107

Анонимен

преди 4 години

До 126 привет от Германия - Скрий се и се гръмни, бе, сливо за смет неграмотна

106

Анонимен

преди 4 години

На нашенските комунисти там им е мястото, ***!

105

привет от Германия

преди 4 години

Посранковците хвалят русия и северна Корея ,ама не си отделят задниците от ЕС На който му е яко дуппето нека да отиде да живее в една от тези две страни !Аз хваля ЕС и живея в ЕС , не съм неблагодарник който да хвали други държави , да оплюва мястото където живее ,пък да продължава да живее на това място ! Това само *** могат да го направят , *** ,които не знаят какво искат , не знаят къде ги сърби и къде ги боли !

104

Анонимен

преди 4 години

Искат да им вземат социализма и да им дадат капитализъм. Но първо да им построят ограда срещу емигрантите към Южна Корея. Тръмп трябва да построи по-рано оградата, да накара южнокорейците да укрепят границата. Сега Северна Корея ги пази безплатно и харчи пари за тяхната сигурност.

103

КЛИЗМА НА КОМУНИЗМА

преди 4 години

До това води болшевишката диктатура.

102

Хахахааааа.

преди 4 години

Не умираме от глад при СОЦА, ама и по-мазните Ла "" на беха дефицити и се редехме на опашки по 500-1.000 човека за всичко!Другарите обаче пазарува ха в западни. магазини с валута.ТЕ - - -, беха най-равни!!!!!!!

101

Анонимен

преди 4 години

Дон120Иди живеей в СК да се кланяш от сутрин до вечер пред картината на дебелия бог. Ще видим какъв социалист си :) Голям си социалист в Европейска България. Мишкааа скъсана. На втория ден, ще ревнеш да те прибира държавата. Какво ми седите тука и се правите на големи мъже посранковциии.

100

Анонимен

преди 4 години

Социализмът е за управляващите нации. Капитализмът е за колониите им и управляваните нации.

99

Анонимен

преди 4 години

Наскоро показаха какъв научно изследователски център са си построили "храм на науката и техниката". Респект!Ние строим магистрали и молове. По едните си храчим парите за коли и бензин, а другите пълним с разни стоки. И основно всичко е, с от другаде произведени стоки. А да не отварям тема за научно техническите ни възможности.Ама много ни е важно да защитим правата на неоправданите в СК. и най вече да даваме акъл как се управляват корейци.Ю. Корея е първенец по самоубийства, от хубав живот е

98

Анонимен

преди 4 години

Няма какво да се лъжем. Концлагер от 30 милиона души. Показаха достатъчноо телевизиитее със скрити камери. Уникален терор над населението. Няма аналог 70 год.Тъжна картина, но тези които е подкрепят рано или късно,ще плащат. Няма нищо не платено на този свят.

97

Анонимен

преди 4 години

Защо капиталистите налагат санкции на Северна Корея? Нали е зле и сама ще падне?

96

Анонимен

преди 4 години

Социализмът поражда мизерия и страдания.

95

бай Тошо

преди 4 години

Те капиталистите преди 40 години и за България така лъжеха уж колко зле живеели хората и как сме умирали от глад.

94

Анонимен

преди 4 години

Там има глад защото управляват комунисти.

93

Енгелс

преди 4 години

Отдавна не вярвам на пропагандната капиталистическа медия. Лъжи и пак лъжи. В СК хората са свободни и независими от САЩ. Просто няма как да са зле.

92

привет от Германия

преди 4 години

Тази държава е толкова капсулована , че за да се разбере как живеят хората във вътрешността на страната се разчита на дезертьори , специални разузнавачи проникнали в страната , дронове и друга разузнавателна техника ! В С . Корея има цели градове превърнати в концлагери , мизерия голяма , бой и репресии ! Затова нито един турист няма достъп до вътрешността на страната за да не може да контактува с хората ,да не види мизерията и репресиите ! Дори ислямските просстаци не са толкова гадни !

91

Богаташ

преди 4 години

Aз пък ям и пия до скъсване само шампанско и уиски сутрин ставам качвам се у джипа и надувам чалгата никой не е измислил нищо по-добро от капитализъма В СК да *** от глад и климатични промени айде че отивам да си взема 3 пакета мексиканска храна, че съм гладен .

90

До Циник

преди 4 години

Пак ли започваш?

89

Анонимен

преди 4 години

БСП с тяхната визия за България иска да ни върне обратно там. Изпатихме се от тяхната "сполука" никога повече.

88

привет от България

преди 4 години

от 5 милиона население в България само 50 хил живеят добре.