79

точка

преди 4 години

Достатъчни са две партии.Консерватори и либерали.Да се редуват в управлението според волята на гласуващите след представяне на програмите им за управление на страната..Всякакви други са излишен пълнеж от тунеядци.Никакви държавни субсидии.Да се издържат от членския си внос.

78

Анонимен

преди 4 години

Радикалното решаване на проблема с "партийните субсидии" е ПРЕМАХВАНЕ НА ЦЯЛАТА ПАРТИЙНА СИСТЕМА!Просто е!Остава аборигенопланктонът да го проумее,да излезе на улиците и измете цялата партийна мафия!А СЛЕД ТОВА,ДА СЕ ЗАЕМЕ СЪС СОБСТВЕНОТО СИ САМОУПРАВЛЕНИЕ,без посредничеството на партийната мафия!Струва ви се невъзможно ли?А как е съществувал Света до появяване на Партийната система- някъде,преди около 2,5 века?!И един пример как да стане това,в dimat.blog.bg!Четете,мислете,действайте!

77

Анонимен

преди 4 години

Дали ще оцелеят партиите с левче субсидия си е изцяло техен проблем. Да си искат повече пари от членовете и тези, които назначават на бюджетни служби. "Борбата" в България сега не е между партии и хора, тя е между зависими от службите за сигурност, като министър председателя, и останалите 70 %, които си показаха средния пръст на последните евроизбори.

76

Пенсионер

преди 4 години

Е,ако за тях левчето е от значение за оцеляването им,харно,ама нас да не ни закачат ! Все пак мисля,че на тях не им трябват субсидии - та повечето особено в БСП са милионери ?! Ами да се бръкнат в джобчетата си и да се спонсорират ! Да седнат и да мислят как ПО ЧЕСТЕН НАЧИН да си набавят средства,щом са им необходими ! А и хич да ги няма - лошо няма!Ако си помисли човек само се плюят и храчат едни други и всяка партия била най-добрата ,а те В СЪЩНОСТ СА ОТ " ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ" - мижи да те лажем

75

Анонимен

преди 4 години

Среден пръст от всеки негласувал. 70 % са това, а не 7 %. Партиите предлагали по лев на глас. На следващите избори ще получат около 80 % средни пръсти. От ГОЛЕМИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД. В тази страна няма прости хора, които да гласуват за политически трупове и мошеници.

74

Анонимен

преди 4 години

Тежко и горко на народ, който играе на сватбата на ГЕРБ с ДПСГЕРБ и ДПС се разбраха за партийната субсидия. Хем ще е един лев, както искат хората на Борисов, хем даренията за партиите ще са без ограничения - както си пожела, както пожелаха Пеевски и Доган. Това е важната новина от 19 юни, 2019 г. Това, дето всички го усещаха отдавна, се каза днес гласно и показа гнусно. Затова, недраги българи, се налага да припомня някои нещица от злощастната ни история.

73

Анонимен

преди 4 години

Партиите трябва да се издържат от членски внос на електоратът си, никаква държавна субсидия, аз като не членувам в никаква партия, защо трябва де факто от мои внесени пари като данъци например да издържам партии ? А смешникът Горанов е за затвора, как като отпуска горницата не разбра, че законът не е съвършен и да спре "надбавките",а когато тези пари излезнаха на "светло" тогава разбра и се оправда със закона ? Никога няма да гласувам в тази ***, защото не искам гласът ми да бъде "осребрен" !

72

V

преди 4 години

Партиите това са мафии .Те не са нужни на ,,партийния живот,, Важни са само хората с идеи ,а точно техния глас не може да се чуе от ,,ПАРТИИТЕ,, Хората не могат въобще да се кандидатират ,ако не са от някоя мафия. А нали за това свалихме комунизма .Трябват мажоритарни избори ,и тогава няма да има смисъл от партии и рекети ,защото на изборите няма да се явяват партии а хора с идеи

71

Анонимен

преди 4 години

Бяха истински партийци, и стояха в партиите за да устояват идеите си, те нямаше да обърнат внимание на такъв нищожен въпрос като субсидиите. Но те са в политиката да се облагодетелстват и затова е това пищене.

70

Джедай Мастър

преди 4 години

Като не оцелеят голям праз. И без това всички са крадливи корумпета.

69

Анонимен

преди 4 години

Прогресивно подоходно облагане и... Горанов в затвора

68

Анонимен

преди 4 години

Чрез естествения отбор оцеляват *** и плъховете.

67

Анонимен

преди 4 години

Силните и идейни партии ще оцелеят, слабите ще изчезнат. Естествен отбор. Същият, който защитават и прилагат на българите от години. Ореваха орталъците заради изгубените изгоди, а народеца обрекоха на геноцид - как да им съчувстваш, като всеки е наясно, че самото партийно членство е бизнес.

66

Анонимен

преди 4 години

Сега не са ли в криминалния сектор?!

65

Анонимен

преди 4 години

Абсолютно сигурно е, че решението за субсидиите е резултат от падението на ГЕРБ в отминалите избори. Страх, паника и блокаж.На мен лично ми блокираха възможността да пиша коментари в местния новинарски сайт. Единственото, което предизвикват, в презрение.

64

Анонимен

преди 4 години

Права беше Корнелия Нинова за безсмислието от седенето в парламента. Старата песен на нов глас - няма какво да се дискутира. Претенции за демократичност. А всъщност си е диктат, както впрочем е преценката за Бойко Борисов в немските медии. Но той не разбира немски, а и едва ли знае какво говорят за него официални лица.

63

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ не могат да намерят хора, които да са добре професионално подготвени и да са съгласни да работят за тях.

62

Анонимен

преди 4 години

В цялата държава без изключение всичко се налага с извиване на ръце и унижение. Оцеляват ***.

61

Приятел

преди 4 години

Не мога да си представя как някой честен работодател ще си задели от печалбата, и ще я даде на едни напълно ненужни измамници.Вместо да инвестира в машини и в служители ,някой ще седне да храни някаква си партийна номенклатура.От цялата работа печелят само Шайката ,тъй като нейните членове от т.н. Чиновническа партия ,се субсидират директно от властта.Не познавам нито един гербераст ,който да не е на държавната хранилка.Нито един.

60

Анонимен

преди 4 години

Нещо се мъти, ясно е. Патериците на ГЕРБ в парламента избягват говорене, което не е присъщо за никой от тях.