че всеки друг ще бъде по-добър кмет от Фанъкова или друг от ГЕРБ, вкл. и Мая Манолова. Точно това плаши ГЕРБ и те крадат като за последно.

59

Анонимен

преди 4 години

И Трифонов,който в момента играе "умряла лисица", и Зъблата ще паднат от високо!

58

Атентат срещу М.М.

преди 4 години

След два атентата за сплашване на Нинова днес е извършен неуспешен атентат и срещу Мая Манолова , тия милиционери от герб не си играят знаят само заплахи бълват!

57

Анонимен

преди 4 години

Станишев място в управлението няма, но Станишев е президент на ПЕС. БСП и да иска не може да се разграничи от него - не и напълно - защото тоав значи да се разграничи от ЕС.Сега, защо ПЕС е в този вид и защо партиите в европарламента са в този вид е дълга тема, на друг разговор.Но нашето бъдеще е ЕВРОПА и в НАТО.

56

Sicht Punkt

преди 4 години

Явно драгалевският катун е решил да направи Манолова кмет, както направи направи Радев президент. А пък ни продъниха ушите, колко голЯми демократи са. БСП - явните комунисти, ДСБ - пребоядисаните!

55

Престъпници

преди 4 години

Продадоха децата на Норвегия, после преобърнаха дупето. Сега като се махне заместник омбутсмана ще прокатра всички престъпни политики за семейството.

54

До 44

преди 4 години

Точно Мафиянски недей да го даваш за пример. До момента когато Филип Димитров го назаначи на високия пост в Пощите и далекосъобщенията, Мафиянски си беше най-обикновен служител. Типичен некадърен партиен парашутистна СДС или Калинка, както стана популярно по времето на ГЕРБ. Никакъв управленски опит нямаше на практика, когато стана кмет на София. Усмихнатото лице на корупцията. Не случайно начинът на управление на Мафиянски хората го наричат моделът Софиянски, като символ на корупцията.

53

Анонимен

преди 4 години

Манолова не е шофирала колата, колежката й е шофирала и е в Пирогов. Помня преди време два случая, в които уж случайни коли се забиваха в колята, в която се возеше Нинова! Герб, какво става?!?! Не така, обичате!

52

Анонимен

преди 4 години

До СчетиСчети, немците не са бомбардирали София никога.

51

Фандъкова и Бойко

преди 4 години

Не създават Фандъкова и Бойко, а хора като нас, добре работещи. Моят личен приноса за моята страна не е принос на Бойко, всеки лев от моята брутна заплата е евро влязло отвън. Никоя част от моето мнение, като данъкоплатец 20 години на най-високата ставка никога не е било отчетено от него. Да Европа дава фондове заради моят труд, не заради неговия и куклите около него.* Станишев място в управлението няма. Да е ясно.