75

франчаиза

преди 4 години

Айде да видим догодина голямата верига дали ще работи с нашия селчо.

74

Анонимен

преди 4 години

БЪЛГАРИЯ СЕ РАЗГРАНИЧАВА ОТ РУСОФИЛСКИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ ОТРЕ.ПКИ,КОИТО МРАЗЯТ СУТРИН СЕБЕ СИ,А СЛЕД ТОВА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ!МЕЖДУ БЪЛГАРСКИЯ И ИЗРАЕЛСКИЯ НАРОД ВИНАГИ Е ИМАЛО И ЩЕ ИМА ДОБРИ ОТНОШЕНИЯ.БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ВСЕ ОЩЕ ТЪРПИ ТОЗИ НАЧИН НА ЖИВОТ С ШУТОВЕ ПО ***,НАДЯВАМЕ СЕ НЯКОЙ ДЕН БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ОСВОБОДИ С БОЖИЯТА ПОМОЩ ОТ ТЕЗИ ЛОШИ ДЕМОНИЗИРАНИ ХОРА

73

Стратег

преди 4 години

До lYl АВИТОХОЛ lYlМ-да, за завладяването на страната от евреите чрез Османската империя. И махни IYI от ника си, това е знака на Бългрският Саракт, а с подобно мислене, ти си Враг, а не Тенгрианин. Баш Тенгриянина на Республиката ти го казва;))) Нещо, като Върховният Равин на Синедриона;)))

72

Анонимен

преди 4 години

Очевидно е, че са надушили *** и са го изкарали от нерви, както само те си знаят. Само не мога да разбера хората, които вкарват емоции в ежедневния бизнес... Нищо чудно да е и продължение на сагата с рускините.

71

lYl АВИТОХОЛ lYl

преди 4 години

Че какво са ви направили хората от еврейски произход? Ние сме имали царица от еврейски произход Сара (Теодора), която е строяла християнски храмове и е допренесала много за развитието на страната!

70

Стратег

преди 4 години

Бойко Методиев Борисов: "В Израел има едно Биби и тук има едно Биби и двамата си работат". Сега разбрахте ли, какво работат, двете Бибита?;))) Еврейският интернационал има неподозирани за електората възможности. А, използванетоп на жени във военни действия или за дестабилизация и смазване на противника с нековенционални средства, жените са основното им оръжие. Затова сега, ще се изредят десетки "обидени" чафутки;))) Не, че са свирили на к.авал, което е любимото им занимание;)))

69

Ми Ту

преди 4 години

Аз съм също израелка. Всъщност съм родена в България но баща ми е от Нигерия а майка ми от Китай. И аз в същия хотел бях ежедневно бита и е.б.а.н.а от собственика и персонала, също така заплювана и обиждана и бях карана насила да ям бански старец и яйца по панагюрски. Да кажат другите израелки към кого да се обърна за компенсации

68

Анонимен

преди 4 години

ЕЛАТЕ МИ НА ГОСТИ В ИЗРАЕЛ ДА ВИ СРЕЩНЕМ ПОДОБАВАЩО ДРУГАРИ И ДРУГАРКИ КОМУНИСТИ

67

Анонимен

преди 4 години

КАКТО ВИЖДАТЕ В БЪЛГАРИЯ ЦАРИ ПРОСТОТИЯ ИДИОТИЗЪМ,ТАКИВА ХОРА ПРЕВЗЕХА ДЪРЖАВАТАИ ЗА ТЯХ НЯМА НАКАЗУЕМОСТ

66

Анонимен

преди 4 години

Който не е работил с евреи не знае колко е трудно и най-вече тези хора уважават, само собствените си интереси и нужди! Има и свтесни, между тях, но в големия процент са изключително нахални хора! Това, обаче не оправдава нелепото и грубо отношение на управителя! Проблема е, че в този сектор работят, вече предимно хора без знания, опит, а за клалификация в сферата да не говорим! Тук са виновни собстениците, които открито държат ниски заплатите на персонала, за сметка на лични печалби!

65

ШибиРиби

преди 4 години

Чичото с мустачките добре би ги обслужиш, в неговите хотели е било топло и е имало уютни стаи с голееееми комини!

64

Анонимен

преди 4 години

Съвет към рецепцията на хотелите : за да си нямате излишни проблемй, като чефут иска да наеме стая,казваите че всичко е заето й няма места

63

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 71Хората знаят какво да правят. Ако бяха българи щяха и те да отвърнат на боя и до там но нямаше да си търсят правата.

62

Анонимен

преди 4 години

Нарочно раздухват и лъжат за да им плащат неустойки...тези са бетер арменците и нашите идоевропеиди....

61

Анонимен

преди 4 години

Изисквания за рецепсионист в хотела:- да може да се бие- да бие непослушните гости- да не ги пребива за да може и шефа да им удари по някои юмрук

60

Анонимен

преди 4 години

Това вече прилича на масирана израелска атака към бг туризъм.Голям рев,голямо нещо 3 дена. Има си ред,за да се разберат,защо са тези скандали по медиите? Изобщо не е вярно,че ги мразим,ако беше вярно нямаше да идват в БГ.

59

Burzum

преди 4 години

Ха-ха тоя гей май не е чувал за Мосад...как ще напълни гащичките ако изпратят една бойна група...

58

Анонимен

преди 4 години

Е кво целенасочена бе човек. Не видяли клипа? Некъв маймун с риза скача като джет ли да рита. И тоя се води управител. Ами те подчинените правят, каквото и шефа. Класика.Кое е целенасочено? Скача с крак към жена... Ако го е наплюла вика полиция... Арестуват я и толкова.

57

Анонимен

преди 4 години

Половината коментари са изтрити ..... Явно всички групово харесваме тези беззащитни женици от еврейски произход

56

Анонимен

преди 4 години

Какво е името на хотела. Тази новина ще е полезна ако се напише името на хотела така че да се знае хората да не ходят там.