117

Анонимен

преди 4 години

Руснаците не са измислили нищо , вси4ко е кражба .

116

Руснака

преди 4 години

Каква заплаха бре, гейчета...Велика Русия няма да напада никои...Освен ако не я нападнат, тогава горко им на тези нападатели...Слава на Русия, слава на Путин...

115

Анонимен

преди 4 години

На 3 март 1918 я помним как я завърши на колене то слет това и русия нямаше ...

114

НЕПУКИСТА

преди 4 години

СНИМАЛИ ЕДИН СЪМОЛЕТЕН ДВИГАТЕЛ И РУСКИТЕ *** ПОЧНАХА ДА СЪНУВАТ НЕКВИ ФАНТАСТИЧНИ РАКЕТИ.колко прости хора имало на точ свят!!!!!!!!!!!

113

а

преди 4 години

Освен малките ракетки има и ИСБМ (междуконтинентални, пращаш от пенсилвания, а идва директно в дома ти), така че ... Иначе ако има ядрена война, първата цел ще е АЕЦ-а, западна българия я пиши бегала в такъв случай, както и едно 60% от света.

112

Анонимен

преди 4 години

Че каква ракетна заплаха откъм Русия. Нали са изостанали откъде да имат ракети?

111

Ха-ха

преди 4 години

Тово си е нагло. Да си измисляш проблем и да почваш серизно да му вярваш и работиш по него! Лейтенант Грубер поне се чудеше само къде да паркира малкия си танк :)

110

Анонимен

преди 4 години

"Американски и британски разузнавателни данни показват..." - е, ми знаем какво показаха няколко пъти тези велики "разузнавачи"!

109

Боби

преди 4 години

1. САЩ излезе от договора ДРСМО2. ДРСМО е договор между САЩ и СССР/РФ - НАТО просто няма юрисдикция3. Все едно НАТО да осъди Китай че има балистични ядрени противокорабни ракети ДФ-214. В Европа САЩ ще раположи ядрени ракети не РФ

108

Българин

преди 4 години

Ама Русия никога не напада първа. Русия войни не започва. Само ги завършва.

107

Стамат

преди 4 години

сатаНАТО пръска всички "доброволни" страни-членки е отрова от небето всеки ден!Просто погледнете нагоре. Вече сатаната не се крие.

106

Анонимен

преди 4 години

Другарю, хващай си пътя завашингтон овреме. После течакат неприятности

105

Анонимен

преди 4 години

Ес трябва да се разграничи от сащ.Заплаха за ес от Русия няма. Заплахаима и трябва да има за сащ -- те савраговете. сащ трябва да бъдатунищожени.

104

Рицар без топки

преди 4 години

Ами разпуснете НАТО, приемете Русия в ЕС и ще си решите проблема ***.

103

Щирлиц

преди 4 години

Такава заплаха няма,единствената заплаха е самото НАТО,което се чуди къде да разпали нов военен конфликт.

102

пехотинец

преди 4 години

Има само един изход! Незабавен решителен и апокалиптичен ядрен удар на Европа срещу варварска Русия. След туй мирът ще го пребъде.

101

SS

преди 4 години

май на натовците не е ясно, че Москва НЯМА да унищожи ракетите си.А смехотворният "вариант с полети на изтребители F-16 и бомбардировачи B-52, способни да носят ядрено оръжие, и дислокацията на морско базираните ракетни системи" е много удобен - така с една бърза ракета руските военни ще омитат всичко на куп на който и да е самолетоносач или кораб... Това си е направо промоционална оферта

100

Анонимен

преди 4 години

"Проблема на Америка обаче е.Че Тя нищо почти не произвежда!"Как да не произвежда - в супермаркета бирата емриканска, млякото американско, коли си произвеждат за тях, всичко си произвеждат. Не като в БГ доматите тypски, чесъна китайски, бирата холандска

99

Анонимен

преди 4 години

Няма такива ракети опасни. Всичко е игра на блъфове и да се купуват оръжия. Нито Русия, ще стреля в Европа, нито Европа ще стреля по Русия.

98

българин

преди 4 години

Политиката на Америка,вече 30 години е.Да завладеят Цял свят икономически.Нещо което една Европейска държава като Германия Не направи.А тръгна да превзема територии и народи чрез безсмислена война! Една кадърна и техническа нация като немската.Да беше завладяла цял свят икономически! Немско качество! -:) Перфектно е! Обичам и карам само немски автомобили! Проблема на Америка обаче е.Че Тя нищо почти не произвежда! А търгува в ОФИСИ по цял свят.Продавайки ЧУЖДИ СТОКИ! Е няма как да е 1 ва! -:)