150

Анонимен

преди 4 години

Че защо да излезе от политиката? Я колко министри на оня бaнкянски пеcoглавец подаваха фиктивни оставки след скандали и к'во??? НИЩУ!!! А мат'ряла е толкова пpoзд и TЪП, че ще се замисли само, ако Бoко застреля бременна жена в корема на митинг!

149

Иван

преди 4 години

До БастаГрадът е мръсен, защото българинът е мръсен, без никаква култура!

148

Анонимен

преди 4 години

Забелязвате ли как вече ни подхлъзват? Защо трябва да избираме между лошо и по-лошо?Има и други кандидати, мамка му!

147

Анонимен

преди 4 години

Поредица от грешки.Фандъкова не трябваше отново да се кандидатира, а Манолова не трябваше да напуска поста на омбудсман, където вършеше чудесна работа.А кой е достоен за кандидат за кмет на София, само Господ знае (аз лично не знам)!Всички вкупом съгрешиха, и всички вкупом непотребни станаха!

146

НЕСОФИЯНЕЦ

преди 4 години

До Анонименбих гласувал за кмета на СПАСИ СОФИЯ но нямам право на глас, иначе за първи път виждам читава алтернатива на български избори, но ми се струва че масата хора отново ги мързи да проучат за малките формации и си блеят по екраните на големите медии където малките нямат пари да се покажат. Уважаеми граждани, докато не се поинтересувате лично поне за избори все ще избирате бивши комунисти и родината ще затъва!

145

Анонимен

преди 4 години

София винаги е мечтаела да е демократична и Герб и тяхната вождишка и тоталитарна партия трябва да поеме вината си за наглостта и лакомията си ! Този път няма да гласувам за бай Тошо /т.е. Бойко /

144

iceblast88

преди 4 години

Комунистите от БСП издигат комунистка която да влезе в пряка битка с комунистката от ГЕРБ за почетното място вожд на София от БКП! Дали ще спечели червеното БКП или синьото БКП, важното е, че накрая винаги печели БКП! Цирка ще си продължи, червеното и синьо БКП ще си подмятат народната любов като горещ картоф докато си въртят дружно далаверите! Важното е корупцията да върви и това винаги е крепяло БКП-ците единни срещу българския народ!Парите са господарите на БКП и в тяхно име всичко ще затрият

143

Citizen

преди 4 години

Ако имате проскубана кокошка, която много кудкудяка, но не снася яйца какво ще направите?-Ще я настаните в луксозен курник?-Ще я изпратите в тенджерата под налягаме?

142

Анонимен

преди 4 години

Щем не щем ние десните колкото и да не искаме комунистки на балотаж и двете ще са такива и явно нашият избор ще е да гласуваме против Герб ВСИЧКИ ! Ако Герб бяха десни нямаше да ни се налага да избираме но е факт и неизбежно че всички трябва да застанем против мафията Герб !

141

Костинброд

преди 4 години

Веднъж употребена - за цял живот опозорена!

140

Обмислен ход, но

преди 4 години

Фатална грешка :))

139

Така е ..

преди 4 години

Корнелия гледа да се отърве от Мая, като конкурент за председател на БСП. А Майчето от два стола на земята.Ама така е като не слуша Найден.

138

Пенсионер

преди 4 години

До Анонимен 134 Аз съмна на 69г. и ще гласувам за Фандъка.Няма да излагаме София. Това не е Бузлуджа.

137

Анонимен

преди 4 години

Фандъкова декларира , че и за напред ремонтите ще са ала Графа и данък сгради такса смет , вода парно и ток ще растат . Поне така разбирам аз както е било до сега .

136

Минерална вода

преди 4 години

Тази дори не е от Град София, както аз не съм от населеното място Кюстендил. Няма шанс. Утре ако я видя колабирала на улицата до Юрданка, ще ги подмина. Смърт на руският окупатор.

135

Анонимен

преди 4 години

ако цецко не напечаата бюлетинки в чували, фънда няма шанс

134

Анонимен

преди 4 години

Колежке Манолова ,не разбра ли че докато Суджука е на властФандъкова ще е вечнта кметица.

133

Анонимен

преди 4 години

Погнусата ми към Герб заради лакомията им ще ме накара за пръв път да гласувам за комунист ,но ако има балотаж между двете комунистки ще избера Мая ! Аз съм на 73 г. но толкова наглост не мога да приема , децата ни избягаха заради тяхната некадърност и алчност ,народа се разпиля ,съсипаха всички отрасли под ред !

132

Анонимен

преди 4 години

харесвам Фандъкова като кмет, но съм толкова погнусен от герб, че няма да дам гласа си за нея, нито пък за Мая, която си е на перфектното място!

131

дедо

преди 4 години

мая ще стане посланик.въобще не им е до кмет.