119

въпрос

преди 4 години

В коалиция за България освен БСП има и още шест малки партии. Те също имат проценти от парламентарната субсидия. Цялата субсидия получава БСП, и трябва да я преразпределя. БСП е получавала по 13.25 лв. на глас. По колко лева е преразпределяла на коалиционните си партньори.

118

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ със сигурност ще оцелее.Те си имат държава-дойна крава.

117

чл.1 от К-ята гласи

преди 4 години

(1) България е република с парламентарно управление.(2) Цялата държавна власт произтича от народа. Тя се осъществява от него непосредствено и чрез органите, предвидени в тази Конституция.(3) Никоя част от народа, политическа партия или друга организация, държавна институция или отделна личност не може да си присвоява осъществяването на народния суверенитет./////Ако е истина ,че променят член първи от Конституцията,означава,че ликвидират държавата ни и я заграбват,народе,спиш ли?Протестира

116

чл.1 от К-ята гласи

преди 4 години

(1) България е република с парламентарно управление.(2) Цялата държавна власт произтича от народа. Тя се осъществява от него непосредствено и чрез органите, предвидени в тази Конституция. (3) Никоя част от народа, политическа партия или друга организация, държавна институция или отделна личност не може да си присвоява осъществяването на народния суверенитет.Чл. 2.(1) Република България е единна държава с местно самоуправление. В нея не се допускат автономни териториални образуван

115

Абсолютно вярно

преди 4 години

До Анонимен3минути реклама на една партия когато има избори - 120 000 лева наем на централа - поне 10 000 лева партийна телевизия - няколко милиона едно интервю по БНТ,БТВ, НОВА - 10 000да отидеш на среща с избиратели -заплата на шофьора -1000 леваотделно се заплаща хотел-120 лева на вечеротделно бензин,отделно-агитационни материали,плюс компютри,техника и всичко....вие убивате малките партии -АБВ,Възраждане,реформаторите,Атака,ВМРО,както и независими кандидати като Иванчева,Св.Витков и др

114

Анонимен

преди 4 години

Партиите станаха бизнес структури за усвояване на държавата. А когато са управляващи, са еднолични господари на парите. Така че да не ги мислим, ще се оправят.

113

Анонимен

преди 4 години

Да си организират бизнес и да печелят вместо по цял ден да седят на бюрата и да се чудят как да ни изпързалят.

112

Анонимен

преди 4 години

Много им е лев, откъде накъде ще харчат нашите пари

111

Анонимен

преди 4 години

Защо ни говорят глупости от БСП? Промениха закона за корпоративния данък заради една западноевропейска верига бензиностанции при Иван Костов. Пак при него в парламента бяха внесени от пет фирми куфарчета с дойче марки за спиране на предстоящи промени в закон! Един от БСП активистите в Бургас се изпусна пред камерите какъв е месечния принос на Бенчо Бенчев за тамошната каса на Партията. Някакви си 3 нули разлика от официалната инф. Банев каза какви пари е давал на БСП по времето на Добрев старши.

110

Анонимен

преди 4 години

Боли ме. Те отдавна са мафиотски структури.

109

Анонимен

преди 4 години

Вън мутрата от властта.Боже господи,ако те има,чуй молбите ни и го разкарвай.Защо трябва малкото време,което сме на земята да е пълен ад от такива сатани.

108

Анонимен

преди 4 години

Турция е обещала материална подкрепа на кака байка,затова са тез прегръдки с Доган и промяна на законодателството за писта от дарения безконтролни от олигарси и от чужбина...Волът рие,но всичко пада на шията му.Ще му се скъса червения конец на копитото.

107

Анонимен

преди 4 години

държавата не е длъжна да хрантути разните му там мързеливи и лъжливи партийки! да се хванат на работа, или да събират членски вноски да се издържат! бизнеса така или иначе отдавна си е напазарувал политици, така че спокойно ще оцелеят без проблем! ако партиите си изпълняват предизборните обещания, няма да имат проблем с избирателите! по важното е спестените пари да се насочат правилно - в образование, здравеопазване

106

отчаян

преди 4 години

Все си мисля, че по-зле няма накъде да става. Обаче не е така. Ето че има. Тоталитарното управление платено с парите на икономически субекти е още по-лош вариант. Балансът между интересите на държавата и народа от една страна и бизнеса от друга ще се изкриви съвсем в полза на корупцията.

105

Анонимен

преди 4 години

Накрая големите спонсори ще се насочат към трите големи партии - Герб, БСП, ДПС, и ще останат също бизнес партиите - НФСБ и Воля. всички други ке изпукат от глад.

104

Анонимен

преди 4 години

3 минути реклама на една партия когато има избори - 120 000 леванаем на централа - поне 10 000 левапартийна телевизия - няколко милионаедно интервю по БНТ, БТВ, НОВА - 10 000да отидеш на треща с избиратели -заплата на шофьора -1000 леваотделно се заплаща хотел -120 лева на вечеротделон бензиноотделно - агитационни материали, плюс компютри, техника и всичко....вие убивате малките партии - АБВ, Възраждане, реформаторите, Атака, ВМРО, както и независими кандидати като Иванчева и Св.Витков.

103

дидо

преди 4 години

и защо требва да оцелеят на гърбът на народа да си се издържат сами

102

seira

преди 4 години

ВНИМАНИЕ!ИЗВЪРШВА СЕ ЛИКВИДАЦИЯ НА ОСНОВАТА НА ДЕМОКРАЦИЯТА!ЦЕЛТА Е, ДА СЕ ИЗЗЕМЕ ВЛАСТТА ОТ НАРОДА И ДА СЕ ЗАГРАБИ ОТ ФИНАНСОВАТА ОЛИГАРХИЯ!ПРОМЕНЯ СЕ СМИСЪЛА И СЪДЪРЖАНИЕТО НА ЧЛ. 1 ОТ КОНСТИТУЦИЯТА!ИЗВЪРШВА СЕ ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ!НАРОДЕ, ПАК ЛИ ЩЕ ТЕ ИЗМАМЯТ?!

101

Анонимен

преди 4 години

Айде стига с на Слави популизмите, 11 лева на глас не са нищо при тая политическа активност и при това мижаво население. Давайте да го направим 1 лев да видите как гласът на олигарсите ще стане по-ценен от гласа на народа да ви видя Слави какви глупости ще ги измисли тогава. ГЕРБ имат от всичко най-много, и избиратели и олигарси и за това са единствените съгласни. БСП се дърпат, ама и техните олигарси не са малко. В крайна сметка ще оцелеят само ГЕРБ, БСП и ДПС и тогава ще забравите за Славчо.

100

Анонимен

преди 4 години

значи са готови да отидат в криминалния сектор,само и само да съществуват,ха,такива партии не ми трябват,всички партии независимо от големината им,трябва да имат еднакво ефирно време,за да ги чуе народа и да прецени,а не като сега да си го купуват и най-богатите, най-много да говорят.Закон да направят и всички по равно да чуваме и туй то,субсидии от 1 до 5 лв са приемливи,всичко друго е излишно