7

ПВО на Китай

преди 4 години

Изчезвай.На енглиш.

6

Анонимен

преди 4 години

Знаем го тоя глад и ние . Само дето там е още по зле. Защото там е най-тежкия режим от всички поради различни фактори. Да не си там роден. СъжаляваМ ги тея хора ...живота им минава в репресия и измислица, без перспектива и шансове за нещо. Страшно тъжна гледка. Още по тъжното, че световната общност НЕ се интересува освен 2-3 държави обичайно противопоставящи се на тая лудост.

5

я пак

преди 4 години

Я пак, НПО-Свобода в Северна Корея...въх ти да видиш ?! *** къде работи сигурно в Тексас ха ха !То и ние навремето слушахме "Свободна Европа" пак чак га се "освободихме" разбрахме как са ни зомбирали мдаа.Па сега що пак я пуснаха те си знаят !Сугурно пак искат да ни "освобождават " но от кого ??!!!

4

Папи

преди 4 години

Където има комунизъм и социализъм, трева не никнеи ние бяхме така едно време при соца.....беднотия, режим на тока, опашки за хляб, мизерия

3

Анонимен

преди 4 години

А тука как е?Единствената разлика че границите са отворени,та робите да работят за властта и нейните избиратели в лилаво

2

Бика Мунчо

преди 4 години

Тази корейка на снимката е застанала в поза "пикаеща крава"

1

Анонимен

преди 4 години

Запада им налага санкции и не могат да теглят заеми в долари и евро, докато накрая не се принудят да станат колония от роби както България.