39

Анонимен

преди 4 години

Партиите нямат нужда от пари. Членуващите да плащат членски внос. За всичко останало, ако е стойностно и полезно, ще ни уведомяват медиите.

38

К. К.

преди 4 години

Ако се изкушат да крадат урбулешки, за какво им плащаме четирицифрени заплати на МВР, следствие и прокуратура? Време е вече котките да почнат да ловят мишките, а не да се сдружават с тях и да делят откраднатото... Специализираната прокуратура ми вдъхва голямо доверие напоследък...

37

Другия с коня

преди 4 години

Вместо да се занимават с. ПОЛИТИка.'.Да откриват нови работни места с Бизнес като са толкова Умни и Патриотични...Ако не са ще работят при нас на 790лева стартова....Като Всички....после с 300лева пенсия и така.....Нула субсидия...

36

Те и ония

преди 4 години

11 лв. можеха да не вземат нали си крадат и рекетират фирми законно. Само за ония извън парламента има значение, но май се оказа че техните гласове са спонсорирали големите.

35

Анонимен

преди 4 години

"Ще отидат ли партиите в криминалния сектор"?А сега къде са?

34

всички

преди 4 години

патриций приличат на прасета

33

алоу,

преди 4 години

партиите са дружества с идеална цел, издържащи се от членски внос! Да си създадат членове! Ама щели да им плащат олигарси... Оправдания! Който дава нерегламентирани пари - в затвора! Ъ+Толкова фасулски лесно е!

32

Анонимен

преди 4 години

Със сигурност ГЕРБ ще оцелее,защото за тях държавата им е като бащиния.Колкото си искат-толкова си цоцат.

31

Анонимен

преди 4 години

ПУКА МИ...

30

Анонимен

преди 4 години

По-важният въпрос е ще оцелеят ли българите с тези партии?

29

ще

преди 4 години

изскуба бъзето ,че ще вземат по 1лев

28

уйкиното Горкановче

преди 4 години

Тук мильонче,там мильонче-цял букет ще набера.И на моя Баце,аз ще да го занеса...

27

Анонимен

преди 4 години

Ще бъдат смазани малките партии,които не управляват и които най-малко имат вина за лошото управление на страната.

26

Анонимен

преди 4 години

Ще оцелеят големите партии,а малките партии ще бъдат смазани и ще се увеличи безработицата и емиграцията,ако нямат субсидии.

25

Анонимен

преди 4 години

25 - нали целта на намаляването на тези субсидии е да има "пречистване"? никакво пречистване няма да има ако се направи просто смъкване надолу, без да се търси нов модел на финансиране. Просто ще се увеличат зависимостите от олигарсите, а малката опозиция, на Христо Иванов и АБв която не получава достатъчно финансиране ще бъде задушена, докато големите партии и "бизнес" партиите тип Марешки и Валери Симеонов ще оцелеят.

24

Анонимен

преди 4 години

В САЩ има нула лева субсии, и Хилъри Клинтън получи 1,7 МИЛАРДА от шейха на Саудитск арабия за кампанията си. Нали се сещате как щеше да тръгне да воюва с тази държава?В края на мандата си Обама поиска от Конгреса за заклейми - само да заклейми - Саудитска Арабия като терористична държава. Знаете ли колко гласа получи? ТРИ. ОТ ЦЕЛИЯТ КОНГРЕС. ВСИЧКИ ПОЛУЧВАТ ПАРИ ОТ ШЕЙХОВЕТЕ. И после се чудим как се появиха Осама и ИД.

23

Shark

преди 4 години

До 19. Това и сега се случва. Ти вярваш ли че олигарсите с парите ще оставят някой ей така да решава кой да бъде министър. Само че не знаеш, затова вярваш че сега не е така. Да, ама е така!

22

Щерю

преди 4 години

Ха сега и депутатите на минимална месечна заплата...

21

Анонимен

преди 4 години

Дори сега някои от малките партии направо сега гавреха с тях. Какво можеха да направят с 24 000 лева? Плащаш си наема отиваш един път в Кюстендил, явяваш се един път в БТВ и парите свършват.По-скоро може да се помисли, системата да е непропорционална - малките партии за получават 8 лева за глас, а големите - по 4. Те са получили повече гласове и не би трябвало да се притесняват.

20

Край

преди 4 години

Много хубаво вият партизани/телевизии/социолози.Нали тези парички те ги папкат.НУЛА лева субсидии. Няма какво да ми се рекламират партиите - всичките хубавини им знам до болка.