115

Анонимен

преди 4 години

Тези, които плюят по израелците, преди седмица за подобно нещо лижеха задниците на двете руски *** КИ ,заснели манипулативен клип против наш ресторантьор!Проклето племе от предатели и слагачи!!!!!

114

Анонимен

преди 4 години

При пристигането задължително се сервират напитки. В Куба в стаята ни оставиха бутилка ром. В Доминикана за рождения ми ден донесоха ни голяма торта. В Мексико служителите на хотела работят като мравки. Седнахме в лобито, 3-4 сервитьора се спряха да ни питат какво ще пием. Каква е тази диващина в България, не знам. То се знае, че с хора да работиш не е лесно, ама бъди мил и услужлив, и нещата ще потръгнат.

113

Анонимен

преди 4 години

Гледах клипчето няколко пъти и едно не разбирам, защо управителят на хотела трябва да излиза и да се разправя с тези жени. Ние живеем в Канада и ходим на почивка в Мексико, Куба и Доминикана. Ако номерата са готови, настаняват ни веднага. Ако не са готови, администраторът на хотела от стойката на рецепцията казва в колко часа можем да се нанесем. Никой не излиза от рецепцията, никой не доближава туристите. Случваше се ни да видим недоволни туристи, но пак служителите разговаряха с тях през стойката. До сега сме доволни много от обслужването в хотелите. При пристигането задължително се сервират

112

Анонимен

преди 4 години

Появи се информация, че онези нахални простакеси, освен, че искат да бъдат настанени в 11:00, били наплюли момичето на рецепцията. Не ще ги изхвърля от хотела, ами не знам какво...*** ***!

111

Анонимен

преди 4 години

Когато започнат да се появяват една след друга "жертви" всяка от които представя по-фантастична история от предишните, вече започва да прилича на координирана атака.

110

Ira

преди 4 години

Прекаляват.

109

Анонимен

преди 4 години

Израел да разреши хазарта и да направи казина.

108

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 129Може и да са потърпевши евреите но като цяло винаги се изкарват за жертва - долно племе са си!Очевадно е че са жертва! Камерите не лъжат!

107

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 132....обект на "агресия" заради националността и!!!!.....Ами като текне не цепи басма и залива всичко! Нали това писах че сега от хулигнаство може да се стигне до антисемитизъм което означава някакъв срок в дранголник! Нали за това пиша да не отваряте кутията на Пандора а да викате полиция в случай като този! Скандали ще има но е неодходим професионализъм а не плонж по *** и в двата случая!

106

Анонимен

преди 4 години

Е тази Еден Доквин вече пресоли манджата...обект на "агресия" заради националността и!!!! Идват тук само за да играят хазарт.

105

Стронций

преди 4 години

Ефремова,не ме копирай плийз.Непъкизмът и лудостта често ги бъркат.

104

отивай си в Израел !

преди 4 години

никой не те е канил тук !!!!!!!!!!!

103

Анонимен

преди 4 години

Къв го дирят тия в беззаконна държава като нашата? Толко ли няма по-безопасни дестинации? Аз не бил дтъпнал, камо ли в Слънчака.

102

Анонимен

преди 4 години

Интересно, колко много хора защитават еврейката ?! Предполагам, това са същите хора, които онзи ден защитаваха ганьовеца, дето заплю рускинята.Общо взето, нищо ново под слънцето. Прочутият "двоен стандарт" на демокрацията.Проблемът е, че мислещите хора, вече видяха и се убедиха в тоя стандарт и мантрите, вече не ловят декиш. Ще се наложи да се измислят нови, а за това трябва да има някой да мисли. А, такива няма, поне не и в тези кръгове.

101

Анонимен

преди 4 години

Еййй бе тея много нагли и дебелооки бря. Дошли от друга държава като мароканските скакалци,и обвиняват местните в нападение.

100

Анонимен

преди 4 години

До шматка 120"Тези трябва да ги разследват дали не им е платено от чужди съседни нам държави да направят тези щуротии."На плиткоумен конспирации му се чинят! Този път обаче селиандуриста ще гризне дървото а ореола на собствената му глупост ще стърчи от дирника му като знаме на Шипка!

99

Държавата Лай...рия!

преди 4 години

До Анонимен 107"Даже раздули новината и по еврейската телевизия ..... Днеска гледах откъс. Тези колко са долни малееее"По долен от български селияндур не се среща и лесно се доказва статуквото му!

98

Анонимен

преди 4 години

ЧУДЕСА СТАВАТ В ИЗРАЕЛ ЕДИН ХОТЕЛИЕР С ТРИ ХЛЯБА И ДВЕ РИБИ ХРАНИ ПО 5 ХИЛЯДИ ТУРИСТИ. ПЛАЩАТ СИ ЗА ПЪЛЕН ПАНСИОН РАЗБИРА СЕ.

97

шматка

преди 4 години

Работата с туризма в Бг стана:И ко ши прайм сяПреди седмица рускиня заля нета с рев.Сега еврейте.Тези трябва да ги разследват дали не им е платено от чужди съседни нам държави да направят тези щуротии.Просто нямам обяснение за такива дебилни постъпки

96

jhgglk

преди 4 години

Хотелите не са места,където да се нападат туристи!Напротив,там се посрещат такива и всеки се стреми клиента да е доволен!