137

българин

преди 4 години

До 45..Едва ли ще ме прочетеш.Вече публикацията е стара уви -:) Много се радвам че си прозрял истината! Много млади хора повтарят " ЕС НАТО"! Ами разберете го бе деца.Обяснявам ви го веднага.Това са 2 различни и напълно НЕСЪВМЕСТИМИ организации! ЕС е Европейско звено за Което аз самият лобирам да сме там! И следващата несъвместимост с ЕС ..НАТО.Това е Американски военен блок.Вие не знаете но аз знам как се"боричкаха"със СССР! Нато КОНТРОЛИРА ЕВРОПА! То никого не пази! ИСКА ДА КОНТРОЛИРА ВСИЧКИ

136

джо

преди 4 години

Кой нарушава договорите не знаем.Но Поляците и Румъния са на мушка, понеже се правят на мушмороци и се хванаха да строят противоракетен щит от ИРАНСКАТА ЗАПЛАХА. Трябва да си куку за да се хванеш на тая песен.Ако искаме да влезем в тяхната компания,Пасито и Плевнелиев да измолят от шефовете си една батарея и сме смъртници"камикадзета". Не дай боже да стане някаква грешка ,даже няма да разберем какво става.

135

ПроСоТо

преди 4 години

До dddако позволиш,едно малко уточнение:-БЕСНИТЕ не да за това,Русия да я нема!..Напротив,те бленуват в сънищата си тя (Русията) да си е там,но ТЕ (БЕСНИТЕ) да "колят и бесят" на тая територия....и руския мужик да им е подвластен и да копа в унес подземните богатства на тая страна,сервирайки ги в краката на мераклиите.Това е!..Иначе на нито един от натовските бабаити НЕ му се живее в суровата руска тундра..

134

ddd

преди 4 години

Натовската агресия спрямо Русия става все по-нагла.Ако може Русия да я няма за Вас е най-добре.Омръзнахте и отвратихте всички здравомислещи хора.Седнете си на *** и не дразнете руснаците, защото номера няма да ви мине!

133

НАЙ-

преди 4 години

мощният ракетен двигател на САЩ е 2/два/ пъти по- тежък и с 4/четири/ пъти по-малка тяга от руския двигател Р180, разработен по съветско време. Въпреки, че руснаците им дадоха лиценз за производство, американците още не могат да го направят.

132

чичо Гошо

преди 4 години

Как да възпре руснаците?Ами много лесно,да си приберат добитъка дето са го пръснали из цял свят и да се махат заедно с оръжията си обратно там откъдето са дошли.

131

защо

преди 4 години

Щом министърът на отбраната на Люксембург КАЗА, няма какво да му мислим. Да му мисли Русия!!

130

Анонимен

преди 4 години

Спрете да настъпвате към границите на Русия и считайте въпросът ви за решен.

129

Анонимен

преди 4 години

А бе, руската армия е била и в Париж, и в Берлин. Може пак да отиде, не се знае.

128

Анонимен

преди 4 години

Малко по-късно пък Царство България взе че капитулира, та Англия, Франция и САЩ ни го навряха до сливиците с Ньойския договор.

127

Анонимен

преди 4 години

До БългаринА да те питам как завърши войната с Япония 1905г?С Афганистан как завърши?

126

Анонимен

преди 4 години

Ние ще имаме осем самолета, така че това не се отнася за нас. Нашата сигурност е подсигурена.

125

Ти не си българин

преди 4 години

До БългаринАма Русия никога не напада първа. Русия войни не започва. Само ги завършва.Не, изобщо.Русия я нападат все на чужда територия.Ние я нападнахме в Добруджа 1916г.После русия завърши войната на 03.03.1918г като капитулира пред царство България.

124

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 121Че каква ракетна заплаха откъм Русия. Нали са изостанали откъде да имат ракети?Точно така!Изостанали са и нямат ракети.Имат някакви, които са пред бракуване, но това е чудесен повод ЕС и САЩ да увеличат разходите за отбрана и рашка да стане още по-жалка в сравнение с тях.Кой каквото прави, на себе си го прави.

123

USA 8> EC

преди 4 години

Европа да създаде собствена армия,тогава ще са други нещата..

122

Малееей, това ли е

преди 4 години

НАТО, с ци..гански каруци си носят ракетите? Направо да ги носят за скрап!

121

Сс

преди 4 години

Накрая ще си го намерят което търсят

120

пецата

преди 4 години

Русия в ес и сащ са чао , тогава ще настъпи златния век за европа

119

Анонимен

преди 4 години

До ТонкатаС тия десетки хиления в поста ти, вече е съвсем сигурно, че се нуждаеш от по-силни лекарства... Не че и без тях не е ясно

118

Анонимен

преди 4 години

До Руснака - Твоята русия е Велика , колкото е велик там онзи , Гея в Мавзолея .