15

Сата НАТО

преди 4 години

Не е ли възможно еврейците да са провокирали човека? Така като я слушам, все едно е кошаревски свидетел.

14

БОЛЕН ОТ РУСОФРЕНИЯ

преди 4 години

Никога няма да хода на нашето море! Ще ходя в Крим,Сочи,Грузия.....-хубави жени и прилично обслужване и без навалица от оскотяли немци и холандци на социал

13

Анонимен

преди 4 години

Гръцките села са в коменната ера спрямо Златни пясъци и Сл Бряг. Могат само да мечтаят за такива хотели от такъв клас. Гърция изостава доста в тая част на туризма и беснее. Обаче бай *** вместо да си брани държавата реши да плюе и да обеднява. Радостта от спада на туризма е за ***. Парите, които се губят засягат всеки защото отиват в бюджета. Продължавайте да сте толкова плиткоумни.

12

Анонимен

преди 4 години

Срам и резил, оставка на Суджука, Ангелкова и цялата клика на ГЕРБ!

11

дедо Ташунко

преди 4 години

Това започва да ми прилича на разказа на Елин Пелин: "Върви лъжец от село на село, та лъже, върви ден по-късно брат му - та маже..."

10

до 19

преди 4 години

Не носи милиарди на Държавата, а носи милиарди на Мутрите.Алчните хотелиери не плащат данък, само отчисления към Касата на ГЕРБ, които им разрешават да си веят байряка.

9

Анонимен

преди 4 години

Не мога да плюя цял един бранш, които носи милиарди в държавата заради 2 - 3 селякаа на година. Трябва да съм много елементарен човек да го направя. Има страшно добри кадри по морето и много хубави младежи знаещи по 2 3 езика. Само провинционалисти цял ден храчат държавата си.. И то безплатно. Ами толкова ви е акъла момчета, за това сте бедни и ревете.

8

сигурно

преди 4 години

Нормално е ,защото като те е видял ,си е глътнал езика !!

7

Мутри

преди 4 години

Мутрите редовно ни посягат. Ние сега не ходим при тях и почнаха да бият чуждите туристи. Тоя ако посегне така на някой в Америка и успее да удари , ще плаща до края на живота си. Адвокатите кръвоп.ийци това чакат, такива като тоя.

6

Анонимен

преди 4 години

А те защо идват на Кафяво море, след като си имат Червено ?

5

Анонимен

преди 4 години

А палестинските родители, като стрелят всяка седмица ракети по Израел. Имаш ли коментар? Държава Палестина няма. Още от времето на Исус и много преди това... Са земи на еврейския народ. Големите палестинци дето го оня ден нямаха държава.

4

Азззз

преди 4 години

Че има лошо отношение по курортите, има. Но че имаме най-стиснатите, нахални и селски туристи, също е вярно. Онези двете кокошки ги гледах сутринта по бтв. Настояли да ги настанят по-рано, но не са могли. Предложили са им друга стая, макар и по-малка - не са пожелали. Ами какво повече да направят хората, да си убият децата ли. Ако са стояли два часа на рецепция да скандалничат и да заплашват персонала, нормално човек да си изтърве нервите. И все пак агресията не е ОК, особено от мъж към жена.

3

Анонимен

преди 4 години

А те като обезглавяват палестински деца, това хубаво ли е ?Не стига, че са се самонастанили в държавата им, пък и ги избиват.Израел е изкуствено създадена държава. Те нямат територия и усилено търсят.Харесали са си БГ.

2

Анонимен

преди 4 години

Не всички хотели са с такова от ошение. Това е 1 от хиляди хотели. Не слагайте целия ни туризъм в общ знаменател провинционалисти.Това че нямате пари за море, не е проблем на туризма, че да бълвате злоба.

1

Анонимен

преди 4 години

Факт е че никъде не обичат евреите.