7

Василев

преди 4 години

В ГЕРБ започнаха чистки, защото бяха предупредени от евроатлантическите си съюзници и партньори, че с тази корумпирана герберска шуро-баджанашка селско-просташка администрация, може да имат сериозни проблеми като равноправни партньори!Всички знаем ,че Цветанов кадруваше в кметствата,общински съвети,държавни агенции,държавна администрация!Взеха да гърмят като скрити лимонки всички корумпирани герберски бюрократи!Бойко Борисов трябва да подаде оставка и ГЕРБ да бъде разформирована!Стоун!ЦРУ!

6

Анонимен

преди 4 години

Нинова президенка!!!

5

Избирател

преди 4 години

И да я успокоя Корнелия, много е различна БСП от ГЕРБ и затова хората избират с разум. Разликите всички ги знаем - като почнем от лукановите зими, минем през виденовата, съпроводена с хиперинфлация и 3 долара заплата и стигнем до КТБ и Пеевски, шеф на ДАНС.

4

Негробар

преди 4 години

Нази неразбра, че трябва да си гледа в своята паница. Слаб политик

3

Анонимен

преди 4 години

Не привлякохте повече хора, защото избирателите преценяват по кадрите и дейността, която (не) виждат в своето населено място.В нашия град БСП-то не смеят да се покажат пред хората.

2

Анонимен

преди 4 години

Никога , ама никога не съм очаквал, че 1300 годишна Държава ще има претендент за власт такава женица. Просто ме е срам да и кажа името.

1

Избирател

преди 4 години

Значи Корнелия е "на върха", а другите сме "долу"? На тази никога няма да й дойде акълът в кухата червена лейка.