77

Анонимен

преди 4 години

НАТО МОЖЕ ДА (ВЪЗПРЕ) НОВАТА РУСКА РАКЕТНА ЗАПЛАХА С НАЙ СИЛНОТО СИ ОРЪЖИЕ КОЕТО НЯМА АНАЛОГ В СВЕТА ,А ИМЕННО КАТО ВЪВ ВСИЧКИ НАТОВСКИ СТОЛИЦИ И В ТЕЛ АВИВ СЕ ОРГАНИЗИРАТ МОЩНИ И ПИЩНИ ГЕЙ ПАРАДИ, ТЕ ТОВА ПОНЕ ЗАПАДА НАЙ ГО РАЗБИРА И НАЙ МУ СЕ ОТДАВА

76

ss

преди 4 години

ае нали парво хамериканците се отеглиха от от договора ся тука пишат обратното на кое да вярваме?

75

българин

преди 4 години

На Тръмп. Не му стиска да нападне вече и Иран!!! Защо ли? -:) Позамислете се! Никога няма да нападнат Иран! Тя не е Ирак или Либия!

74

до 79 с доларите

преди 4 години

Би се изненадал, но последно време се говори, че Китай превалутира в злато, освен Китай, говори се за Германия, Франция, Индия. Всъщност, последните дни доста се говори, че доларът губи почва под краката си за сметка на златото, чиято стойност за последните два месеца скочи с близо 200$ за унция.

73

Анонимен

преди 4 години

Не е вярно, че щатите не произвеждат нищо. Едно нещо произвеждат и го продават по цял свят, даже задължават другите да го копуват и който се дърпа му праскат я майданче, я санкции. Що е то?(ралод)

72

Анонимен

преди 4 години

руснаците са обвинени в това че готвят защита за евентуална агресия срещу тях - какво да направят да се оставят ги нападнат ли

71

ай сиктир

преди 4 години

А защо НАТО твърдят, че някой ги заплашва нима руснаците са луди за да предизвикат конфликт. Май всичко е в извратеното мислене на разни генерали за да си заработят огромните заплати иначе ще станат ненужни.

70

някой си

преди 4 години

,,вкъщи нямам нищо руско." Аха, само тока и бензина!

69

Анонимен

преди 4 години

Чисто като служебни ангажименти: руснаците - мили, благи, готови да помогнат с каквото могат, не се заяждат, подхождат с разбиране, в противоположната страна - американците - които винаги са нагли до безкрай, винаги претендират, че те са прави, дори и да не са, държат се безобразно сякаш си втора категория човек и те възприемат така сякаш си им длъжен. Не знам. Просто споделям опит и наблюдения от контактите ми хората, живеещи в двете страни.

68

Анонимен

преди 4 години

САЩ нямат нито пари нито интелектуален ресурс за да настигнат технологично Русия. Стигнали са до там, че мародерстват васалите си да им купуват 50 годишните остарели самолети за милиарди.

67

Анонимен

преди 4 години

До Ли ПънИ да искаш не може да имаш. Те не произвеждат нищо освен финансови манипулации с еврейските банкери и така държат света в шах.

66

Нищо ново

преди 4 години

Поредната бутафория...

65

Анонимен

преди 4 години

Българите нямат нищо българско или американско. Даже и айфоните и са китайски, и Apple е регистриран извън Америка. Всичко им е вносно от ЕС или от Азия, даже и доматите и краставиците. А българите ходят на запад да мият улици или работят в България на фирми собсвеност на чужденци да изкарат мизерните левчета да си купута вносни стоки.

64

Гаврош

преди 4 години

Ако НАТО - САЩ си приберат всичките над 700 бази по света и специално тези около Русия то няма да има необхобимост Русия да развива ракети които да заплашват САЩ. Както баба ми казваше - каквото повикало такова се обадило. Ако ви заградя къщата с мойта банда с оръжия и след това ви обвинявам че се подготвяте за защита как ще се чувствате.

63

Германец

преди 4 години

Войните са локомотивите на историята. Доказана истина

62

Ли Пън

преди 4 години

В къщи нямам нищо американско

61

Гочо

преди 4 години

До българин 62,разбираме те, айде люскай ракия сега и продължавай да мичтаиш...

60

българин

преди 4 години

Срещу Русия..".Авиационни удари" Няма как да минат както в малките държавички беше до сега включително и Сърбия! Такива мощни заглушители на електроника и компщтри ,каквито са в самолетите имат руснаците.Та ще падат "Ефчетата" като гнили круши още щом се насочат към руската граница!-:) Не пробиваеми са разберете го!

59

Анонимен

преди 4 години

До Гледна точкаТи може да искаш много неща, хората по принцип искат какво ли не. Но не става така както те искат. Но продължавай да искаш.

58

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТова може да се уреди. Както е тръгнало НАТО да използва България за пушечно месо, въпросът ти може да се реши от само себе си, много е вероятно да долети до теб нещо руско. Но проблемът тогава е, че няма да имаш вече нито къща, нито и теб няма да те има и нищо няма да ти трябва - нито руско нито американско.