100

Анонимен

преди 4 години

Тук в България всичко е объркано вече. Турция ще прави коли, ния най бедните в ЕС ще купуваме самальоти.

99

Анонимен

преди 4 години

това че тока за бизнеса е с най-висока цена от цяла европа едва ли помага за подобни инвестиции

98

Анонимен

преди 4 години

Държавна Сигурност няма интерес от чужди инвестиции, защото ДС милионерите не могат да виреят при конкуренция. Всеки инвеститор се гони, другото е прах в очите. Официални представители на ДС - Ахмед Доган и Делян Пеевски.

97

Само питам

преди 4 години

Откога Измир е в източна Европа ?

96

Анонимен

преди 4 години

Плачем за едни 1.8 млд инвестиции от Германия , а хвърляме на вятъра 2.2 милиарда за никому , ненужни краварски летящи ковчези Ф-16.При това ще плащаме и заем , а летящите ковчези ще долетят след минимум 3 години.Ето това е икономическа политика по герберски.Пълно безхаберие към народа ни и послушание към краварите.

95

гражданин

преди 4 години

Хората във властта трябва да усещат народното недоволство от работата им. Само с драскане по форумите не става ...

94

гражданин

преди 4 години

При тази ситуация не може да има място за равнодушие!

93

гражданин

преди 4 години

Добре е повече хора на направят като мен. Така управляващите ще видят, че ние обикновените граждани се интересуваме от работата им и не сме равнодушни.

92

Анонимен

преди 4 години

Моделите ще са на чешкия клон, Шкода Карок иСеат Алтера - това са бюджетни коли.Заводът ще е повече филиал на Шкода и под шапката на фирмата-майка.

91

гражданин

преди 4 години

Всеки от вас може да зададе този въпрос на министъра на икономиката и този на финансите. Подава се молба в съответното ведомство и след няколко дни ще ви разрешат среща. Аз вече съм подал такава и ще ги питам лично.

90

Поредно доказателств

преди 4 години

Докато *** останали да живеят в бг не вдигнат да изметът ГЕРБ и тяхната зависимост от ДПС все ката ще я карата. Робска земя завинаги.

89

историк

преди 4 години

две войни загубихме с тях и нищо, французите си гледат румънците и АЕЦ им направиха и Дачия им дадоха да правят

88

Иван

преди 4 години

щом питате ще Ви кажа - слабата журналистика позволи преди 15 години от едно нещо да се направи герой и да му се повери управлението на страната. То корените на това е още по-назад по времето на соца когато учителите по литература така и не обясниха на децата явлението бай *** и сега бай *** ни учи на живот ....

87

Анонимен

преди 4 години

България няма право да подкупва Фолксваген с пари и земя, защото Германия не дава. Турция има право да подкупва Фолксваген, защото Германия не е против. Проблемът на България е, че е член на Европейския съюз. Пада нашата конкурентоспособност и германските правила не ни позволяват да строим германски заводи.

86

1939г.

преди 4 години

Цялото ни производство беше за Германия, а сега нищо!

85

Анонимен

преди 4 години

Казуса е сбъркан и забъркан от 1993г. Тогава активисти на ДПС и БСП се активираха да са против ЕС. Така взривиха офиса на ТЕХАСО в Бургас 3днш преди откриване. После в Ловеч завода 1990г. Тридни преди откриването на WV.Е кой има доверие.

84

Опс

преди 4 години

От Фолксваген първо проучват терена,хората/работната ръка/ и самата държава.Така че новия завод ще е 99% в Турция.

83

.... ..

преди 4 години

Защото искат с трици маймуни да ловят нашите политици! Хем вълка да е сит хем агнето цяло..Да,ама НЕ

82

haha

преди 4 години

До РеалистНякой знаели тоя Шкоди дето ще ги прави завода за Фолксваген за КОЙ Пазарса ?ЕС? Китай ? Блиския исток ? Друг .*************************************************************************BG ...

81

Анонимен

преди 4 години

Ами вместо да се теглят кредити и актуализират бюджети за ненужни и остарели ф16, да бяха субсидирани с тези пари фолксваген поне щеше да има нови 5000 работни места,логистични услуги и.т.н. ,а то безцелно изхарчени патриот бюджета......