107

Тези двете

преди 4 години

не престанаха.Виждат, че злобата им доникъде не ги води.Запечатва се на лицето им, погледа им, в кармата им.Вредят и на семейството си.Както нарекохме преди години коалицията им "триглавата ламя" преди години, така ще останат и сега като "двете Пандори".

106

иван

преди 4 години

Тая алчна,малоумница голямо посмесище,гладна кокошка ще се кандитира наново мисли ,че незаменяема,ама така е БКП,защо още не е на топло или забрави за кражбите импексова,а колко хора са били убити в Белене и други затвори.

105

Анонимен

преди 4 години

Манете я тая, дето живеела със среден доход в средния си апартамент, със средния си съпруг ... Аз не ща некакви статистически извадки да ме управляват! ГОре трябва да застават само изключителни хора, а не средностатистически лелки, мутри, чалга певци, бивши монархисти, анархисти и подобни ...

104

Анонимен

преди 4 години

До _Революционер_ДПС - ВМРО 17:7 и само служебно печелят 2 депутата.

103

Анонимен

преди 4 години

ДСБ са като БКП ,не спазват никакви закони .Уж прависти ,а не им пука за закона и правилата.Ако така ще правим избори да не ги правим изобщо,ЦИК да си избира по симпатия евродепутатите.Може ли такава измама като с Радан Кънев.Стигнахме вече не дъното ами и надолу .

102

Анонимен

преди 4 години

Малей ама тая Крушовка мечка как щеше да вие на умряло за власт ако, пу пу не дай си Боже, имаше един глас повече от Бойко... Какво реване и истерии щяха да са... Но българския народ е мъдър!

101

Василев

преди 4 години

Борисов подавай си оставката, ти носиш толкова вина, колкото и Цветанов!Ти си началникът на държавната селско -просташка корумпирана шуро-баджанашка администрация!!!Щом аз се отвратих от партия ГЕРБ, за която гласувах на всичките избори и от сутрин до вечер ви правих салтанати, и ви четках и защитавах, това означава че сте една кръгла нула без никаква подкрепа в обществото!!!Ще управлявате на инат или си подавайте оставките!Като погледна Борисов виждам Нинова!Агент Грегъри Пачет!ЦРУ!!!

100

Анонимен

преди 4 години

Червената Коркондела от жлъч и безилие губи разсъдък !Точно такива са били русофилите-комунисти преди да дойде съветската армия !Утре да се повтори деветосептемврийският преврат и тази ще бъде главния екзекутор в "народния съд" !

99

Партиен член

преди 4 години

Ама Корнелия,оправи си най-напред трвоя двор - не е ясно защо все надничаш при комшиите ?! То си е тяхна работа какво ще правят ,а ти като не гледаш твоите да са единни скоро ще "духаш супата " ха-ха-ха! Много ,много се изложи и продължаваш да се излагаш - и най-сетне,престани да мислиш,че си "солта на Земята " ! Не на Бойко е тоталитарно управлението,а твоето - аман вече от теб и твоите прищевки !!! Открове но - без теб ще сме мнооооого по-добре!

98

Анонимен

преди 4 години

До _Революционер_ВМРО се провалиха тотално и нямат интеграция на ромите. ДПС ги отнесоха с 2-3 пъти повече гласове.

97

Василев

преди 4 години

Българският политически и финансов елит създаде корумпирата герберска държавна шуро-баджанашка селско-просташка администрация, която изсмуква жизнените сили на обикновените , честни и почтени хора!Борисов незабавно трябва да подаде оставка, и да се насрочат извънредни парламентарни избори!Той няма доверие в обществото, че е способен да се пребори с корупцията!Сега ще видите кой какво е спечелил на последните избори??Българският народ вече няма да ви търпи, и няма да гласува за никой!Кони!ЦВР

96

Анонимен

преди 4 години

На снимката: Добре обръснат родител 2

95

_Революционер_

преди 4 години

Аз съм от ВМРО! ГЕРБ и БСП все тая, но БСП много злобни бе... така нищо не се печели...Хората се отвратиха от тях и анти-държавния им ориенталски коалиционен партньор дпсъто...

94

ihusdi

преди 4 години

не може да се криете и да искате да гласуват за вас...не отговаряте на въпросите на хората.. Тиквата те пита как на 28 сте си купили Техноимпекс и защо сте подали оставка като министър, вие не отговаряте ?? Аз ви питам, като милеете за родината си, защо децата ви учат навън? А искате ние простите хорица да стоим в държавата...Че Борисов е най-долнопробиният премиер и лъже и вреди на нацията е ясно..Що вие не го питахте тоя кредит 20 милиарда за какво е изпозлван. Вие сте същите като него

93

Bad Company

преди 4 години

Тези от БСП са нагляри невероятни!!Помните ли как провокираха "протестите за скъпия ток". ?!!? То харно ама фирмата "ПИРИН ВАТ" собственост на Кирцата Добрев и собственичка на ВЕЦ Топлика продава "евтина зелена енергия" на НЕК по цена 112лв/квтч.............шест пъти по-висока от "кожодерските американски "Марици" :)) Отделно от това никой не пита откъде Кирцата извади един милион лева през 2002 г за да купи ВЕЦ-а!! Нагляри са безумни тези, кААм ви!

92

Анонимен

преди 4 години

Ама *** такова харакири си спретна, че още си събира червата! Как Йончева, Станишко и Христов ***, лельо, ти акъл имаш ли??

91

Опа

преди 4 години

ГЕРБ започна да боксува. Не им остава много.

90

ист

преди 4 години

След извънаредния конгрес на БСП, ще ама още тет шест БСПенца, като БЗНСенца, и СДСенца. Сидеров ще ги обедини под крилото на другаря Путин.

89

Василев

преди 4 години

Казах ви селяни прости, да работите качествено и ефективно, защото никога няма да имате социална система, която да разпределя повече ресурс в обществото!!!Въртят ви се някакви социални минимални заплати в ЕС, добре де кажете, не сте ли селяни прости, да искате икономики , които са били имперски и колониални и да задават дневния ред в обществата, техните работници, да получават еднакви заплати, както вие в провинцията и периферията!!!Не се молете, ами се стягайте задниците!Ван Дорисън!ЦРУ!!!

88

Анонимен

преди 4 години

Иво Христов Ехидното взе мандат от БСП, хахаха, ах, каскети селяни прости!!!