147

Анонимен

преди 4 години

Тези комуниски опропастиха добрата идея на партията Крадливи фусти.

146

Един от Северозапада

преди 4 години

До Анонимен"ТАЯ НИНОВА ЩО НЕ Е В ЗАТВОРПРОКУРАТУРАТА КЪДЕ СПИ И НЕ СЪДИ КРАДЦИ КАТО НЕЯ"---Прокуратурата в момента е заета да съди крадливи гербаджийски кметове.Но, споко, ще ги оправдае, както оправдаха и тези , с къщите за тъщи, както не разследваха от къде пари за апартаменти и тераси.Такава е директивата-тези, на власт, да не се закачат.Споко, кражбите и "Усвояването" , ние с теб ще ги плащаме, с цените и данъците, на всичко, ние, деца и внуци.Видими резултати са това, не е шега!

145

Един от Северозапада

преди 4 години

Не съм от БСП. Нардът ги наказа заради включването в листите на Станишев.Народът мрази Станишев, не по-малко от ББ.Ако не беше включен, сега ББ щеше да подава оставка.Предусещаше го-вижте, колко гузно гледаше последните дни преди изборите, когато с държавни средства , правеше партийна агитация, за което на принципа"крадеца вика дръжте крадеца" , обвиняваше Радев....

144

Нинова не е БСП

преди 4 години

Не трябва да се слага знак за равенство между Нинова и БСП, защото по-голямата част от привържениците на БСП не мислят като Нинова.

143

Курнелия нагла

преди 4 години

Мале, мале, БСП щели да се борят с паралелната държава - ами тя цялата е в редиците на БСП, бе Курнелио. Около теб ли са Г.Гергов(свинарят), Кирчо Добрев(хванат на границата 1996г. с куфарче с долари), Р.Овчаров(дългият инкасатор), Бригадир Аспарухов(милионер пенсионер), ***(милионерка), Весела Лечева , проф.Иво Христов *** и много други другари-милионери и мошеници. Няма такава наглост

142

Анонимен

преди 4 години

НИНОВА С ЕДНАТА РЪКА РЪФАШЕ ФИЛИЯ С МАСС ДРУГАТА РИТАШЕ ТОПКАТАЗАТОВА ЗАГУБИ ИЗБОРИТЕ

141

Анонимен

преди 4 години

ТАЯ НИНОВА ЩО НЕ Е В ЗАТВОРПРОКУРАТУРАТА КЪДЕ СПИ И НЕ СЪДИ КРАДЦИ КАТО НЕЯ

140

Анонимен

преди 4 години

Другарко Нинова , БСП винаги ще са втори .

139

Върл Левскар

преди 4 години

до 149Шапка ти свалям !

138

Върл Левскар

преди 4 години

!? За 153

137

Анонимен

преди 4 години

Лефски олеНа всяка власт биде!

136

Върл Левскар

преди 4 години

Не искам да се задълбочавам в постенето днес .Нека следващите избори , след повече гласували покажат , кой и какво иска .Аз , лично - бсп 20 % плюс нещо И най-вече ПФК Левски предендент за първо място в шампионата на България !Да бъде просперитет за България ! За Вас форумци също , чест Ви прави , че изразявате мнение .Усмивка в края на уикенда !

135

Дядо Соци

преди 4 години

Не Нинова. Не сте по различни от ГЕРБ.Същата вмирисана стока сте. След Борисов ще остане нещо , а след вас едно голямо нищо.

134

ЦРУ

преди 4 години

ВСИЧКИ треперят от ДБ - новото дясно ! ГЕРБ трепери .в 1.3 мил. СФ печелят 19 %.....БСП треперят - могат да ги бият и от плажовете на Халхидики в Гърция ! .На месните избори тръгват с ЛЕТЯЩ СТАРТ - 300 000 + гласа !!!

133

Анонимен

преди 4 години

АНОТАЦИЯ:В творчеството на най-големия български комедиограф Ст.Л Костов, пиесата Големанов заема първо място. По своите художествени качества, тази забележителна творба стои дори над всички останали сатирични произведения.Не случайно след Бай ***, Големанов е най-популярния български литературен герой, който предизвиква не само смях, но и възмущение. Той е олицетворение на вманиаченият кандидат за министерско кресло. Той е карикатура на необузданите амбиции за власт, пари и слава. Той е въплъщение на всички пороци, присъщи на съвременните държавни мъже. В пиесата Ст.Костов ни показв

132

Анонимен

преди 4 години

Тая продължава ли замърсява медийнати среда ,,,,,,до гуша е в лайнолин и прадължава най нахално...брейййй

131

Престъпен тандем

преди 4 години

Престъпника и трафикант комуниста милионер Кирил Добрев в тандем с открадналата милиони по време на приватизацията в България г-жа Лъжа(Корнелия Нинова) искат да ни управляват, пардон крадат отново! Ще допуснем ли още веднъж да фалират България ?

130

Върл Левскар

преди 4 години

153 ти -Ако я обичат от ГЕРБ. Не знам човек !Не хвърляй камъни в чуждия двор , като живееш в стъклена къща !Тя просто прекали и никой , дори не пожела да я спре .В момента продавам имот . Кой ще ме задължи за каква цена да го продам ?Понеже са тарикати от бсп ..... Чака ги нещичко .

129

Анонимен

преди 4 години

Гледай себе си и твоята партия, че май вие вървите към разпад.....

128

Антибоко

преди 4 години

Каквото и да каже Нинова...за корупция,за Боко,за инвестиции....се размива с другите и действия.... демокрацията ни отне много/а на нея само техноимпекс даде/, БСП е нереформирана,ретроградна партия с лидер изкаран от нафталина. В сравнение с Боко тиквата са си лика прилика...