19

Анонимен

преди 4 години

едно интервю в БТВ/Нова - 10 000 леваЕдно пътуване с цел агитация из окръга сред избиратели - хотел - минимум 80 лева нас трая (по-вероятно 120) НА ДЕН. . ОТделно - храна, бензин, заплата на шофьор - най-малко 1000 леванаем за централа на партияподдържане на партийна телевизия - няколко милионаиздаване на голям вестник - няколкостин хиляди лева месечноиздаване на малък вестник от типа Новинар - поне двадесет-тридесет хиляди лева

18

Анонимен

преди 4 години

Нека допуснем, че утре станат нула лева субсидиите. Това отваря пътя за даренията. Когато Домусчиев и Валентин Златев дадат по сто милиона дарения на ГЕРБ утре те ще са в пълното си право да определят кой да е министър, на каков както и да напредят целият състав на депутатите. Същото ще стане и с другите партии - малките партии като деформаторите и АБВ просто ще умрат, и ще останат големи партии като ГЕРБ и БСП и явни олигархически партии като ВОЛЯ и ДПС.

17

Анонимен

преди 4 години

80 милиона - умножи го по 1 евро и ще видиш че получават 80 милиона евро под форма на субсидия всички депутати. Заплатите при тях са почти толкова колкото са при нас, най-много двойно да е.Сумата следав да е съразмерна с големината на държвата.Постоянно ревем, че депутатите са много са такава малка държава, а в същото време не се сещаме, че големите държави имат по-голям пазар и дават много повече пари на депутатите си. в президентската надпревара на САЩ се дадоха СТОТИЦИ МИЛИОНИ.

16

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 12Стига с тая мантра, че в Германия били 80 млн. души. Повече хора по-големи партии, повече партийни разходи, така че всичко е пропорционално. За тях 80 цента са толкова, колкото за българските политици са 80 цента. Какво искате - тук субсидиите да са десет пъти по-големи, за да може джобните български партии в абсолютен размер да получават колкото големите германски партии? За апартаменти с асансьор да има?

15

Shark

преди 4 години

Ами ако искат да оцеляват. Някой пита ли пенсионерите как оцеляват. И нагли на всичко отгоре, направо си казват, че ако не им се дадат пари ще се продадат на олигарсите. Ай сиктир, да се махат всички партии.

14

House M.D.

преди 4 години

Какво ни интересува нас, нормалните хора, дали ще оцелеят партиите?

13

ха ха

преди 4 години

Представям си как първобитно общинния седи върху тоалетната чиния и се кефи.Той за едно кефене живее.Животът е кратък.

12

Анонимен

преди 4 години

Щом народа оцелява, значи и политиците ще оцелеят. Нека видят как се живее с малко пари, стига са благоденствали, че са заприличали на каци. Редно е да се помисли и за заплатите на депутатите. Да се смятат спрямо минималната, а не спрямо средната заплата.

11

Анонимен

преди 4 години

до 4 - случаят с Германия не е точно такъв какъвто го представя Слави Трифонов.Там половината от приходите са от субсидии, а другата половина - от членски внос, дарения и рекламодоталели като това е направено с цел да има пратите между публично и държавно финансиране и всичко да е прозрачно. ОСвен това има ТАВАН на субсидиите. Но точно 1 евро за глас не се дава, освен това Германия все пак 80 милиона души, а България - 7

10

Анонимен

преди 4 години

Днес Тристранката разглежда законът за предприемачеството без който няма да влезем в Еврочакалнята и идеята за намаление на ДДС, но тя среща много силна съпротива от едрия бизнес (Домусчиев, Прокопиев), управляващите от Герб и деформаторите.

9

Анонимен

преди 4 години

Управляващите вместо да намаляват субсидите нека намалят ДДС-то. Този текст също се разглежда днес, но те му се противят защото не обслужва техните интереси. Другите които са противници за деформаторите, защото това ще удари бизнеса на Прокопиев.

8

така де

преди 4 години

Не могат, но това е начинът управляващите да смачкат или превземат опозицията.В ГЕРБ е и ножът и сиренето, парите са там.

7

Смирен депутатт

преди 4 години

Трябва субсидиите да се обвържат с минималната заплата,един глас-560лв.Бройката на депутатите от 240 трябва да стане 480.

6

Анонимен

преди 4 години

До Алчни ли сте?Германските и швейцарските партии са криминални и корумпирани, за разлика от българските, където политиците са ангели небесни.

5

Анонимен

преди 4 години

другаре, та вие СТЕ криминален сектор, нали вие си го създадохте и съществувате единствено благодарение на него! що имитирате притесненост? нали имате стотици хиляди поддръжници и членове, по един лев да е членския им внос значи в касата ви всеки месец влизат стотици хиляди левове!

4

Анонимен

преди 4 години

Партия и престъпление са синоними

3

Алчни ли сте?

преди 4 години

Щом Германските партии оцеляват и съществуват с 1 лв. субсидия, значи и нашите ще могат. Швейцарските пък изобщо не получават субсидии.

2

Анонимен

преди 4 години

Че те, кога не са били в криминалния сектор

1

Анонимен

преди 4 години

Кво *** боли мене за партиите ? Негласувам за никва партия, мраза ги всичките