155

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 175"Моя приятелка преди работеше като камериерка в хотел на Златни пясъци. Разправяше ми че веднъж след израелски туристи влязла да почисти стаята и заварила изпражнение върху килима точно по средата."Верно! А твоята приятелка на колко пърцуци беше??? Или може би си е забравила лекарствата в къщи!

154

ПЕНКО

преди 4 години

ЗАЩО ТОЧНО ТУРИСТКА ОТ ИЗРАЕЛ- ОТНОВО ??? ЗАЩОТО НЯКОИ ЛАПУНДЕРИ НАМЯТ ТВОРЧЕСКИ ИМПУЛС И СЕ ВЛАЧАТ ПО "ИНФОРМАЦИОННОТО ТЕЧЕНИЕ " !!!!!!!!!!!

153

АдФокат на Хотелиера

преди 4 години

...викам да прескочат и до Сомалия. Все пак отпука, един път¿

152

Mos

преди 4 години

Да ходят на почивка в ивицата Газа.Гадни шарлатани.

151

Анонимен

преди 4 години

Моя приятелка преди работеше като камериерка в хотел на Златни пясъци. Разправяше ми че веднъж след израелски туристи влязла да почисти стаята и заварила изпражнение върху килима точно по средата. Тапетите на стените били намазани с фекалии. След това се наложило да се прави ремонт на стаята и то в средата на сезона. Дълго се чудили защо това е било направено след като обслужването е било на ниво, а почистването редовно. Накрая решили че е нещо като отмъщение заради това че са похарчили пари.

150

АдФокат на Хотелиера

преди 4 години

Не вярвам.Работех в хотел 5 *, евреите си пълнеха чантите с храна от шведска маса, и каквото им е останало от кафе или...си го слагаха в шишенца.За клипа: тя прояви агресия ръчкайки го с пръст: " донт тъч ми".. ..., а той просто се подхлъзна ....дали е Левичар??? !;)

149

Анонимен

преди 4 години

"Не можем да си позволим лукса да губим клиенти, пазари и репутация! Тъжно но факт, вместо да сме далновидни сме глупави."А Ангелкова ли ще отиде по хотелите да подменя обзавеждане по стаите в които са спали евреи... защото са изпочупени или са си гасили цигарите в мебелите? (Така казват хотелиерите, за нравите и обичаите на евреите.) Не можем да си позволим лукса да каним клиенти, които ни вкарват в загуба.

148

Анонимен

преди 4 години

Абе хора... Българинът, че не трябва грубо да се държи, това е така, да... Спор няма. Освен това във видеото той падна, преди да е успял въобще да ритне някого.Обаче евреите са много по-гaдни. И нагли и груби. И бият и посягат и удрят мнооооого повече. За да защитавате евреин, значи не сте ходили никога по никакъв повод в Израел или не сте си имали работа с евреи. Там униженията започват още от летището. А в семейното им възпитание е заложено, че вие сте "гoи" (превод "нечовeци", "пoдчoвеци").

147

я каква цвеня!

преди 4 години

Купила си лютив спрей. Да беше си купила от другия, или към него сте развили имунитет?Великият австрийски философ (сам евреин) Ото Вайнингер в труда си "Пол и характер" отбелязва, че евреинът по дефиниция е жена - аморален и лъжлив. Като им гледам жените, нищо чудно да е така. Завалиите...

146

Анонимен

преди 4 години

А псевдо мутро нинджата, хотелиерът е чист като момина сълза. Айде много добре знаем всички какви хора държат хотелите по морето. Защитавате го, малко ви е, това което ви се случва в тая държава. Заслужават още 10 като Бойко да ви управляват.

145

Анонимен

преди 4 години

Еврейски измислици... Подло племе е това и си измислят разни неща за да се защитават едни с други.

144

Анонимен

преди 4 години

За разлика от хотелиера, тези нежни израелкаи са служили в армията на Израел и са ритали не една арабска глава.

143

Анонимен

преди 4 години

До франчайз вериги 155"В резултат фирмите могат да станат обект на евтино изкупуване, особено ако са регистрирани на борсата и акциите им се сринат от скандалите. Не казвам че, това е случая и дано да не е!"И с помощтта на плиткоумието на един такив нашенски "мениджър" целта се постига без почти никакви усилия!

142

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 166"Бъдете благодарни че България и Цар Борис спаси 50000 Еврей иначе сега щяхте да сте 3 000000 !Нация която е предала Исус Христос заради един престъпник и убиец има много грехове!"А това издеяние какво общо има с едно първично и просташко поведение на български бизнесмен??? Как взимате матури и образование в тази преобразена "България"???

141

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 166"Бъдете благодарни че България и Цар Борис спаси 50000 Еврей иначе сега щяхте да сте 3 000000 !Нация която е предала Исус Христос заради един престъпник и убиец има много грехове!"Щом нямаш грехове значи можеш да летиш! Ако глупостта можеше да лети до сега да беше литнал!

140

Иво

преди 4 години

Българският бизнес, а и българите като цяло не знаят какво се крие зад понятието услуга! Не случайно в сектора на услугите го има златното правило: Клиентът винаги е прав! Туристът може да е най-големият грубианин и ***, но искаме ли да имаме имидж на туристическа дестинация с добри услуги, трябва да се отнасяме учтиво и към най-големите ***! Учтивото държавание не означава непременно да му изпълняваме всичките желания, но дори и да ни псува, ние трябва да се държим хладнокръвно и учтиво!

139

Анонимен

преди 4 години

До факт 170"Лъжат за кеф "Ние българите не лъжем и за това масово почиваме по Гърция и Турция, заради почтенно и любезно отношение към нас самите от сънародниците-бизнесмени в България! Тия ги разправяй на Коста Цонев или Шехерезада!

138

Мишо

преди 4 години

Много е тъжно да се четат ксенофобските изказвания на публиката във форума. Щом се оплакват значи има защо. Критиката не е повод за агресия, а за поука и самообучение. Не можем да си позволим лукса да губим клиенти, пазари и репутация! Тъжно но факт, вместо да сме далновидни сме глупави.

137

Мишо

преди 4 години

Хората в България прогресивно деградират. Това е страхотно. Такава държава се управлява лесно.

136

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен163 А тая еврейка ,представиле ли е видео ? А ? Да и вярвам на честната еврейска дума ли, Матросов ?