87

Анонимен

преди 4 години

СК може и да живеят скромно, но там въпроса с оцеляването не стои на дневен ред, северно корееца не психически пригоден да мисли какво ще ям утре, как ще оцелея, къде ще живея, за тях такива проблеми не съществуват. Задачите са как да направим новия спътник по добър, как да направим новата балистична ракета с по голяма траектория, как да направим новия ядрен реактор по производителен, как да вървим напред въпреки санкциите.

86

Циник

преди 4 години

Всяка жаба - да си знае гьола!Вие ръбестоглавите шумкарски унуки ... трее си седите у нас - хем за нищо не ставате...хем да не излагате България...Изкопаеми

85

Анонимен

преди 4 години

В Северна Корея е строго забранено да се снима в магазините това е снимка или от Южна Корея или от Япония или е правена в Холивуд. В СК магазините са отрупани с евтини и достъпни неща на достъпни цени.

84

привет от Германия

преди 4 години

От 25 млн. население живеят добре само около 2 млн. души в столицата Пхенян и някои други градове ,хора много близки до управляващата комунистическа партия ! Дори в Пхенян има хора които не са близки на партията ,живеят в отделни мизерни квартали ! С . Корея е единствената държава в света ,която не допуска туристите да ходят свободно в градовете и селата за да не видят мизерията ! Всеки турист има специален гид ,който ги развежда в точно определени места в столицата , снимки само с разрешение !

83

Демократ

преди 4 години

При социализма бабите варяха лютеница зад блоковете за да има какво да ядат да мажат на черния социалистически хляб, а при демокрацията бабите мажат западна нутела на бял хляб, меткат хилядарки от балконите а зад блока е пълно със западни коли.

82

Анонимен

преди 4 години

Всъщност в 94 коментар няма нищо измислено.Това са факти, при това неоспорими.Днес пълните магазини не са критерии за качество. Кренвиршите ги опаковат по 4 бр. и пак никой не ги купува. Магазините са пълни с стоки, които не трябва да бъдат произвеждани, ако не е желанието за печалба, а качеството водещ критерии.Държавата е абдикирала от контролни и социални функции, и няма лостове да накара гражданите да се трудят съзнателно. Култа към парите, води до бизнес практики - измами. Нема бъдеще.

81

МиячнаулицивДуисбург

преди 4 години

Елате в Германия тук е хубаво долу комунизъма.

80

Анонимен

преди 4 години

Социализъм=мизерия.

79

Кравешки неволи

преди 4 години

Ким е започнал чистка сред краварските шпиони, краварите всеки ги гази и не могат да си опазят шпионите. Ким си прави секретни ядрени бомби под носа им. Крим е руски. Русия и СК са велики държави.

78

Анонимен

преди 4 години

В Германия защо остават психично болните хора на произвола в Интернет?

77

Анонимен

преди 4 години

До *** до 94интересно тва твои мисли ли са наистина или следваш партините задания? Просто ми е любопитно ако наистина мислиш по този начин как си се научил да ползваш компютър.

76

Северно македонец

преди 4 години

Който не яде северно корейска храна и македонска наденица яде евроатлантически кренвирши и еврoатлaнтическа кайма направена от прах за пране и полуфабрикати смляна хартия. Севеана Македония и Северна Корея братя завинаги!

75

Анонимен

преди 4 години

Чудесно!

74

Анонимен

преди 4 години

На снимката само празни опаковки от манджата на Ким Чен Ун и партийните лидери.То и у нас беше тъй през соца. Номенклатурата плющеше без пари на корем а на бедния му вдигнаха цената на сиренето о тоалетната хартия.Добре че имаше лекичък вестник септемврийче.

73

Анонимен

преди 4 години

До Циникработиш ти, за цецо-крадецо работиш, спуснал ти две неща и ги въртиш цял ден. Тва доказва, че и гербавите *** не могат да мислят сами. Кокото за "цъфтящата" ни икономика - сме по-зле от Коста Рика, Ливан, Малайзия, Казахстан и сме малко преди Домениканската Република, Суринам и Намибия. Ако това смяташ за икономически успех - просто нема кво да се обсъжда с теб

72

Анонимен

преди 4 години

87- АКО ДЕТЕТО БЕШЕ ИЗВЕДЕНО ОТ СЕМЕЙСТВОТО СВОЕВРЕМЕННО, НЯМАШЕ ДА УМРЕ ОТ ГЛАД.

71

Анонимен

преди 4 години

Тя щото България при демокрацията не е фалирала, за това пенсионерите нямат пари и ровят в кофите за огризки от храна.

70

Анонимен

преди 4 години

85- МНОГО ПРАВИЛНО СИ СЕ ОРИЕНТИРАЛ- Я ВИЖ ДЕЦАТА НА НАШИТЕ ШУМКАРИ- МИЛИОНЕРИ, ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ, КОИТО СЕ БОРЯТ ЗА ПРАВАТА НА БЕДНИТЕ И ОНЕПРАВДАНИ РАБОТНИЦИ В БСП.

69

Циник

преди 4 години

До анонимно комундеХем тъn .... xeм нагъл!3 ДЪРЖАВНИ ФАЛИТА!!!! 3 !!!!! КОПАЧ!!!!И златото на България - харизано на бpaтушките - все едно ви е бащиния!Прокажено червено племе!Мрeте в гърч...докато - бившите от ЦК ви заробиха и ви гърчат!Хак ви е!Щото сте тъnи!Икономиката на България - никога не е била толкова добре!Но ти си тъn цъpвyл....като всички ***!

68

Анонимен

преди 4 години

По между другото българите в членката на ЕС и НАТО България могат само да мечтаят за стандарт на живот както в Северна Корея.