160

gazaro go6o

преди 4 години

Всеки ден го пише и няма да спра..Всички, които още мислите че ГЕРБ, БСП, ДПС са нищо различно, сте за психо диспансер...

159

Ази

преди 4 години

"Всяко зло за добро" е казал народа.Защо избягаха от Словакия ? Защото страните от Е С в един момент са с претенции за същите заплати , като в Германия и евтината раб. ръка вече не е такава.Решението за завода бие яко и по реномето на Б.Б, да се разбере , че лизачеството и подмазвачеството не вършат работа.Б.сега е ,като нас..ан.Хак му е.

158

Анонимен

преди 4 години

няма върхивенство на закона...току виж някой партиец им взел бизнеса

157

Анонимен

преди 4 години

БЪЛГАРИЯ НЕ Е СБЪРКАЛА НИКЪДЕ.Знам, че е модерно за всичко да е виновна България, но *** и Пульо да си затварят плювалниците с килийното си образование.Отнася се най-вече за неуките журналясти.

156

eha

преди 4 години

самохвалкото ще ви докара световното по футбол и ще ви направи най-големия газов хъб на газовите хъбове

155

Даааа

преди 4 години

на всички ни е ясно че нямаме кадри за такъв завод - квалификацията на по-голямата част от младите хора се свежда до шопската максима - могам да копам а могам и да не копам.

154

Кармен Младенова

преди 4 години

По света вече спират дизелови и бензинови коли а нашите"специалисти" реват за завод за коли...

153

Анонимен

преди 4 години

бсп са потомствено сбъркани

152

много сте глупави

преди 4 години

искат да в завод извън ес и да си перат пари

151

Waffen SS

преди 4 години

"Ларгото пак плаче за ремонт: Счупени плочки, разместени павета"У нас едни плочки и павета не могат да наредят,ние искаме коли да правим.Та нали тези коли ще разпадат още преди излизането от завода.Ние каруци не можем да правим,а коли искаме да правим.Както се казва в народна поговорка"*** няма, гайда иска"

150

Анонимен

преди 4 години

Ердоган купува руски ракети и му дават завода, а ние даваме и правиме всичко което искат и не ни дават нищо, как стават тез работи?

149

Ю кортес

преди 4 години

Последните заводи за леки автомобили с ДВГ ще се строят в Африка.След 2025 година по етапно в градове и държави в Европа започва забраната им.

148

Анонимен

преди 4 години

В това че бсп не бе унищожена йато терористична организация а комънистите *** като руски сеционисти

147

Анонимен

преди 4 години

Никъде ердоган е в стойка Г само бсп е по зле от него

146

причината

преди 4 години

Сега Мерцедес изтегля 700 хил автомобила от 2012-2015 които са имали неизвестен досега софтуер за заобикаляне на изискванията за вредни емисии.Просто VW си мести завода вън от лапите на ЕС.Ние не сме сбъркали. Той и Тръмп обещаваше да извие врата на зелените, ама му седнаха на врата. Те вилнеят и тук. Затова.

145

неангажиращо

преди 4 години

България няма конкурентните предимства за такъв вид инвестиция спрямо Турция, а и не само спрямо нея! И това е видно отлично дори и с "невъоръжено око" и няма смисъл надълго и широко да обясняваме какво, как и защо. В този смисъл може ли да се говори за българска кандидатура и изобщо доколко стойностна би била тя?! Според мен чисто формално - да, в практически смисъл - категорично не.

144

Анонимен

преди 4 години

Слава на БКП.Комунизма живя,живее и ще живее.

143

Анонимен

преди 4 години

А защо е необходимо да сме сбъркали?

142

Щирлиц

преди 4 години

С комунистите начело-толкова.Когато България се отърве от тях,ще има и повече.

141

Сбърка на едно място

преди 4 години

- имаме си ГЕРБ! От това по-лошо и по-голяма грешка няма!