167

Капиталистически ад

преди 4 години

А как е положението в ЕС, САЩ или "великата" Британия?Същата гнусотия като в БГ-трябва да имаш връзки, пари и да си от богато семейство за да си намериш работа!Нямаш ли-духай супата.Нищо че си с образование и квалификация!А пък българите в ЕС никой не ги зачита за хора.Има сума ти нашенци с образование, с докторски степени и доцентури разнасят пици, бухат общи работници по строежите или карат таксита!Щото са 5-то качество хора за западняците, не за друго!

166

Капиталистически ад

преди 4 години

Не вярвайте нито дума от тази антикорейска пропаганда-това е най-обикновенна западняшка повърня.Това не е истина!А как е да видим в "процъфтяваща" капиталистическа ГЕРБерландия, а?За да си намериш работа трябва или да имаш огромни връзки или да си член на ГЕРБ.Най-често и двете.Или поне да имаш някакъв човек(връзка) свързан с ГЕРБ!И пази боже да си над 40 години-посмъртно няма работа за теб!Независимо колко си умен, квалифициран, опитен и образован!Имаш ли връзки не ти трябва никакво образовани

165

Анонимен

преди 4 години

Лъжат и лъжат.Само дезинформация срещу С.Корея.Измисляте си и сами си вярвате.

164

антизападопоклонник

преди 4 години

До самите граници на САЩ има държави, които са далеч по-зле от Северна Корея, например Хаити, ама от Дойче Зеле пак със Северна Корея ни занимават- защо ли?!

163

Анонимен

преди 4 години

Като всяка секта тъй и комунизма Крадци на чело и *** от доло

162

Щирлиц

преди 4 години

DW да ни информира за БВП на Южен Судан,и как върви разграбването на петролните залежи там!

161

Анонимен

преди 4 години

Това е от новото им летище. Лъснато, понаредено, но няма жив човек, нито пристигащи нито заминаващи.Има доста кадри от там.

160

Анонимен

преди 4 години

Това на снимката и е корекома и се пазарува само с долари както беше тука когато бяхме под руско

159

Архангел Псувнаил

преди 4 години

Защо ли писанията на човек с име Фламбиран Кръчмар по поръчка на Дойче Дезинформеле някакси не звучат сериозно и човек интуитивно ги пропуска тутакси и одма без капка угризение.

158

Анонимен

преди 4 години

Снимката на пълен магазин и усмихната продавачка е постановка за пред чуждите медии. Вижте в дясно празните хладилници!С.Корея има прийом в пропагандата- създава лъскава снимка, симулираща изобилие и я разпространява. По същия начин има градове- призраци по границата, с лъскави, красиви сгради, паркове, площади, всичко лукс, но никой не живее в тия градове- сценични декори. Те са за заблуда на враговете, живеещите от другата страна на границите и.

157

Пор

преди 4 години

"Ако изпълнявате повелите на държавата, вие сте обречен на глад"... що ли мисля за България...

156

Присмехулник

преди 4 години

но окей! попето ви ще ви раздаде българско правосъдие, педофили, с кипа!

155

Анонимен

преди 4 години

До АнонименПрав си, там ровят всички.

154

Анонимен

преди 4 години

До АнонименБеше, защото и тогава се сееше пропаганда. Нищо вярно няма в това. *** подаваха едни фалшиви декларации към международните агенции и надуваха балона. После преписваха собствените си глупости и набиваха в главите на населението колко сме напред. Пълни глупости. СССР колабира и умря което се отрази още по лошо на БГ. Още не можем да се оправим от 27то място в света.

153

Присмехулник

преди 4 години

аз не разбрах защо педофилната цензура на радан - сороските цензури не търпят дуната май-му-ни, ни *** цалата цензура на това общество от хумористи ни е пратено от планетата на евреите-маймуни?парадокс?

152

Присмехулник

преди 4 години

за вас е късно!педи!

151

Присмехулник

преди 4 години

не ти вЕрвам"земеделец". ти си и божо, но...ще бъдеш наказан! при това Най-отгоре! но...не от милицията за превишена скорост... парадокс????

150

Земеделец

преди 4 години

До ПрисмехулникВ България съм и ме е яд че чопля земята за такива като теб да бъдат систи!

149

Присмехулник

преди 4 години

който сложи кипа днес- проклет да е вовеки-веков!

148

Присмехулник

преди 4 години

горкият "земеделец" на нпо, който ни приветства от германия денонощно с минуси и цензура, анадолска!!!, като дойче педовеле, щерн и etc... какъв нет-парадокс на костово-прокопиевата цензура ни представиха за "демокрация" на "нуждаещите се "филантропи" да са в Храма!парадоксиг? :-)))