127

Анонимен

преди 4 години

Здраве и успех на госпожа Нинова !Щом герберастите толкова я мразят, значи е на прав път.

126

Върл Левскар

преди 4 години

До тук се стига , защото не се гласува . Не съм щастлив , че че бсп взимат дори 10% .Ако законно са задължени всички с право на гласуване , то тогава всеки гласувал да протестира . В противен ,случай да не пречи на активното население , защото простичък човек ме попита - кой ги избра бе ? Ти да чуеш ! Простичък пастир . Ама гласувал !Никой няма право да протестира , за нещо за което не е изявил мнение !

125

Анонимен

преди 4 години

Всичката Мара втасала,на ГЕРБ в паничката гледала...

124

:-)

преди 4 години

То на тази лелка програмата и визията не е ясно точно какви са, но както стана ясно - визията на мнозинството е различна. Етично е да осъзнае, че идеите й не се приемат и да замълчи. ДАже не етично, а наложително! Добре е да коментира повече собствената си партия отколкото другите, а интересно и в качеството на каква го прави???!!!

123

Гледна точка

преди 4 години

"Документите" по ТВ ЕВРОПА

122

Гледна точка

преди 4 години

Гледайте в момента се излъчва предаването "Документите" в което лъсва голата дупарана на комунистите!

121

Гледна точка

преди 4 години

Елена Йончева с чий пари (крадени) има къща в Хараре (столицата на Зимбабве)!!И има офшорки с крадени пари на Британски Вирджински острови!Това, уважаема аудитория е СКАНДАЛНО!И тази жена влезе в ЕП като водач на листата на БСП!!

120

Анонимен

преди 4 години

Като е такъв голям пророк Нинова, защо не видя преди евроизборите че Станишев и Йончева играят в един отбор против нея?

119

БАБА КУНА

преди 4 години

ГЕРБАДЖИЙСКИТЕ МАФИОТИ СЕГА ЩЕ СЕ НАХФЪРЛЯТ ЕДИТ СРЕЩУ ДРУГ ЗА ОТКРАДНАТОТО !!!

118

Курнелия излъга

преди 4 години

Другарко Нинова няма да ви простим , че ни излъгахте за срещата си с руския ген. Решетников за съгласуване избора на Р.Радев за президент.

117

Анонимен

преди 4 години

Ооо, та тя е титан на мисълта таз другарка, невероятно, феноменално.

116

Корни

преди 4 години

Кой ми се накака в гащите? Сигурно са ГЕРБ!

115

Гледна точка

преди 4 години

*** обостря обстукциите между лобитата в БСП, вместо да ги тушира. Досущ като "Зеленият пъпеш" само, че той е призван да обединява.И тая тенденция ще се задълбочава, защото тя друго освен лъжи и омраза не може.

114

Гледна точка

преди 4 години

*** обостря обстукциите между лобитата в БСП, вместо да ги обединява. Досущ като "Зеленият пъпеш" само, че той е призван да обединява.И тая тенденция ще се задълбочава, защото тя друго освен лъжи и омраза не може.

113

Пс

преди 4 години

Абе, къде е Елена?

112

_Революционер_

преди 4 години

До 113 Нормално е ДПС да има повече гласове от ВМРО, както вече казах те са партия на ориента. Роми, турци, помаци всичкото ориент под строй и гласува за ДПС... Докато останалият български вот отива за всички други партии и се разпръсква... И не е чак толкова огромна разликата между ВМРО и дпсято...

111

Vuzmezdie

преди 4 години

Е, пак лъжете Како ***!!! Първо - Вашата оставка, не е оставка, просто искате да се проточи във времето, за да утихнат страстите вътре в Дъртата Партия от Безапелационната Ви загуба!! Оставяте Верен Ваш, да командва, докато с този *** начин Ви изберат отново.Няма паралел с ГЕРБ, там оставките са истински, подаваш и не се връщаш повече на същия пост, докато при тебе е като при Попа - не ме гледайте какво върша, слушайте ме - да, ама Гергов, Станишев, Мерджанов, Найденов, Стоилов, Дъбов и т.н. ..

110

Еми кото такуа

преди 4 години

Нормално е за крушевката.Нея месечния и цикъл и идва два пъти на годината ама я държи по 6 месеца.Бааааати и злобната женица.Ама нормално сега решетката и старите вълци ще и сипят да яде

109

Чичо Тошо

преди 4 години

Капиталистът *** иска да управлява Соц-Партия ! И как ще я управлява - като Импекса или по друг начин. Това трябва предварително да е известно. Какво става сега с Импекса като го управлява - на печалба ли е, на загуба ли е ? Нищо не е ясно, а тя иска да управлява. Програма имала, а не я публикува. Що така Курнелке ? Пиши, публикувай, да видят хората. Не така на тъмно де ...

108

Пешо

преди 4 години

Отново и отново историята се повтаря. Нормално и да заложиш на оплюването, когато не можеш да предложиш нищо положително!