57

Анонимен

преди 4 години

Само глупости от нато ако няма конфликт оръжие да се произвежда няма и бизнес, а руснаците само за изненадваща ракетна атака на Европа мислят.

56

Анонимен

преди 4 години

Пътят е равен на скоростта по времето. Следователно приятели мои, за да получим времето за което долита ракетката със скорост над mach 10 от Калининград до Берлин или централата на НАТО в Брюксел трябва да разделим пътя на скоростта. Елементарно, нали приятели мои!

55

Анонимен

преди 4 години

Предлагам да започнат превентивно да бомбардират Русия. Сигурно ще помогне.

54

Гледна точка

преди 4 години

Ето на призива: МИР МИР И САМО МИР! алкашите слагат минуси!Значи искат война и още повече, че на коментар по-долу-"пускай атома Владимире", е събрал толкова плюсове! Вижда се кой е агресора!

53

Анонимен

преди 4 години

Как...как.......НИКАК!!!!!!

52

Анонимен

преди 4 години

вкъщи нямам нищо руско

51

Анонимен

преди 4 години

До Гледна точкаВойната е бащата на всичко.

50

Victimized

преди 4 години

ОТАН могат да посрещнат руската ракетна заплаха надупени със смъкнати ***, и два три тира с памперси за генералите.

49

ОНЗИ

преди 4 години

Ами тези напарфюмирани дупе...нца ще ядат хурката в случай на ситуация. РУСИЯ Е ГАРАНТ НА ВСИЧКО - И ОНЕЗИ ОТ ЕВРОПА И АМЕРИКА ГО ЗНАЯТ И МНОГО ВНИМАВАТ !!!

48

Анонимен

преди 4 години

Евро-ейските *** управляваще ЕС са толкова безграбначни, че не могат да откажат на САЩ да приемат ядрените им ракети срещу Русия.Трябва да ви е ясно едно нещо! Американски ракети разположени в Румъния, Полша и Прибалтика, ще имат поретно време до Москва и Санктпетербург 3-10 минути. Това означава, че решението за ответен удар ще се взима автоматично от компютър без политическото ръководство. Една грешка - край с Европа.Ако евро-ейците не излязат на протест, значи им е време да ***.

47

българин

преди 4 години

Америка и НАТО голите членки..СА НА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ ВЪВ ВОЕННОТО ДЕЛО ОТ РУСИЯ!-:) Разберете го най после! 150 милионно население РОДОЛЮБЦИ НЕ СА СПИРАЛИ ДА СЕ РАЗВИВАТ ! И сега Америка да "обвинява" Русия Че е силнаи има оръжие всякакво и Америка иска Тя да се разоръжи.. Си е наглост както и да го погледнеш! Стойте си в Америка янки! Там ви е местото при кравите! Освен от *** от друго не разбирате! Тръгнете ли.Русия ще ви гони до в" къщи" както Германия! -:) Не го забравайте!

46

Гледна точка

преди 4 години

МИР МИР И САМО МИР, ТОВА Е!И ДОКАТО СССР ВЪЗПРИЕМА ВСИЧКО ЗА ЗАПЛАХА ТОЗИ МИР Е ПОСТАВЕН НА КАРТА! МИР МИР И САМО МИР!

45

Анонимен

преди 4 години

До българинКакво ЕС без НАТО? Никой не иска България в ЕС, това ни го показаха ясно, къде ще им се бутаме като не ни искат и ни презират, за тях сме долно качество хора, слуги, славяни - slaves. Взеха ни само защото САЩ искаше да сме в НАТО за пушечно месо срещу Русия, а ЕС върви с НАТО.

44

Пешо

преди 4 години

Пускат партенки и фалшиви новини от НАТО, за да имат повод да получават още пари, да строят бази и да им работи военно-промишления комплекс. За никаква ядрена безопасност не става дума. За пари и влияние е цялата работа.Русия отдавна е записала във военната си доктрина, че би използвала ядрено оръжие само в два случая:1. Ако друга страна първа я атакува с такова.2. Ако бъде поставен под въпрос съществуването на държавата им.

43

Да Да

преди 4 години

Да НАЦВЪКАТ още АМЕРИКАНСКИ БАЗИ в Европа и да не задават въпроса:Кой ми С.. в гащите. Да си правят базите в САЩ и да вървят НА ...М.........

42

Анонимен

преди 4 години

Въпросът не е как, а колко. На всичко се намира някак решения, в случая въпросите са два - колко и колко. Нещата вървят към поне няколко трилиона и над 10 години, а дотогава Русия ще буде много по-напред, и ще вадят още трилиони.

41

българин

преди 4 години

Съвземи се вече бе българино! Какво НАТО? ЕС ДА! Европейска организация си е.Но НАТО си е Американско! След краха на бившият соц лагер.Америка предложи да ни "пази"! И с по една шепа "демократи" неуспели комунисти лапнаха въдицата! Днес 30 г по късно.Един континент "пази" друг такъв! От кого?Америка НИ КОНТРОЛИРА! ТЯ НИКОГО НЕ ПАЗИ! Слабо въоръжени са "армийките" на голите "членки" наАмериканското НАТО!-:) Пушечно месо! Европейска армия ни е нужна! А не Европа да работи ЗА АМЕРИКАНСКИТЕ ИНТЕРЕСИ

40

Гледна точка

преди 4 години

НАТО обсъжда: Как да ВЪЗПРЕ новата ракетна заплаха откъм Русия?Това значи, че НАТО заема ОТБРАНИТЕЛНА, а не нападателна позиция. Ако беше:"НАТО обсъжда: Как да удари Русия?", тогава нещата придобиват апокалипстичен характер за всички! Това е в приоритетите на жужанка.

39

До 32

преди 4 години

Дори и да знам,че ще отида в Рая,при един световен ядрен конфликт,не искам да е по този начин,ве глупаче.

38

Анонимен

преди 4 години

При евентуална война НИЩО няма да спаси Европа. Въпроса е как да не стигне до америка. Щяли да от говорят и на Китай. Смешковци.