120

Анонимен

преди 4 години

Трайка говориш глупусти ама глупуст на търкалета от къде ще минат колите за хамбург ако завода е в турция бе *** загубен ... През македония и ли италия с ферибот или албания ?

119

Корупция ?!

преди 4 години

VW трябва да са луди да инвестират точно сега в Турция, от където всички инвеститори се изтеглят , поради голямата несигурност !

118

VW само вдигат ценат

преди 4 години

Накрая заводът ще е в България !

117

Анонимен

преди 4 години

навсякъде сбърка

116

ПроСоТо

преди 4 години

България сбърка ГЕНЕРАЛНО през 2009-та,когато допусна една Шайка,коландрисвана от *** пожарникар,за започне да дърпа конците в Територията!..

115

Анонимен

преди 4 години

Фолксваген за Турция, а за ваг*ните - фолк! Сега остава и "СААБ" да заведат дело в международен арбитраж за неспазване основни търговски практики. "Най-големи търговски спорове в СТО са били между БОИНГ и ЕЪРБАС, между ФУДЖИ и КОДАК, между САЩ и КИТАЙ, между ИНДИЯ и САЩ, между САЩ и Русия, между САЩ и ЕС.Там спорят държави и транснационални компании, подкрепяни от своите правителства, чиито годишни финансови печалби надхвърлят стократно БВП на България!"

114

Анонимен

преди 4 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТTOVA KOETO STORI EC NA BG ZA 20 GODINI. OSMANCITE NE GO STORIHA ZA 500 GODINI

113

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 127serioooooooooooooozno li breeee :)))))))))

112

Анонимен

преди 4 години

CQLATA STATIQ BO6 LAF (kakto kazvat turcite)

111

Анонимен

преди 4 години

това са фалшиви новини от Ердо .Завода ще е в БГ !Имам един съученик от 3-ти клас, който работи във VW във Волсбург, и той ми каза снощи по скайпа !

110

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

По заповед от ЕС, България затвори ядрените си реактори в Козлодуй. Спряха строителството на АЕЦ Белене. България се отказа от стратегическият отрасъл "Енергетика". Плащате баснословни суми за ВЕИ ток. Унищожихте социалната функция на БДЖ. Унищожихте животновъдството в Странджа и сте на път да унищожите свиневъдството в Добруджа. И когато дойде момент да се покаже ЕС солидарност ви показват среден пръст. Имат ви за най-долнопробна категория хора.Това е истинкото лице на ЕС !

109

Минаващ

преди 4 години

Е че то инженерно образование има ли в германия откакто ги помня тия нищо не са измислили.Местят едни цилиндри 4-ли да са 5 лин да са 6 ли да са а ве образни а редови а боксер.И така 70 години *** да бяха повече щяха да напреднат.Измислена държава създадена 1871.

108

Факт!

преди 4 години

Образованието ни е супер зле но в германистан може и да им се струва добро в сравнение с новите немци от Пакистан.В Америка които са най-развитата държава в Света Спейс Екс Тесла Кадилак Епъл и тн.Българският псевдо инженер най-много да прави Биг Мак в местният макдоналц.Не за друго ами защото за нещо повече трябва да си пусне компютъра а него са го учили да черта е с молив 2Б.

107

БГ

преди 4 години

Турция не спечели тя си купи завода събрано всички бонуси ще излязат цената на половината завод

106

Анонимен

преди 4 години

България не е сбъркала - просто проетното безумно решение от мениджмънта на Фоклсваген.Спомнете си наглата реклама в САЩ:Екологичен и чист дизел, произведен в Германия!

105

komitata

преди 4 години

разбрах че ще правим Ф16 ама трябва още самолети да вземем

104

R3v0lv3r

преди 4 години

Това със завода бяха глупости, за разлика от Турция ние нямаме достатъчно работна ръка, повечето хора биха си останали в къщи, но не и да бачкат.Проблемът, е че Германците продължават да наливат пари в държава, която не следва европейската политика.

103

Анонимен

преди 4 години

състоянието на образователната система ни е добро. Доказват го ИТ-тата ни, както и многото емигрирали инжинери, работещи във топ международни компании - включително във Фолксваген!

102

Анонимен

преди 4 години

Смятай колко зле е работата, че са гоови да отидат в диктаторска и ислямска страна, само и смао, да избегнат нашата :)

101

Анонимен

преди 4 години

Къде сбърка България...Като за начало, че е Българя ...