97

Анонимен

преди 4 години

НАТО обсъжда заплаха, а в Европа обезпокоени от ядрената надпревара м/у РФ и USA. Та Европа уж в НАТО, но ги е страх от друго, а не че РФ ще ги напада...

96

Хм

преди 4 години

А кой първи разположи ПРО-то в Румъния и Полша?Добре известно е,че тия установки могат да изстрелват и нападателни ракети!

95

КуКлус

преди 4 години

хАмериканците са едно към едно като телефонните измамници ....говорят ти глупости само и само да се стреснеш и да им повярваш ! Русия ще унищожи Европа - Бабо дай си парите че измамници ще ти ги вземат дай на нас да ни помогнеш да ги заловим !

94

Анонимен

преди 4 години

"Америка стана жертва на собственният капитализъм, бюрокрация и джендърдизъ. Единственната държава дето няма бързи влакове.. Аборигени.. И това защото самите те си го направиха всичко да е скъпо... Китай може да са сякви комунисти и тн но там нещата се случват и с ударна бързина.. Докато някой *** размърда една практика за мост, Китай е направила влак стрела Бейжин-Шанхай..." американците летят със самолети бе Гaньо за какво са им бързи влакове

93

Анонимен

преди 4 години

американците са традиционалисти за какво са им влакове стрели и технологии - те не обичат да вървят срещу природата

92

Анонимен

преди 4 години

"Министърът на отбраната на Люксембург..."Това звучи като виц.

91

Дони

преди 4 години

Ако недай си боже Тръмп нападне Иран.... Рисия Индия и Китай за 5 минути могат да заличът американският континент, един огромен кратер

90

Анонимен

преди 4 години

НАТО обсъжда това от как е създадено

89

Пууу

преди 4 години

Айде пак цирк, да замажат очите на овцете с театър. Да дъвчат тревата и да спорят мечката или вълка ще ги изяде. Как сте толкоз зле не знам.

88

Иван

преди 4 години

Кой е НАТО? Америка... Америка неще никой да развива нищо, за да са над всички. Ами светъ е колело, Америка стана жертва на собственният капитализъм, бюрокрация и джендърдизъ. Единственната държава дето няма бързи влакове.. Аборигени.. И това защото самите те си го направиха всичко да е скъпо... Китай може да са сякви комунисти и тн но там нещата се случват и с ударна бързина.. Докато някой *** размърда една практика за мост, Китай е направила влак стрела Бейжин-Шанхай...

87

Анонимен

преди 4 години

Айде сега, Европа може да се "защити" много лесно от Русия. Просто трябва да се изтеглят оръжията, насочени срещу Русия и всичко ще е наред, но няма да го направят, слушат САЩ. Добре, че на Путин нервите са му железни, не знам на следващия какви ще бъдат...

86

САТАНА2...

преди 4 години

...няма аналог! Няма и какво да я спре! Не умувайте, а се договорете с руснаците, докато не е станало прекалено късно! Мисля че търпението на Путин доста се поизчерпа, а с Европа и САЩ за 24 часа може да бъде приключено, дори без ответен удар. Доставката със САТАНА2 е твърде точна, бърза и съответно безответна. Тук трябва разум и способност за договорка и премерени отстъпки и от двата блока, за да има мир за всички. и допустими отстъпки овреме.

85

ХХХ

преди 4 години

Да защити Европа от какво ? Европа има нужда да изсели малко останалите джихадисти от ИДИЛ населили Европа по заповед на САЩ ! Русия иска да превземе Европа ли не разбирам ?

84

Анонимен

преди 4 години

МИ да излизат от НАТО и да си гледат живота.Какво има да се драчат с руснаците. А щатите ако искат да воюват с Русия, да го правят през Японя.

83

Анонимен

преди 4 години

ЗАСЕГА СА В ПОЛОЖЕНИЕ ,СЪС СМЪКНАТИ *** . ПРОСТО БЯХА ПАРАЛИЗИРАНИ ОТ СУПЕР ТЕХОЛОГИИТЕ НА РУСИЯ .КАКВО ТИ СПИРАНЕ ?

82

Анонимен

преди 4 години

Иран е мюcли страна и аз много нямам вяра на мюcлита с ядpeни оръжия. Добре ще е САЩ да им свият перките, най-добре е това да стане мирно и тихо, без жертви.

81

Анонимен

преди 4 години

Цялата тази поредна ФАШ-агска поврътня не е предназначена да накара руснаците да им "клекнат",(защото това хептен няма да стане),А ДА НАКАРАТ ФАШ-агските СЛУГИ ,МЕЖДУ КОИТО И НИЕ,ДА ИМ КУПУВАТ ВСЯКАКВА ВОЕННА ШИРПОТРЕБА,НАРЕЧЕНА ЗА "БЛАГОЗВУЧИЕ",ОРЪЖИЕ!

80

българин

преди 4 години

До "Гочо" "Гоченце" Аз ще си легна и без да съм пил "ракия"! -:) Но с твоите 20 ненавършени годинки.Не значи че разбираш "политиката" на Американците. За да я вазбираш трябва и повечко да си живял! Знаеш ли кои бяха Генералните секретари на КПСС След Брежнев примерно? Едва ли! Е да чичко "гугъл" може да ти каже! -:) Андропов,Громико едва ли ти говорят нещо.Е да ти знаеш само ЕС и НАТО! "Демокрация" и Америка"!Американофилче достойно за съжаление си ти!-:) Даже и не го осъзнаваш.Поживей пък .

79

Анонимен

преди 4 години

Не мисля че Иран има някакъв шанс срещу САЩ. Ще страдат много ако не се вразумят и не си свият перките. И Ирак много се кокошиниха, и Либия, и Югославия..

78

БПФ

преди 4 години

Възпрете я с МИР !!! Русия не иска война, но ако бъде нападната, ще унищожи всеки агресор !!!