99

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 100: И какво значи пряка демокрация? Имаш ли на престава как се ръководи вържава с пряка демокрация. Като дойде реч да се дават идеи, всякакви неграмотници са първи да дават идеи.

98

Нищо ново

преди 4 години

До монархо-комунисти: E, ГЕРБ няма да останат без пари, на това ли да се радваме. БСП нямало да правят това и онова, защото няма да имат пари. Това ли е целта на тези манипулации?

97

Анонимен

преди 4 години

Решението е в пряката демокрация и истината! Затрупаха ни, отровиха ни с лъжи!Искат си парите и срам нямат, че срещу НАШИТЕ пари устройват СОБСТВЕНОТО си добруване! А народа изчезва в мизерията, гарантирана от уж управлението...Проклети да са всичките!

96

Гео Милев "Септ

преди 4 години

По небесните мостовевисоки без крайс въжета и лостовеще снемем блажения райдолувърху печалнияв кърви облянияземен шар.Всичко писано от философи,поети -ще се сбъдне!Без бог! без господар!Септември ще бъде май.Човешкия животще бъде един безконечен възход -нагоре! нагоре!Земятащебъдерай -ще бъде!

95

монархо-комунисти

преди 4 години

Няма вече БСП да купува ци гански гласове, няма Нинова да играе гюбеци на Бузлуджа, няма да има кебапчета за неграмотни хора ,няма да могат да плащат с нашите пари гаранцията на такива като Йончева, няма да плащат защитата на кмета -пед офил от пазарджишко.

94

Драго С

преди 4 години

Оня ден наредихме на нашите партньори -синдикат Защита да направят протест против Правителството и цените на горивата. Сега кой ще им плати. Ние фалирахме като партия .

93

Анонимен

преди 4 години

Ами и така са много някои знае ли колко са на партийна ясла

92

емигрант

преди 4 години

Дали щели да оцелеят партиите? Че какво ме интересува. Ще се научат да оцеляват, както обикновенните хора.Ако престъпят закончето ...тъководителите им -в затворчето.Там ще научат още повече за живота...

91

seira

преди 4 години

ВЪПРОСЪТ НЕ Е ДАЛИ, ДА ИМАСУБСИДИЯ ОТ 1 ЛЕВ ИЛИ ВЪОБЩЕ, ДА НЯМА СУБСИДИЯ!ВЪПРОСЪТ Е ДАЛИ, ДА ИМА ДЕМОКРАЦИЯ И НАЙ-БЕДНИЯ БЪЛГАРИН, ДА ИМА СВОБОДНАТА ВОЛЯ И ФИНАНСОВАТА ВЪЗМОЖНОСТ, ДА ИЗРАЗЯВА И УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТАИЛИДА ИМА ДИКТАТУРА, НА ТЕЗИ, КОИТО ИСКАТ ДА НАЛОЖАТ НАСИЛА СВОЕТО УПРАВЛЕНИЕ НА ДЪРЖАВАТА, ИЗПОЛЗВАЙКИ ВЛАСТТА НА ПАРИТЕ!ЦЕЛТА Е ЯСНА.ЛЪЖЕЙКИ НАРОДА, ЧРЕЗ ЛИКВИДАЦИЯТА НА СУБСИДИИТЕ, ИКОНОМИЧЕСКИ, ДА БЪДЕ ЛИШЕН СУВЕРЕНА (НАРОДА) ОТ ВЛАСТТА, ДАДЕНА МУ ПО КОНСТИТУЦИЯ!НАРОДЕ!!!!!

90

Анонимен

преди 4 години

Учиндолския чалгар прекара всичките си фенове,които естествено не блестят с особени умствени възможности или интелектуален капацитет,щом се водят по акъла му и се радват на измислени референдумчета!

89

Анонимен

преди 4 години

Хайде да размишляваме на глас. Най-много пари има управляващата партия. Дори и без доказване на произхода им на всички е ясно откъде извира чудодейното изворче. Хайде сега да си представим наново ситуацията - БСП ще остане без пари, което означава че няма да се бръкне да купува кафяви гласове. *** гласове ще се струпат пред офиса на управляващата партия с надпис в ръцете: "ДАй"! Дай, дай, ама управляващите не дават, а взимат! Лавина, брато! Лавина ви очаква!

88

Менда

преди 4 години

Обявявям официалния фалитна България при третото правителство на мутрата от Банкя Бойко Методиев. Да ме прощана Цвета Караянчева, но няма пари за заплати на депутатите от Герб. За тези от БСП и ДПС има.

87

Пян_Гъ

преди 4 години

Аве, *** мааму ***, Слави, а ба я излиез по БТВи-ту, па да обясниш на теа от БСПие-ту - оти направи таа врътка с рифирендумЪТ, кой ти плати, що тогава с черни дреи, намръщени обяснявахте как тези изиедници крадат народа... КЪДЕ СИ СЛАВИ, МАО-УМНИКО, НЕ СЕ КРИЙ, ИЗЛЕЗ!!!

86

БСП са гад.ини

преди 4 години

А бе, Божанков, че вие сте си смачкани по-принцип. Мрънкате за субсидията, за да плащате на червен колю за фалшивите му проучвания.

85

petarziz

преди 4 години

200 лева пенсия ще оцелеят ли пенсионерите нашите бащи и маики които благодрение на спестовноста си ни дадоха образование това се питам аз а за лоените топки през оная работа мие защото и на тях им е през оная работа за нас

84

Анонимен

преди 4 години

Те, партиите и сега са си в криминалния сектор. Със субсидия от по левче ще станат още по-климинални престъпници. Все пак, за това си има МВР-та и други служби за сигурност в страната. Да си ги търсят престъпниците, нали получаватзаплати за работата. Между другото, изобщо не ме интересуват партиите, политиците и техните лидери. Важни са 70 % средни пръсти, показани им от ГОЛЕМИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД, не от мен. Аз гласувах все пак, въпреки нежеланието си.

83

Българин!

преди 4 години

Цоциалистите от БСП за пореден път се доказаха като алчни и ненаситни га-дини! Ама как щяло да оцелее БСП с един лев на глас тоест с няколкостотин хиляди лева на година! А как оцелява един български пенсионер с 200 лева на месец тоест с 2500 лева на година?!?

82

Анонимен

преди 4 години

Целта е,с малките субсидии да се унищожат малките партии,които не са на хранилка на олигарси или чужденци,ще изчезнат партии като патриотите,зелените, Атака,социалистически,демократични и други партии.

81

Пян_Гъ

преди 4 години

Партиите да не живеят на гърба на народа - ФОРМИРАНЕТО НА ПАРТИЯ Е ПРАВО, А НЕ ЗАДЪЛЖЕНИЕ НА ГРАЖДАНИТЕ, за да бъде финансирано от бюджета!!! Събират се няколко олигарха в зала с публика, обявяват създаването на партия на принципа на АД с различни по стойност/привилегии акции, желаещите си купуват, имат членски внос, печалба, управителни съвети и т.н. Всичко по закон - как болниците могат, те не могат? Защо трябва АЗ, КОЙТО НИКОГА НЕ СЪМ ГЛАСУВАЛ ЗА ЛЕВИ, ДА ИЗДЪРЖАМ С МОИТЕ ДАНЪЦИ БСП???

80

Анонимен

преди 4 години

Хак ви е на БСП! Защо ли? Защото когато СлТриф направиреферендума с въпроса за партийните субсидии, вие, мислейки, че ГЕРБ ще са против, потривахте доволно ръчички отстрани: "А сега да ги видим ГЕРБ как ще откажат "демократичното" искане на народа. Ще ги направим дар-пиран с помощта на Слави, баси кефа!" Да, ама ББ още тогава даде подрепа и Слави нещо позамлъкна, за да не хвали ГЕРБ (не беше такава поръчката). Ама да обясни сега на БСП/ДПС как ще се издържат, не да се крие като ...