135

Анонимен

преди 4 години

До 161И аз имам опит с резервации в български хотели..........и не мога да ги препоръчам на другите! Генерализирам но предпочитам да си спестя главоболето като повечето българи летуващи в Гърция!

134

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 162"Ей за това хората по света ,не тачат евреите. Чула ,не дочула и та,,магданоз на гърнето11 . Преясно е е ,че лъже . Просто гледа да гушне нещо и тя ,да и набъбне кесииката."Видяхме кой лъже и получи инстант карма по дупето! До сега не е представил видео от охранителна камера от хотелското фоие, ЗАЩО???

133

Анонимен

преди 4 години

Ей за това хората по света ,не тачат евреите. Чула ,не дочула и та,,магданоз на гърнето11 . Преясно е е ,че лъже . Просто гледа да гушне нещо и тя ,да и набъбне кесииката .

132

12345

преди 4 години

И аз имам опит с резервации в български хотели. Ами то си е по регламент, че настаняването в резервираната стая или апартамент започва от 2 часа - нали трябва да се почисти банята, да се сменят чаршафите т.е. да се оправи леглото и тъй нататък. Аз си сядах кротко във фоайето и чаках да ме повикат. А пък за хотелите по морето през летния сезон е ясно, няма начин да не чакаш както си му е редът. Ама аз никога не съм смятала, че имам някакви привилегии.

131

12345

преди 4 години

До 12345"Всеки мрази всеки"

130

12345

преди 4 години

До АнонименАнонимен #31, ти намери формулата да опишеш ситуацията. Аз му kазвах на това "Всеки мрави всеки". Направо е убийствено (това е израз само, няма да се самоОбувам, де :).

129

франчайз вериги

преди 4 години

В момента доста франчайз вериги по света са атакувани медийно, подават се разни сигнали от недоволни работници или франчайзор се обръща да съди централата си че, не му вървял бизнеса...държавните агенции реагират с проверки и цялата тази негативна публичност удря по имиджа. В резултат фирмите могат да станат обект на евтино изкупуване, особено ако са регистрирани на борсата и акциите им се сринат от скандалите. Не казвам че, това е случая и дано да не е!

128

Еее, аман вече!

преди 4 години

За нашата камериерка наритана от скандинавеца нямаше толкова статии. Беше ясно, че сега ще изпълзят различни грозни лъжkини да защитават родата. Сигурно са се уговорили коя какъв процент от обезщетението ще получи. Порочно племе. "Евреинът е единственото същество, което пищи от "болка", докато те бие" - полска поговорка

127

хотелиер

преди 4 години

известен е факта че евреите правят секс като слагат чаршаф между мъжът и жената и правят дупка за да свършат работа... ами в моя хотел като ги настаниш след тях мръсотия и чаршаф с дупка.

126

Анонимен

преди 4 години

Човека се подхлъзна. На видеото изглежда като атака с крак, в което няма никакъв смисъл да го прави. Сега ще има много еврейски лъжесвидетели.

125

Анонимен

преди 4 години

Очаквайте трета серия.

124

Стамен

преди 4 години

Братовчедка ми живее във Франция и обожава да почива на нашето море. След тия изцепки и "каратисти", категорично отказа тази година да ходи и иска да търси друго място - по-цивилизовано.

123

жалки клакьори

преди 4 години

Не зная дали акцията е координирана, но предизвиква същата погнуса.

122

ria.ru

преди 4 години

Жените в Русия стават все по-нахални.По информации телеканала, инцидент произошел после того, как женщина попросила мужчину уступить ей место. В ответ пассажир спросил, почему он должен это сделать. В ответ женщина оголилась. В таком виде она проехала несколько станций.

121

Maлеее

преди 4 години

Тая еврейка прави мръсно на другите евреи нали хотелите са еврейски.Те са наливали инвестиции в тия хотели.Само банките могат да кажат кой е строил и с какви пари.

120

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 144"Е сега някой още съмнява ли се,какви отвратителни туристи са евреите?"Видяхме ги как плюят по пода за да се хлъзне селяка!

119

Държавата Лай...рия!

преди 4 години

До Анонимен 140"Каква е тази диващина в България, не знам."България е отдавна мит и легенда, в момента е.................

118

Анонимен

преди 4 години

Е сега някой още съмнява ли се,какви отвратителни туристи са евреите?

117

Анонимен

преди 4 години

Най ми хареса как се подхлъзна нашия "Кемпински"...

116

Анонимен

преди 4 години

Почивайте в Палестина,на Западния бряг...