140

Анонимен

преди 4 години

Турция е по-добра страна за масово производство, това означава.

139

Анонимен

преди 4 години

България сбърка с това, че помисли VW за мутромилиционерска фирма, на която ще метнеш лакомо парче и после ще делкате.А те се оказаха пусти западняци......

138

Човек

преди 4 години

АБСОЛЮТНО всички осъзнаваме, че нещата в България не са наред. Но хората нищо не правим. Това е така, защото си мислим, че сами нищо няма да променим. Така е. Затова трябва да разпространим посланието. За да се оправи България трябват 2 неща: НЕ гласувайте. Не подкрепяйте крадци. Това е само загуба на време, пари, усилия. 2: Разпространете посланието. Покажете на хората,че струват нещо и могат да променят статуквото. Нека сами да оправим държавата. Ако се обединим правителството лесно ще падне.

137

Анонимен

преди 4 години

Всичко е сбъркано в България ! Кое е наред. Не случайно така народа бяга... тези дето ги избираме мислят само за далавери за тераси ,за къщи за гости хич не им пука какво се случва с България....

136

Анонимен

преди 4 години

Верно,най вероятно ти е казал и местоположението на завода а именно Промишлена Зона(столипиново)

135

Анонимен

преди 4 години

Както вече ви казах нищо не е сбъркано !Тва са фалшиви новини от Ердо .Завода ше си е в БГ !Имам един съученик от 3-ти клас, къде бачка във VW във Волсбург. Закачал там некви жици по таблата. И той ми каза снощи по скайпа че фабриката ше е в БГ !

134

До 151

преди 4 години

И като как"сбърка"VW ?

133

Анонимен

преди 4 години

Важно е ,че народът избира Бойко . Всъщност не е случайно , че не ни избира не само фолцваген , ами никой . Такъв народ ....

132

Сбърка VW

преди 4 години

А не България !

131

Man

преди 4 години

Гали също се транспортират най- лесно с кораби, но това е радост само за man. Галите, ха-ха-ха ха-ха-ха и за някои аутисти веселяци!!!

130

Хр. Измирлиев

преди 4 години

Къде сбърка България по казуса "Volkswagen" ли?Противно ми е и да го мисля, и да го пиша, но България май сбърка още към края на 19 век с мераците да бъде отделна, самостоятелна държава, извън Турция Това е. Сега отивам да се самоубия с евтиното българско сирене. Или кашкавал Или личен лекар. Или За това поне богат избор.

129

Пешо

преди 4 години

Из немските медии мернах, че ФВ са подписали договор за земята с Индсутриалната зона Маниса. Това е.

128

Ася

преди 4 години

Никога да не ни избират Никога стига са крали Бойка Фани Цецо и всички от гроб стига ?????

127

Анонимен

преди 4 години

Всички козове са у турция както и да го погледнеш освен бойко ако се прежали и гътне меркел хахах

126

бай ганю

преди 4 години

още един сериозен и кадърен човек поставен извън управлението на държата ни ако трайков трябваше да бъде тотално честен и директен изреждайки проблемите у нас отблъскващи огромен инвеститор като този то тогава списъка щеше да е безкраен.със сигурност vw не желае да се разположи у комшиите предвид сегашното дереже но изглежда у нас климата е още по зле а сме страна част от ЕС колко сме зле всеки може да си направи изводите

125

Анонимен

преди 4 години

Къде сбърка България? Сбъркаха Българите,че 90-те години на миналият век не изчистиха до крак червената върхушка която заграби и разсипа България икономически, прогонвайки всичко кадърно от тук, сега се питаме къде СБЪРКАХМЕ!

124

Анонимен

преди 4 години

139 северния коридор няма нищо общо с инвестицията защото и турците не могат да го ползват

123

Анонимен

преди 4 години

Никъде

122

ПроСоТо

преди 4 години

До Анонимен136,който каже:-"Трайка говориш глупусти ама глупуст на търкалета от къде ще минат колите за хамбург ако завода е в турция бе.."?!?!?!Това не го разбрах....Искаш да кажеш,че някой "фактор" от тресящите шкембета "държавници" ще се осмели да прави "сечено" на дойчовците?

121

привет от Германия

преди 4 години

Трайков коментира и малките трикова на правителствата, чрез които те раздават стимули на компаниите да инвестират в страната им. "Допълнителните бонбончета" от страна на Турция например са поръчки на коли на "Volkswagen" за цялата турска администрация.......Турция отчаяно търси инвестиции от страните които оплюва и хули !Къде сбъркаха българите ?! Грешка в манталитета - защо да "робуваме" на германците ?! Сящаш сами можете да произведете нещо ,та не искате да "робувате" на германците ?!